noemimi-chan
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 08 ápr 24, 17:43:45 » |
|
elnök az kana alelnök meg ki is megyek visszaolvasni tudta csak elfelkedtem (büszke vok a kislányomra ) nem kell a kis szememfénye már leírta na mindegy szerintem ok a név
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 08 ápr 24, 17:44:22 » |
|
oké elnök asszony!!! aakkor lehetek CHPK tag???
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 08 ápr 24, 17:49:42 » |
|
CHPK jeee! Belépnék! Megvan az elnök és az alelnök is. Remek. Én kifejezetten a 6-os számú Clubtag szeretnék lenni, ha nem baj :'X mért pont 6? mert szerencseszámom. Na elöttem kik lesznek 5-en?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 08 ápr 24, 17:50:57 » |
|
akkor én a 2. számú/kettes számú tag leszek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 08 ápr 24, 17:51:11 » |
|
nah akkor majd én leszek az egyes számú vagy az első meg a 2. az elnök meg az alelnök? vagy inkább ők az alaptagok ..
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 08 ápr 24, 17:53:15 » |
|
hmm aki betársul az szerkessze bele az aláírásába hogy CHPK tag ^^ úgy néz ki mindenkinek megfelel, és milyen sejtelmes wááóóó csak a beavatottak fogják tudni miről van szó de jól van ez így xD reklám arc kerestetik....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 18:14:59 írta seiri »
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 08 ápr 24, 17:53:52 » |
|
Rekage természetesen bárki lehet tag. Akkor kéne egy gyors taglista: 1. Én 2. Seiri 3.Pom 4.Rekage 5.Ipirike 6.Aemy 7.Noe-chan 8.Morita 9.Hagane 10.Burnedd (?) 11.gaara_fan 12.Chidori-san 13.Ayame 14. Verdict . . nah... lehet mondani h. ki hanyas számot kéri... --szerk.-- Gomen csajok, de az 1-2. foglalt (elnök, alelnök ^^) >>Ok Mori mehetünk!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 19:37:59 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 08 ápr 24, 17:54:20 » |
|
Nem tom...én még név előtt jeleztem hogy tag szeretnék lenni... kana majd elmegyünk terepszemlére a templomhoz...nem sötétben...hogy lássunk is... Én akkor 8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 08 ápr 24, 17:55:22 » |
|
nahátakkor én a 3, ha Morita a 8 x'D naés persze, ha az 1-2 foglalt.. de a 3-ra sokan pályáznak.. -1 nem lehet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 17:59:08 írta pomegranate »
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 08 ápr 24, 17:55:32 » |
|
én a 9-est szeretném mert ez a kedvenc és egyben szerencse számom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 08 ápr 24, 17:55:56 » |
|
akkor én 4 stipi stopi
szerk.
akartam a 3 at is... de az foglalt lett... aztán akartam 9et is...nahát erre mit hoz Isten?? azis foglalt lett..akkor 4!!^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 18:05:36 írta Rekage »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 08 ápr 24, 17:56:39 » |
|
7es vagy 3as számú tag szeretnék lenni (vagy 0 szép kerek szám) no mindegy legyen 3 ha 0 nem lehet vagyis a 3 is foglalt akkor 7 (vagy 0 szeretem a 0át)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 08 ápr 24, 18:04:10 » |
|
oh! jó látni h bővül a Club! lassan mindenkinek lesz egy sorszáma! no én akkor gyorsan változtatok az alámon!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 08 ápr 24, 18:08:32 » |
|
Akkor nekem kell az 5-ös.Egy kis idő múlva lesz csak az alámba ,mert újat készitek. De kéne egy kép is ,szal az a fiú lenne a...a az akire felnézünk.De több kép is lehet .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 18:10:36 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 08 ápr 24, 18:12:41 » |
|
Hmm azt hiszem mindjárt betelik a nagy 10-es brigád xD A továbbiakban ha valaki csatlakozni akar az értesítsen egyikőnket ^^ És várjuk az ötleteket képeket a reklámcsávóhoz xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|