Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1395 Dátum: 08 ápr 25, 18:34:09 » |
|
megin sexi pasikat lesünk.... és nincs megállás, de most nem hajrekámarcot keresünk?  amúgy jó a haja gaara_fan! és jó pasi is 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
 |
« Válasz #1396 Dátum: 08 ápr 25, 18:34:55 » |
|
Drew Drew Drew Drew Drew Drew Drew !!!!!!!!!!! én őrá szavazok!!!!! őt akarom!!^^ Drewnak is jó a haja!!!^^
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1397 Dátum: 08 ápr 25, 18:49:23 » |
|
Hmm látom gyűlnek a képek és egyre több választási lehetőség lesz ^^ Mostantól inkább a szavazatokat tartsuk előtérben, mert így tényleg az életben nem lesz eredmény xD Nekem majdhogy mind1, mint már említettem a félhosszú hajú frufrus ( értsd ez alatt nem hátranyalt  ) pasikat részesítem előnyben. Noh de hogy konkrétat mondjak; ezesetben az én 2 választottam Heath Ledger és Jared Padalecki volna^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
 |
« Válasz #1398 Dátum: 08 ápr 25, 19:06:55 » |
|
én Kimire szavazok  szeretem a f1-et igaz nem neki szurkolok, de ő akkor is cuki  meg a haja is x'D
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja 
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1399 Dátum: 08 ápr 25, 19:13:56 » |
|
neneneneneneeee meghalok ha nem Drew lesz az 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1400 Dátum: 08 ápr 25, 19:17:55 » |
|
Oh Pome tudtam, h rád számíthatok... ezaz Kimit reklámarcnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1401 Dátum: 08 ápr 25, 19:24:54 » |
|
ne hagyjatok cserbeeeen!!!! senki sem akar mellém állni?? najólvan 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
 |
« Válasz #1402 Dátum: 08 ápr 25, 19:33:57 » |
|
álljatok Kimi mellé  tökéletes reklámarc!!!  gyerünk, tessék megnézni rengeteg képet Kimiről 
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja 
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
 |
« Válasz #1403 Dátum: 08 ápr 25, 20:12:37 » |
|
Na akkor már nekem is muszály beszállnom: Sztem Matt is nagyon ari és nekem ez a haja is nagyon tetszik http://www.mattleblanc.net/leblanc.jpgDe Kevin se gyenge, huhuuuu: http://blogs.hyperblogs.info/iceman/files/2006/12/kevin-zegers-02r.jpgDicaprio haja is jó és a mosolya is szép: http://images.allposters.com/images/54/039_31743.jpgde egyébként a már meglévők közzűl én Brad Pittere szavazok:D A sajátjaim közzűl pedig Kevin Zegers-re:D ő nagyon ari és nekem a haja is kifejezetten tetszik:D Gomen Kimi, de én sajna ebben most nem tudok mellég állni.. gomen:(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 25, 20:14:17 írta Chidori-san »
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1404 Dátum: 08 ápr 26, 07:35:40 » |
|
na jóóóó akkor én is voksolok! Kevin Zegers és Ryan Reinolds-ra!!!! kettőre is!!!  öhm... mi lenne ha több reklámarcunk lenne? 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #1405 Dátum: 08 ápr 26, 14:06:59 » |
|
Húúú... kérem szépen... rendesen beindult a kampányolás...  Am. mivel mindenki izlésének eleget kell tennünk  ezért úgy gondoltam, hogy 3 reklámsrácot engedélyezek...  -kikötésem annyi lenne, hogy 3 különböző frizurájú ember legyen, elvégre haj klub vagyunk vagy mi a szösz...- A szavazás folytatódhat tovább ^^. Én is mindjárt kerítek néhány megfelelő alanyról képet..  Am. Dicaprióóóó!!!  <-imádom ^^ (tudjátok hogy kell az elnöknő kedvében járni  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1406 Dátum: 08 ápr 26, 14:42:56 » |
|
hihi, hát igen kana-chan. akadnak még jó pasik... csak lassan eljár felette az idő... már 34 évesXD ami végülis nem sok, de azért a huszonéveihez képest... akkor én szavaznék Kevin Zegersre (neki rövid a haja) Heath Ledger-re (szegénykém... neki hosszabba a haja) és kerítek egy hosszúhajú pasit is... hihi Legolas:D http://www.lordoftherings.net/media/desktops/features_legolas_1280.jpgvagí yg nem jó, hogy csak a forgatás idejére néz ki teljesen máshgy? mert sztem Legolas (Orlando Bloom) így elég jól néz ki és a hosszú szőke haja... wow de ha íg nem jó, hanem eredeti haj, szem stb. kell, akkor legyen mondjuk....  legyen az is Orlando Bloom... jobbat nem találtam: http://images.art.com/images/-/Pirates-of-the-Caribbean---Orlando-Bloom--C10127616.jpeg
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1407 Dátum: 08 ápr 26, 17:19:52 » |
|
Na mivel Kevin Zegersre, Heath Ledger-re és Dicaprio-ra voksoltunk a legtöbben, indítványozom, h ők legyenek a reklámarcok!  Na? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
 |
« Válasz #1408 Dátum: 08 ápr 26, 17:35:06 » |
|
Én is szeretném ha Drew benne lenne plusz legyen Heath és Kimi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1409 Dátum: 08 ápr 26, 17:36:41 » |
|
támogatom az ötleted gmaemy Én Kevin-t nem venném ki a hármasból. Ha már benne kell, hogy legynen Drew akkor sztem legyen: Kevin, Heath, Drew trió...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|