24 nov 23, 17:12:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508702 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #975 Dátum: 10 okt 06, 15:05:09 »

xD Én azt a szervert nem ajánlom senkinek. Nem arról beszélsz ahol instant 70 van 80as talentekkel? Mert az valami szörnyü =D mondom ezt úgy hogy játszottam rajta. Felmentünk haverral funolni és tpikusan tele van béna low-okkal akiknek nagy a po*ájuk. Nem ajánlom persze ízlések és pofonok.
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #976 Dátum: 10 okt 06, 17:19:55 »

Ritli, én az ilyen kezdőknek indítottam a blogomat Nevet persze nem tökéletes, de mondom, ha vmeik profi wowos (a beszéded alapján te az lehetsz) akkor javíjja ki a hibákat amiket pl rosszul írtam vagy lehagytam vmit stb.
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #977 Dátum: 10 okt 06, 18:15:37 »

Sok ember tényleg úgy kezd a  játékhoz mint ahogy Ritli írta, feltesz vagy 1000 kérdést, de még bele se fogott, és nem maga tapasztalja ki.
Ez a játék nem olyan bonyolult, és ha van egy kis angol tudásod nagyon sokat segíthetsz magadon, de ha nincs akkor is hamar bele lehet jönni.

Treyman: Hogy érted ezt:
Az Ally-soknak szerintem könyebb fejlődni. Úgyértem, közelebb van nekik a fejlődés.
Miért lenne közelebb?O.o  Igaz bevallom rég játszottam, de szerintem egy arányban vannak ezek a fejlödő városok.

A pala-val könnyen meg lehet tanulni játszani. A wari-val skillesen játszani viszont nehéz. ha kezdő vagy akkor paladin.
Az a vicces hogy ezt pár éve még a warrirorra mondták. Régebben mindig azt mondták a paladinra, hogy kezdőnek ne az legyen az első karaktere mert azzal tényleg tudni kell játszani és idő mire bármit kitanulsz vagyis inkább megtanulsz vele játszani.

Warrior, Shaman  Szeretet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 17:12:24 írta Minagi » Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #978 Dátum: 10 okt 06, 18:32:16 »

Nekem a lock, a warri a kedvencem. A lock azért, mert rányomsz pár spellt, és már csak fearöznöd kell, és meghal Nevet a warri meg felveszel bazi nagy pajzsokat, neveket nem tok mondani, és aztán üthetnek... D: illetve még a rogue az azér mer sok a stunja, és lehet szivatni embereket .D vagy feltartani. Solaree te meik szerón tolod?Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #979 Dátum: 10 okt 06, 20:11:37 »

Hunter, rogue, priest Szeretet

Amúgy nem is az a baj, hogy sokat kérdeznek. Bár... nah... feleslegesen bombázzák magukat túl sok információval amiktől csak összezavarodnak Mosolyog Legalábbis szerintem. Én tuti így lennék vele Nevet Annak idején mikor elkezdtem a wowot még 2005ben, kb semmit se tudtam a játékról. 1-2 dolognak utána olvastam pl a kasztoknak (de semmi extra leírás nem volt csak ilyesmi, hogy a hunter íjász meg van petje stb) és az alapján választottam ki amelyik megtetszett. ^^ Semmivel nem voltam tisztában összevissza bénáztam de nagyon jó volt Nevet Imádtam felfedezni. Rengeteget tanultam a fejlődés során. Manapság nincs ilyen. Indít valaki egy karaktert és teljesen begerjed, hogy 2 nap alatt felhúzza a kariját 80ra. De mire felér nem tud semmit. De olyan alapvető dolgokat, hogy nevetséges mert miközben fejlődött semmi mással nem törődött. Neeem

Minagi ezt a könnyebben fejlődős cuccot én se értettem. Semmiben nem különbözik a kettő szerintem.
Meg azt se, hogy "A horde az igazából sokszor megy csapatban, tehát ha összetalálkozol velük a nemtom milyen erdőbe elfelejtettem xD akkor eléggé meggyepálhatnak." Mi lenne ez megint a tipikus allis hozzáállás? Gondolkozik Az alli is ugyanúgy elgyepálja a magányos kis szintű hordást mint fordítva Nyelvesít Ugyanazok az emberek ülnek mindkét oldalon felesleges elválasztani viselkedésben a kettőt mert max elfogultan lehet különbséget találni (de azokat is csak odaképzeljük Nevet).
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #980 Dátum: 10 okt 06, 20:11:48 »

Arathoron Nevet és nekem a pala az első karim, bár bevallom, azért nem vagyok zöldfülü mert évekig néztem hogyan wowozik az apám és a bátyám (és az apám még most is jáccik 7db 80-asa van csak hogy dicsekedjek kicsit Nevet) Így könnyü volt mert ott ültem árgus szemekkel és néha kérdezgettem szal a legtöbb küldit ismerem alli és horda oldalán. Nevet
Naplózva

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #981 Dátum: 10 okt 06, 20:16:08 »

Arathoron nekem is van karim. Night elf hunter és priest. Te allis vagy hordás vagy Solaree? (amúgy én alapvetően hordás de ezek régi karik azokból az időkből mikor még allis voltam Nevet)
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #982 Dátum: 10 okt 06, 20:41:35 »

Hehe, allis is és hordás is írtam a blogomon. Nem nézted meg?  Szomorú Majd nézd meg Nevet az allis karim 13-as Draenei priest és keményen szívok vele
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #983 Dátum: 10 okt 06, 21:24:51 »

Dede ránéztem de még nem volt időm nagyon beleolvasni Mosolyog Majd holnap ^^
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #984 Dátum: 10 okt 07, 05:34:10 »

taurin toljátok? Mert ha igen, alapíthatnánk egy Naruto-Kun.hu Guildot, biztos sokan résztvennének benne Nevet
Naplózva

vzsombi
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #985 Dátum: 10 okt 07, 06:35:43 »

Én ott tolom:)ÉN belépnék!Csak majd értesíts nevem: pentár !
Naplózva

Ne becsülj le! Nem félek!
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #986 Dátum: 10 okt 07, 15:36:14 »

Szóval felraktam a wowot, tauri realmon vagyok, azt halottam hogy instázni nem nagyon lehet, mert a srcipteket a1 központi gépről töltenébe, és ezért bugosak az insták, ez igaz?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #987 Dátum: 10 okt 07, 17:12:13 »

Úgy van, nekem fejlődni volt a kedvencem. Felfedezni, magasabb szintű bányákat keresni és koponyás mobok között osonni. A legjobb szerintem Nevet Én ezt élveztem az egyik legjobban a játékban. De most már sity-suty 80 vagy, és mivel a kisszintű instákba már nem is járnak sokan fontos dolgokat nem kis szinten tanulnak meg az emberek a karaktereikkel kapcsoltban, és fontos raideken/instákban ez nem a legjobb, és nem teljesetenek annyi dps-s vagy healt vagy nem tankolnak olyan jól, mint kéne.  Neeem
Ilyenkor úgy vissza mennék megint játszani, bár őszintén szólva kicsit kijöttem a gyakorlatból, de "hiányzik" valamennyire. Nevet Pirul
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #988 Dátum: 10 okt 07, 19:01:04 »

hehe, vki akar röhögni akkor szólok: Dragonblight szerveren van egy akatsukí-nevü guild  ikszdé
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #989 Dátum: 10 okt 07, 22:45:16 »

Úgy látom nem csak ott Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins