Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1410 Dátum: 08 ápr 26, 18:12:11 » |
|
Jaj még mindig ez a téma? Érdekes mennyire fent lehet akadni pár pasin...  De akárki lesz nekem nyolc...igazán egyik se jön be... De ma csoportterápián le kellett rajzolni az ideális pasit...minden csaj rajzolt rá valamit... A végére kihoztunk egy 190-es 1/2 papucsot akinek punk,rövid, emos haja is volt...nagy kezekkel 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #1412 Dátum: 08 ápr 26, 18:49:22 » |
|
Fúj Dicaprio...  .Nem kell. Megszerettétek velem Kimit  .Kap tőlem is egy szavazatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1413 Dátum: 08 ápr 26, 19:10:50 » |
|
Na igaz, még mindíg ezen megy a hajszaaaa- valaki döntön mán!!!!  Amúgy megnéztem volna azokat a rajzokat Morita! tuti jó kis munkák lehettek azok.. 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
 |
« Válasz #1414 Dátum: 08 ápr 26, 19:11:06 » |
|
nah, az egy totális tény, hogy Dicaprio egy nyálfiú, de azért nem lehet rá azt mondani, hogy nem néz ki jól...  Nekem Kimi nem jött beXDXDXD akkor jelenleg hogy állunk? ki az 1., 2. és a 3.?
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1415 Dátum: 08 ápr 27, 07:32:52 » |
|
Aemy csak egy rajz volt...csak minden csaj arra rajzolta be hogy milyet szeretne...ezért lett érdekes figura... A fiúktól mi is katunk egy női ideált...hosszú hajjal, nagy mellekkel és nagy seggel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1416 Dátum: 08 ápr 27, 07:41:45 » |
|
ÁÁÁÁ! Már értem Morita! Azt hittem, mindenki saját rajzot csinált.  Kicsit félreértettem. De ami a fiúk rajzát illeti, mi mást adtak volna...  Fogadjunk a kéz, szem, többi testrész mind eltörpült a mell és segg kidolgozása mellett... 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1417 Dátum: 08 ápr 27, 07:59:00 » |
|
Hát igen...a karjaink épphogy látszottak...csakhogy mégse legyünk már bénák... szal el lehet képzelni... Bezzeg mi..mlég belső tulajdonságokat is rajzoltunk mellé... kiságyat, mosógépet, seprűt, ferrarit, pénzt a kezébe, cipőt amiben táncolhat...
A vége nem is belős tul de mindegy...bár nekem abszulut nem ilyen az ideál...de mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1418 Dátum: 08 ápr 27, 08:23:07 » |
|
jaaaj asszem most nagyon ki tudnám én osztani azokat a srácokat.  ami pedig a ti ideálotokat illeti: ferrari?  megnézném azt a rajzot  de lassan térjünk vissza a mi ideáljainkhoz: HAJREKLÁMARC!!!!! Valaki döntse mán el, h kik legyenek! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1419 Dátum: 08 ápr 27, 08:25:10 » |
|
Hát szerintem az elnökre vár ez a tiszt, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1420 Dátum: 08 ápr 27, 08:27:00 » |
|
Igen. Akkor helyesbítek! KANA-CHAN!!!! Kérünk 3 reklámarcot! Kik az áldozatok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1422 Dátum: 08 ápr 27, 11:30:52 » |
|
Tehát akkor van egy tiszteletbeli hajalanyunk. van 1. és 3. helyezettünk. ok  a 2. helyezetti voksom: Kevin Zegers 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1423 Dátum: 08 ápr 27, 11:45:54 » |
|
Áhh, Kimit a második reklámarcnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #1424 Dátum: 08 ápr 27, 11:51:48 » |
|
g_f ha már így benne vagy a szavazásban, nem akarsz esetleg csatlakozni? ^^" Tudod csak hogy érvényesek legyenek a szavazataid... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|