24 nov 23, 06:38:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 391
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Csak Csajok!  (Megtekintve 1118197 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Chidori-san
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #2010 Dátum: 08 júl 29, 19:35:53 »

Na akkor most elkezdem a hülyeségeimet (a felét ne is vegyétek komolyan... NE UTÁLJATOK PLÍÍÍZ!!!  Pirul )

Gaara-fangirl: de, azt hiszik idegbeteg vagyok... igen... én jártam most nem régen 'gyúrni' de 3 hónap után meguntam... egy kis izmot még építettem leglábbXD kaptam is miatta az ívet (mármint azért mert járok... úgy különösebb változást nem értem el... nem tartottam be a kajátXD) Ugye 150 centi vagy? A 39 sztem még ahoz is egy kicsit kevés, de nem vészes...

Tem: Csak 59???????????????????????????????????? omg.... én 172 cm és 71-72 kg... (és elvileg ez se sok) Bár nem látszok annyinak... a súlyomat a csontozatomnak és izomzatomnak köszönhetem-.-" Lapos hassap, 0 felesleggel is kb. 68 lennék... De elvileg a magasságomhoz ez ideális... volt valami számítási módszer, de nem emlékszem rá... majd megkeresem... Téged zavar, hogy 172 cm vagy? Én is annyi vok... sztem jó, pedig körülöttem is mindenki ilyen 155-165 cmXD

Morita: Így elsőre hülyén fog hangzani, de elkéne egy kicsit járnod futni, vagy valami kardiót sportolni, ami az anyagcserét rendesen gatyába tudja rázni (sokszor ez a legnagyobb baj) és fehérjét és szénhidrátot enned... jó sokat... sztem úgy fel tudnál kapni pár kilót, akár elég hamar  (De ezt most pls nehogy valami kioktatásnak vedd, vagy csak, hogy okoskodjak valamit és azért írtam, csak egy tippen akartam adni, de semmire ne akarlak rávenni, de sztem ezt úgyis tudod kacsint KÉRLEK NE BANOLTASS! ikszdé nem húzni akarlak... amúgy nagynéném is nagyon vékony... neki szülés után maradt egy kis plusszXD )

Na most aztán hülyén érzem magam... mint valami okoskodó stréber nem tudom miXDXD Gomen...

Amyra88: Na az szép... Mosolyog Sztem tök jó... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 29, 19:37:13 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2011 Dátum: 08 júl 29, 19:47:06 »

Nem vagy az...pon ugyan ezt csinálom én is...egészségügyi tanácsokat osztogatok...meg ilyenek...amúgy amikor sportoltam is hasonló alkattal rendelkeztem...
Naplózva
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #2012 Dátum: 08 júl 29, 19:51:09 »

Nincs étvágyam ,mondjuk most jótestben vok ,de ha nem jön vissza az étvágyam akkor veszünk vitamint  Pojén kicsikórombn is teletömtek.Akkor volt egy időszak 4. osztályban ,hogy a szervezetem felépitése felborult ,pedig akkor úgy jó volt
='( ,de nem táplálkoztam rendesen (szülei elvotlak utazva és nagymamám vigyázott rám xDD) ,aztán elkeztem hizni ,aztán leadtam xD (modjuk akko sem voltam kövér,csak volt egy kis flesleg) ,mostmeg nincs étvágyam.Asszem 152 fele járok ,és olyan 45 kg ,mondjuk a csontozatom miatt is ,és járrtam küzdősprotra meg uszni (megmég valahová xDD),de ez nem tűnik fel mcsak erősődött a kezem.
Morita vedd példámat ,vitamin powaaa xDDD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 29, 20:08:40 írta ipirike » Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #2013 Dátum: 08 júl 29, 19:51:55 »

Chidori-san: Sztem nem keves, mert zsirka van rajtam.xD En kajat betartom, mmint nincsenek csokievo rohamaim.xD Inkabb a lustasag.. Mind1. Amig nem hizok el, elvok en igyis Nevet
Naplózva
narin12
Chuunin
*

(20130814-1) AZ ELFELEDETT

« Válasz #2014 Dátum: 08 júl 29, 19:53:14 »

Nekem pont fogyóznom kéne de amikor 3 éve próbáltam az lett a vége h a kórházba kötöttem ki és kaptam egy jó kis gyomormosást.Pedig nagyon sokat kéne fogynom csak eddig még nekem nem tudtak semmien jó tanácsott adni amit a kórházba mondanak annak meg semmi eredménye.
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #2015 Dátum: 08 júl 29, 19:54:30 »

Ha szabad kerdeznem hany kg es cm vagy? (hee de okos lettem hirtelen.xD)
Naplózva
narin12
Chuunin
*

« Válasz #2016 Dátum: 08 júl 29, 19:57:42 »

Jellenleg 165 cm magas és olyan 85 kg vagyok de ált minden hónapba szedek fel még hozzá mert olyan gyógyszereket szedek
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #2017 Dátum: 08 júl 29, 20:03:24 »

Akk miert szedsz ilyeneket :O Mmint ha toluk van.
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2018 Dátum: 08 júl 29, 20:05:03 »

Gaara-fangirl: Hár csokievő rohamaim éppen nekem sincsenek, de az én alkatomnak a halála a szénhidrát... márpedig miben nincs szénhidrát? Szinte mindenben... most nem fogok zöldségeken élni, az tuti...
Csak keresünk pl. egy köretet... Ott van pl. a tészta... tele van szénhidráttan... ott a rizs... abban is van, bár nem olyan sok mint pl. a tésztában, de van bőven. Ott a krumpli... tele van keményítővel, ami szintén szénhidrát...  És milyen köretek vannak még??? Gyülölcsökben vannak (almába éppen nem nagyon, a narancsban azért ven, de annan tudtommal van L-carnitin tartalma, ami zsírégető) a többi tiszta cukor...
Húsban van minden, az is ami nem kéne... Maradt a zöldség... ehhh... utálom a zöldségeket (van 1-2 kivétel)... Szal nem nagyon tudsz úgy enni, hogyne legyen benne szénhidrát...
De a fogyókúrának is több a negatív hatása, mint a pozitív... nem is beszélve arról, hogy utána ha leálsz és elszalad veled a lovacska dupláját szeded vissza...

Morita: akkor oké, nem csak én vok ilyen:d Csak mert szinte semmi nem érdekel, így kihasználom azt a tudást ami érdekel és tudom is:D Da ha meg alapból egy ilyen alkat vagy, akkor lehet, hogy ez valami örökölt dolog, nem?

narin12: mit ettél, hogy kimosták a gyomrod??????  
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
narin12
Chuunin
*

« Válasz #2019 Dátum: 08 júl 29, 20:07:47 »

Napi 3 zsemlét és mellé sajna kötelező szednem a gyógyszereket a betegségeim miatt.Azért kellet a gyomrom kimosi mert felgyült benne a sok gyógyszer mert nem volt ami felszívja.
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #2020 Dátum: 08 júl 29, 20:11:13 »

Jolvan, Jovan.xD Csak felhoztam a csokit. Hümm-hümm
Meg ha van is a koretekben szenhidrat, nem annyi, mitha mindennap csomo hust ennel  Hmm? nem?  Almanarancs szeressuk Nevet
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2021 Dátum: 08 júl 29, 20:14:22 »

Gáhh ne fogyózzon senkise plíz, legalábbis ilyen koplalós diétát senkise csináljon mert csak rossz vége lesz...
Meg ez a csak folyadékot iszunk dolog is hülyeség... Egyik barátnöm is most volt nemrég korházba tiszta anorexiás lett pedig régebben jó bőrben volt Szomorú mondjuk ő hánytatta is magát..... (bulémiás magyarul)
Manapság már am tökjó diéták vannak amik télleg hatásosak és nem vonnak meg minden jó dolgot az embertől.. érdemes inkább ezek után nézni ha már az ember mindenképp kínozni kívánja magát.
Meg inkább járjatok erősiteni, kondiba aerobicra és hasonlók... higgyétek el hogy nagyon sokat számit... mikor én járok viszonylag rendszeresen akkor akaratlanul is fogyni kezdek pedig nekem már nem nagyon kéne hova  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 29, 20:24:13 írta seiri » Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2022 Dátum: 08 júl 29, 20:34:52 »

De milyen betegséged van? (hanagyon indiszkrét nem kell válaszolnod)
Van ilyen, hogy Teljes Test Tisztítás... Elég egy drága mulatság, de nem egy ember még az allergiából is meggyógyított (nem is beszélve, hogy 10 kilót lehoz mindenkiből... bár nem éppen gogyaszt, hanem az emberekben lévő nem mondom már mit)...
Sztem a legjobban fogyni kardióval lehet (bicikli hosszú távon, futás, erobic és keményebb társai). Mellette kell ei mindent (szénhidrát, zsír, fehérje) de egy étkezéskor elfogyasztott ételnek nem szabad többnek lenni kb. egy mélytányérnyi kajánál és 17-18 után nem is nagyon kell enni... így egyébként ha felkelsz nem vagy éhes.
De elvileg az is hatásos, ha kaja előtt megiszol egy nagy pohár vizet:)

Gaara (mostmár csak ennyit írok hanem bajXD): a köretekben nagyon sopk a szénhidrát, de nem feltétleg igaz amit írtál... Nem mind1 milyen húst eszem, melyik részét, hogy hogy van elkészítva...
Mármind pl. ha rántotthúst eszel az rengeteg kalória, de a sima sült (grillen, nyem olajban vagy zsírban) csirkemellben inkább fehérje van, ami izomépítő... szóval erre így nehét választ adni...

Seirivel vagyok egy vélaményen mindennel kapcsoltaban, amit írt... A bulémia meg már sztem egy betegség... oda már orvos kell, de sztem ey 1értelmű

Am. egy kis érdekesség:
1 g zsír : 9.3kcal
1 g szénhidrát: 4.1 kcal
1 g fehérja: 5.4 kcal
1 g alkohol: 7.2 kcal
lesz...   (vicces... pont pizzát eszekXDXD)

Sztem a vitaminok a nagyon fontosak, csak nem árt vigyzni a D, E, K és A vitaminnal, mert azok zsírban oldódnak, vagyis túladagolható...
18-30év között nap bevitel:
D: 0.005mg
A: 0.80mg
E: 12mg
K: nem tudomXDXD (sportolóknél 4mg... sztem 3 körül van)

Ezek amúgy nagyon alsó határok, de vigyázni kell velük, viszont fontosak. De pl. van a C vitamin, ami vízben oldódik mégis itt hangoztatják, hogy 60mg nem lehet több... Erre már felvitték 150mg-ra... de mégis lehet kapna 500mg-os tablettát... Mellékesen én nem is olyan régen nap 2000-4000 mg-ot ettem kb. 1-2 hónapon keresztül és még éles és vesekövem sincs...
További érdekesség, hogy Szent-Györgyi Albert, aki mint tudjuk a C vitamin felfedezője napont 10000-20000 mg C vitamint evett meg és pontosan nem tudom hány évesen halt meg (jó öregen) úgy rémlik valami balesetbe (sport)... a halálát illetően ezt fél füllel hallottam, nem biztos h igaz
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 29, 20:38:14 írta Chidori-san » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2023 Dátum: 08 júl 29, 20:36:05 »

tényleg így hirtelen eszembejutott hogy otársnőmnek tesója mutatott oldalakat arról h pl. magyarországon már mánnyire elvan terjedve a divat anorexia /ana/ és bulémia /mia/ elég undorító nem értem miért tszik magukat így tönkre emberek...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2024 Dátum: 08 júl 29, 20:50:20 »

Áhh énis fogyni akarok, de úgy h nem csinálok semmit! x'D Ami sajna lehetetlen, szal sztem nem fogok változni... T.T Mer egyrészt rém lusta vok, és édességmániás...  >.<# Fúh, suliba csináltam olyat h minden nap vettem vmi csokit, de azért arról próbálok leszokni...  :/ Csak a suliba kell vmi boldogságot adó dolog xP
Bár nem mondom magam túlsúlyosnak, de azé van felesleg bőven... A fiúk szoktak ezér szivatni is, közbe az osztályba van egy csaj, aki jóval dagibb nálam, őt meg persze nem szivatják ennyire... Bár sztem azért is van, mert hagyon magam, no mind1...
Bár azért a különtanárom pl. ő se vmi nádszűlvékony, de mégis tök jó ruhákat hord és tök csinos. Meg énis levágattam a hajamat, mer oan derékig érő volt, de mindig csak lófarokba hordtam, és meguntam. De mióta nem azon vok, h ne legyek ronda, hanem hogy próbáljak csinos lenni kicsit megnőtt az önbizalmam is.  Mosolyog Meg nem olyan ruhákat veszek, amivel próbálom eltakarni, hanem ami jól is áll nekem. Szal mostmár kezd egyre kevésbé zavarni a súlyom. ^^
Nah nézzük:
Hajammal úgy ahogy jól megvagyok, csak a frumfrum áll be néha extra hülyén, de mióta kicsit megnyirattam egész norma lett. ^^"
Hasammal totál nem vok elégedett, dehát ez van...
Combommal is ugyan ez a helyzet...
Mellbőség az egyetlen sztem amivel elégedett vok xD
Lábam 39-40, sztem normális, bár bnőmnél elég bajba voltunk, mikor átázott a cipőm, ő meg nem tudott másiakt adni xD
Izomzat: nuku xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 391
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins