Amyra88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2610 Dátum: 09 feb 05, 21:11:59 » |
|
Hát az sem utolsó szempont de azért jobban örülnék ha nem kellene ennyit bajlódni vele, de hát ez van. Már az is nagy dolog, hogy nem ütköznek az óráim
|
|
|
Naplózva
|
A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak. - Albert Einstein
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2611 Dátum: 09 feb 05, 21:15:50 » |
|
Nos egy unokatesóm két suliba jár és a két suli egymástól a legtávolabb van... egy a város egyik felébe a másik a másikban... Még él
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2612 Dátum: 09 feb 05, 21:23:47 » |
|
úr isten ez a sok utazgatás hát én nem tudom hogy megy a fősulin de ezek az kredit v mi az minek ettől a sok járkálástok letörne a 12 cm tűsarkam akkor abban futni jaj egyszer a suliban elkezdtem futni tűsarkúba és túl éltem ez hihetetlen ez a bunkó paraszt o társam miatt volt egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
anyum:Aysee szép lányaim: boci 555 Dorci védő angyalom:Gabesz szeretlek
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2613 Dátum: 09 feb 05, 21:26:10 » |
|
Sose fuss olyan kocsi után ami nem vesz fel... Én sosem vettem és nem is vennék fel tűsarkú cipőt!!!
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
katalin017
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2614 Dátum: 09 feb 05, 21:29:53 » |
|
mért nekem nagyon tetszenek a tűsarkú cipök de mindennek nézzük a pozitiv oldalát leveszed és utánna hajitod ha meg elveszi akkor ott a másik
|
|
|
Naplózva
|
anyum:Aysee szép lányaim: boci 555 Dorci védő angyalom:Gabesz szeretlek
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2615 Dátum: 09 feb 05, 21:31:18 » |
|
Ha te mondod... Nem vitázok veled!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2616 Dátum: 09 feb 05, 21:42:50 » |
|
Juj tényleg sokat utazol.Le a kalapom elöted én nem hiszem hogy birnám nap mint nap. pedig énis bejáros vagyok napi kétszer 45 perc vonat de az semmi a tiedhez képest. Tűsarkut azért én se hordanék bár én még magas sarkút se hordtam életembe csak egyszer.Nem kell magasabbnak lennem .De valakin tényleg jol áll.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2617 Dátum: 09 feb 05, 21:45:19 » |
|
Oké elismerem szebb a nő lába ha magasban vannak... de ezért nem törném ki a nyakam. Az esküvőmön pici sarkú cipőben vótam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2618 Dátum: 09 feb 06, 18:48:35 » |
|
ami aztilleti nekem van magassarkúm de semmi szükségem rá csak ijen ünnepélyekkor vezsem fel mer igyis baromi magas vagyok a 170 akármennyi centimmel X'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2619 Dátum: 09 feb 06, 21:06:57 » |
|
Én is 172 cm-vagyok...egy 12cm-es magassarkúval eléggé kilógnék a csajok közül... van a sulinkban egy kosaras csaj...elsó hangon 185..és hatalmas tűsarokban jár...legalább 2m a csaj így...barátnői 2 fejjel alatta vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2620 Dátum: 09 feb 06, 21:27:46 » |
|
Az Eszterházy-ba járok Egerbe. Jól bírom a buszozást, de kövi félévben én is jelentkezek koliba, mert sajnos a tanárok olyan időpontokba rakják az órákat, hogy nem tudok hazajönni. Most is le kellett adnom egy tárgyat e miatt. Este 8-kor lett volna vége az órának... Hmm... Vajon, hogy történhetett, hogy amint megemlítetted a 8 órát, eltaláltam, hogy ebbe a suliba jársz. Pedig csak tipp volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2621 Dátum: 09 feb 07, 20:34:16 » |
|
Sza Ayaka! De férjhez mentem!! És te? Én azért még nem xD majd eccer, de az még odébb van xD és mint mondtam pü-t kérek részletes beszámolót kérek a férfiasabb feledről, és h hogy tetszik a házas élet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2622 Dátum: 09 feb 07, 20:39:33 » |
|
Ayaka egy privben küldöm az új msn címem... ott gyorsabb és nem tartunk fel senkit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2623 Dátum: 09 feb 19, 22:57:39 » |
|
Miért van az, hogy az öregbácsik mindig mellém ülnek a buszon holott még van egy csomó szabad hely? O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2624 Dátum: 09 feb 20, 10:50:06 » |
|
Én hozzátenném h öreg pedo bácsik, és akkor benne is van a válasz. Az asszony már biztos nem olyan zsenge és kell a friss husi xDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|