Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #2340 Dátum: 08 nov 20, 10:23:52 » |
|
Hmm... szegénykém olyan Zalán és Adolfka keverék neeeem? xDD Kicsit van benne adolfkából is és Zalánból is... xDDDDDDDDDD Mégjó, hogy saját stílus is vegyül hozzá.. x""D Így nem olyan sablonos a lányka xDD
Juhúúj végre valaki kimondta, ami a szívemet nyomta a csitri miatt....  A poén, hogy Conon végig velünk volt, és láttuk, szegény Ayseem hogyan próbálja nevelni.... A kis csitri tényleg érdemelne 1-2 elkalapálást...  De hát unijóban élünk ugyebár... Nem emelünk kezet gyerekre... De a tesók megtehetikkkkkk Tanoncom. Neked sok türelmet ajánlok és azt hogy a húgod 12 éves, míg Te 14... Nem gondolod, hogy neki kéne viselnie a saját tevékenységei miatt a felelősséget???? Talán pl - mikor pár év múlva lefekszik egy sráccal és véletlen terhes lesz, mert tojtak a gumira- is TE leszel aki viseli helyette a felelősséget??? Könyörgöm 12 éves? ééééééééééés??? büntessék meg őt a hülyeségei miatt A szülök itt Cseszik el a nevelést, hogy mindíg sz idősebbet büntetik, míg a fiatalabb azt tehet, amit akar. A végén az egyikből bankár lesz, a másik meg az, aki kiraolja a saját testvérét...
Szerintem ülj le és beszélj a szüleiddel kérlek, hogy nem vigyázhatsz rá örökre. Én 11 évesen a lebénult anyámat ápoltam az ikerhugommal, és vezettük a háztartást. Mondanom sem kell, hogy azóta is én vagyok otthon a főnök. Van különbésg nem? Pedig mi 6-an vagyunk testvérek, és a legkissebb én vagyok...
Nehogy már mindenéért Te felelj Aysee?
UI: bocsi, de most nagyon fel vagyok dúlva... Barom nevelési módszerek... És nem a Gábor miatti beszólására vagyok dühös... Hanem arra, hogy ennyire szemét a saját nővérével!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 20, 10:26:23 írta aemy »
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2341 Dátum: 08 nov 20, 11:52:46 » |
|
Szerintem nem kéne piszkálni szegényt. Megértem aemy, hogy nagyon kiakadtál, hogy ezt mondta a barátodra, én is kiakadtam volna. De hát mégiscsak egy kisgyerek. Biztos, hogy nem akart rosszat, nem mondta volna ezt ha tudja, hogy a barátod van a képen. Most biztos rosszul érzi magát, hogy a nagyok folyton cikizik. Mondjuk ha az én tesóm lenne én biztos, hogy ezért nem ordítottam volna le a fejét. Max. annyit kell mondani neki, hogy gondolkozzon mielőtt másokat kritizál és hogy gondoljon arra, hogy neki hogy esett volna ha az ő barátjára mondják ezt. De így most lehet teljesen elmegy a kedve a fórumozástól. Pedig nekem szimpatikus volt, értelmes gyerek és aranyos is. Tudom, hogy nincs jogom beleszólni, de azért leakartam írni a véleményemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2342 Dátum: 08 nov 20, 11:55:14 » |
|
DE Sevanna...a kiscsaj velük töltött egy egész napot...Látta már Gábort és Aemy-t...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2344 Dátum: 08 nov 20, 12:37:42 » |
|
Mondjuk ha már látta életben is a Gábort, akkor tényleg necces a dolog. Kicsit feledékeny... Kb. mint Naruto...  Gondoltam, hogy nem ok nélkül szapulod, nem tudtam, hogy ilyen jól ismeritek egymást. Én is legnagyobb vagyok a tesóim közül és tudom milyen érzés, amikor minden felelősség a tiéd :S Azért esetleg adjatok neki még egy esélyt, hátha összeszedi magát. Mondjuk egy bocsánatkéréssel mindenképp tartozik neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2345 Dátum: 08 nov 20, 23:30:13 » |
|
És az a poén, hogy öcsém sokkal "érettebb" mint ő...pedig Gergő csak 8 éves... :\ Jajj conon volt oylan is h 2. nap Kitti hozott neki Temis cosplayt de nem volt jó rá...és lelépett...én meg kerestem,hívogattam aztán kb 1 óra múlva jött oda a sátorhoz....komolyan mondom majd beszartam a félelemtől, hogy úúúúúúúúristen nincs meg a hugom meg fognak ölni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #2346 Dátum: 08 nov 21, 09:00:38 » |
|
Én megöltem volna a helyedben.  Vagy mint senseied tuti elbeszélgettem volna vele. Miért nem szóltál? 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2347 Dátum: 08 nov 26, 18:24:52 » |
|
Azért nemkéne leharappni a fejét :\ (Csakis aemy bánthatja rajtam kívül. Mostanában egyre jobbfej^^ Na de csak ritkán xD Am Gratula Aemy-sensei *___* Lehetek koszorúslány?^^ Mármint ha nem veszed tolakodásnak...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 26, 21:50:42 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2349 Dátum: 08 nov 27, 09:55:41 » |
|
Gratulálok én is! Tök jó! Végre egy normális pasi aki nem váratja a barátnőjét! Nagyon örülök! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2351 Dátum: 08 nov 27, 11:55:16 » |
|
Énis úgyszint nagyon örültem amikor megtudtam, dehát úgyis tudod Aemy  Legyetek mindig olyan boldogok együtt mint most vagytok  aaaj nem bírom úgy örülök nektek  (már megint kezdemxDD) izé leánybúcsú?^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 27, 11:59:53 írta seiri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #2352 Dátum: 08 nov 27, 12:13:03 » |
|
Ezzel mé lehet várni hugim!  Leánybúcsú... Hajjaj.... Csak lassan... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2353 Dátum: 08 nov 27, 12:19:32 » |
|
juuuuj gratulállok  dejó  olyan ahh sok sok boldogságot maradjatok együttörökre
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #2354 Dátum: 08 nov 27, 12:27:46 » |
|
Köszönjük! Én is ebben reménykedem... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|