Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2370 Dátum: 08 nov 29, 09:47:25 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 29, 09:47:59 írta aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2371 Dátum: 08 nov 29, 10:17:04 » |
|
Én is szeretnék gratulálni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2372 Dátum: 08 nov 29, 14:23:56 » |
|
Szeretnék énis gratulálni. Legyetek boldogok. Enni: A legnyeröbb amibe van túró és gyümi olyan kaja biztos finom. Süti: Fantás szelet , puding ,apres sütik , és persze ha már amugy is emlegetik a joghurt torta.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2373 Dátum: 08 nov 29, 16:42:46 » |
|
Nem is azt mondtam hogy most azonnal Amey...csak tudod ezt úgy szokás mondani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2374 Dátum: 08 nov 29, 20:20:35 » |
|
hát igyekezzetek majd csak ügyessen hmm addig is azoknak akiknek marad egyenlőre az álmodozás... http://img.osobnosti.cz/tapety/channing-tatum/O1951-1280x1024.jpg hm...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2375 Dátum: 08 nov 29, 20:30:43 » |
|
Step up pasiii hát engemis felkérhetne egy táncra :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2376 Dátum: 08 nov 29, 20:33:58 » |
|
de van neki jobb filmje ilyen focis csak nem tom a címét de ahh
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Kunoichi-san
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2377 Dátum: 08 nov 29, 20:48:47 » |
|
Megint egy kis (?) problémám van. Elég nehéz ezt elmondani, de...anyukámmal nem merek beszélni. Szóval, az a helyzet, hogy dec.-ben leszek 15 éves, és az osztálytársnőimmel egy koleszban vagyok. Megfigyeltem ( ) hogy rajtam kívül mindenki borotválja a hónalját. (max talán 1-2 kivétel, de 27-en vagyunk lányok). Nekem az olyan égő, mikor megyünk tusolni, és 'bátran' felemelik a kezüket, és meg ot szégyenkezek, mert anyukám régebben azt mondta, hogy nem engedi, hogy borotváljam magam. EGy éve elértem, hogy szőrtelenítőkrémmel szőrtelenítsem a lábam, ne nem lett az eredmény 100%-os, és utána már sötétebb is lett a szőrzetem. A többiek még a lábukat is borotvál(hat)ják, vagy még mindig szőke a szőr a lábukon. Annyira szégyenlős vagyok ilyenkor..és nem tudom mit csináljak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2378 Dátum: 08 nov 29, 20:52:57 » |
|
hát próbálj meg beszélni azért anyukáddal biztos sierül meggyőznöd hogy ez igy nemlessz jó hogy neked ez nagyon kínos...mondjuk nálunk ez nem is volt téma...szerintem h elég határozott leszel megyőzöd anyukádat hogy ez nemjó neked így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2379 Dátum: 08 nov 29, 20:56:30 » |
|
De ez milyen dolog hogy nem engedi? Ilyen nincsen ő se akarhatja hogy emiatt mások téged kinézzenek mondjuk vagy tudom is én. Ehez csak annyit hogy a te tested, a te döntésed, senki másnak nincs joga hozzá. És ha nem borotválhatod, akkor mindig ott az epillátor a szörtelenítő krém a gyanta és társai szóval biztos van megoldás és csak állj ki a véleményed mellett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2380 Dátum: 08 nov 29, 23:28:48 » |
|
Én is úgy vélem hogy az a legjobb ha anyuddal megbeszéled, De ha nagyon hajthatalan akkor is inkább tedd meg, mert ha te kínosan érzed magad az nem jó--- ha nem akarod hogy a szőrszálak erősödjenek használj epillátort, vagy menj el kozmetikushoz gyantáztatni, de akár valamelyik barátnődet is megkérheted hogy gyantázzon le...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hjuga Hinata
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2381 Dátum: 08 nov 30, 14:02:29 » |
|
Sziasztok!Én még új vagyok!De a Naruto szerintem nagyon jó! By:Hjuga Hinata
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2382 Dátum: 08 dec 01, 00:57:46 » |
|
Aztak.va ilyen névvel az én szemem elé ne kerülj O.o Hyuuga j-vel O.o *Dühös,bántja a szemét ez a név* Készülj fel, h nem fogok veled tulzottan kedves lenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 01, 01:31:12 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2383 Dátum: 08 dec 01, 02:25:29 » |
|
Ugyan én már nagy-nagy késéssel, de szintén szeretnék gratulálni az eljegyzésetekhez Aemy! Téged ugyan (azt hiszem) nem ismerlek személyesen, de Gabor-samát igen, és nagyon szerencsésnek mondhatod magad Meg persze ő is veled, az alapján, amiket eddig rólad, tőled olvastam.
Aysee, csak finoman az újakkal, még a végén teljesen elriasztod, és majd azt hiszi, itt csak bunkó p***ák vannak. (Elnézést a csúnya beszédért. nem szoktam, csak most ez a szó illett ide )
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2384 Dátum: 08 dec 01, 02:27:33 » |
|
De akkoris bepipulok ilyenekre h Hjuga,meg Szászuke így leírva...
orpheus én ismerlek, kemény 2 szót váltottunk is a conon a mekiben xD Akkoris én kérdeztem meg h melyik nkwt-s vagy xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 01, 02:29:44 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|