24 nov 23, 14:21:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508128 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #945 Dátum: 10 szep 25, 12:20:03 »

Ha probléma van a pc gammel ecsém, erre találták ki az xboxot, ps-t stb. Azért a mai világban már akár 3d-ben is tolhatod ha felhúzol a fejedre vmi műanyag papír kosarat és akkor mintha te magad lennél benne a virtuális világban. Kiröhög

De hogy "miért nagy" játék a wow arra az az egyetlen egy a válasz. Abba annyira eszetlenül sok lehetőséged van nem létezik az hogy valaha is akármit vagy az egészet fullra megcsináld, tehát a wow egy olyan játék amit lehetetlen végigjátszani, a legtöbb mmorpgénél csinálsz egy karit feltolod a szintjét maxra van egy fasza ruhád, vagy a legjobb és megunod, de itt meg nem tudsz semmit teljesen totál végig vinni, ráadásul még ha sikerül is rengeteg achit megcsinálni nincs rá időd mert a nagy része időigényes és megvan határozva milyen dátumonként tudod megcsinálni stb. és míg ezeket csinálod jönnek az új patchek új achievmentekkel.
Az a rengeteg insta.. de a legjobb része a pvp! xD és szerintem itt a lényeg a wowban hogy a pvp-je sokkal fejlettebb egy átlagos mmorpgénél mert meglátásaim szerint más mmo-ban ott az nyer aki  nagyobb szintű vagy jobbak a cuccai, a wowba meg az nyer aki jobban ért a karijához!
Naplózva
Đestri
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #946 Dátum: 10 szep 25, 12:54:17 »

"Ha probléma van a pc gammel ecsém, erre találták ki az xboxot, ps-t stb. Azért a mai világban már akár 3d-ben is tolhatod ha felhúzol a fejedre vmi műanyag papír kosarat és akkor mintha te magad lennél benne a virtuális világban. Kiröhög,,
Hát nekem az a izé nem tetszene mert ha zombis megharapgálnak xĐĐ
Meg ahogy mész neki mehetsz a tv-nek meg ezeknek nem de?Nevet
Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #947 Dátum: 10 szep 25, 12:55:09 »

Azt tegyük hozzá hogy mindezekhez kell Nem árt némi angol tudás, némi pénz 2 havonta (aszem 8000 ft) mivel a tört szerók semmit nem érnek .Bár én csak azon próbáltam, de sok minden bugos, a városokban szaladgál max 1-2 ember stb...
Jah igen , és túl sok benne a tartalom ahoz hogy 1 uj játékos mitn én a wowban  hozzá tudjon szokni, főleg az uj kieg mellet majd Szomorú
Vagy van még sima wow is? eredetibe megvenni, és csak az alap játékkal tolna , majd szépen emg venni a többit?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #948 Dátum: 10 szep 25, 13:48:25 »

Megveheted csak az alap wowot is, annyi a különbség akkor, hogy a BE+Draenei faj , a Jewelcrafting, a DK, Outland és Northrend nem érhető el, de attól még ugyanabban a világban játszol, mint mindenki más.
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #949 Dátum: 10 okt 02, 15:22:47 »

Nekem ez lenne a kérdésem: Csak a BC-t tudtam úgy megszerezni tört formájában, hogy használható legyen. Szóval szeretnék a Tauri nevű szerveren jhátszani. És ha én reginél azt adtam meg ugye, hogy BC-m van, akkor az új szetteket amik a Lich kingbe elérhetőek, skillek, kaszt, város, azkoat nem látom? vagy ezt h oldották meg? előre is köszi a helpet. üdv : treyman
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #950 Dátum: 10 okt 02, 17:46:54 »

Esetleg nem tudtok 1 szervert(törtet) amin csak az alap játék fut kiegek nélkül? és lehetőleg magyar szerver legyen,  ha lehet privibe irjátok meg hogy ne legyen baj , előre is köszi
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #951 Dátum: 10 okt 02, 19:31:29 »

PL a tauri is fut anélkül, csak sok lehetőség nem lesz elérhető, vagyis én igy tudom
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #952 Dátum: 10 okt 02, 19:34:36 »

Szerintem ha van ilyen akkor se magyar. De konkrétan nem tudok egyről se.

Treyman elvileg tauri honlapján fel kell lennie, hogy honnan tudod letölteni a lich kinget is. Amúgy ha csak BC-d van akkor nem tudsz 70 fölé fejlődni és nem tudsz átmenni norhtrendre. Skillek stb elérhetőek. Ja és nem indíthatsz Death Knightot.

Amúgy ha egy wotlk-os szerveren játszol kieg nélkül vagy ha egy alap wowos szerveren játszol egymillió különbség van a kettő között kb. Vagy több Nyelvesít
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #953 Dátum: 10 okt 02, 19:44:54 »

oké értem, nekem a DK amúgyse tetszik. Állítólag 70 fölött fejlődünk, csak az XP bar már nem látszik... Akkor jó ha lesz skill, mert az elég fontos, főleg a warrinál, ha jól emlékszem, nála lehet egy kicsit buggolni...
Nah már telepítem az alapot, aztán rá  BC-t és majd mondom hogy mivan
Mert nekem egy ismerősöm azt mondta h neki hibát hozott ki ha olyan szeróra akart felmenni ahova lich kingel meg BC-vel is lehet ,menni xd
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #954 Dátum: 10 okt 02, 19:48:21 »

Nem mindegy, hogy milyen patch van fent. Mindegyik szerver honlapján fent van, hogy hányas kell.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
batai15
*

Zero Division

« Válasz #955 Dátum: 10 okt 02, 19:49:32 »

És csak a sima classis wowal fel tudok menni? bc és lich king nélkül? mert tul sok dolog zudult rám  mikor felmetem a 3.2 es realmos tauri szeróra,   szeretnék meg ismerkedni az alap wowal, szépen lassan bele rázódni
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #956 Dátum: 10 okt 02, 19:53:38 »

Ha alap wow-val mész fel akkor is ugyanúgy kellenek a patchek. A különbség annyi lesz, hogy csak 60ig tudsz fejlődni, nem tudsz átmenni Outlandre és Northrendre, nem tudsz Blood elfet és Draeneit indítani. Na meg DK-t.
Tehát ugyanaz lesz az egész játék csak korlátozottak a lehetőségeid 1-2 dologban.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #957 Dátum: 10 okt 03, 02:00:15 »

A legjobb módszer a tanulásra ha van egy mestered Mosolyog... higgyétek el nekem per pillanat 3 padawanom van az egyik most vizsgázik... pvp tanból Mosolyog!!! De komolyan ha van aki segít a játék folyamán érdemes mind a 3 részt leszedni és egyből vágni egy "in media res"-t mert csak így tudjátok megérteni... lehetőleg ha tanár-t kerestek olyat aki mondjuk már 4 éve tolja... én pl. 5 éve wowozok ezért tudok minden a padawanjaimnak úgy elmesélni mert szinte mindenről tudok a játékban (a hangsúly a "szintén" van ). Ha így egyenként fogjátok leszedegetni azzal csak magatokat hátráltatjátok mert mire megértenétek jönne az új patch az új változtatás.. aztán most jön majd az új kieg szal időpocsékolás egyenként megérteni... ahhoz hogy jól megértsétek a játékot végülis tapasztalatra van szükség... meg olvassátok az LFG-ét (LookingForGroup chat) és onnét tanulmányozzátok miket beszélnek a "profik" Nevet!

Lényeg hogy legyen egy mesteretek Nevet... egy jóbarát aki segít szívesen. Sly Yóóóó
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #958 Dátum: 10 okt 03, 12:08:18 »

Valóban nem ártalmas, ha van egy "mester", de ezáltal elveszti a játék a felfedezés varázsát. Valóban követtünk el mindannyian sok hülyeséget kezdeteknél, de ez a játék szépségébe tartozik, és később mosolyogva tekintünk vissza rá, hogy honnan hova jutottunk Mosolyog Én továbbra is arra ösztönözném az embereket, hogy nyugodtan vágjanak bele, lesz 1-2 csetlő-botló pillanat, de hibákból tanul az ember ^^
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #959 Dátum: 10 okt 03, 12:51:19 »

Egy dolgot utálok ebben: A patchelést.. annyi baj van vele.. na mindegy, már nemsokára kész, habár csak 2.4.3-as szeróra tok felmenni, holnap folytatom tovább a ptchelést. Ha BC-m van fellehet patchelni 3.3.2-re?Nevet vagy csak a BC patcheket engedi?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins