Morause
Vendég
|
|
« Válasz #945 Dátum: 10 szep 25, 12:20:03 » |
|
Ha probléma van a pc gammel ecsém, erre találták ki az xboxot, ps-t stb. Azért a mai világban már akár 3d-ben is tolhatod ha felhúzol a fejedre vmi műanyag papír kosarat és akkor mintha te magad lennél benne a virtuális világban.
De hogy "miért nagy" játék a wow arra az az egyetlen egy a válasz. Abba annyira eszetlenül sok lehetőséged van nem létezik az hogy valaha is akármit vagy az egészet fullra megcsináld, tehát a wow egy olyan játék amit lehetetlen végigjátszani, a legtöbb mmorpgénél csinálsz egy karit feltolod a szintjét maxra van egy fasza ruhád, vagy a legjobb és megunod, de itt meg nem tudsz semmit teljesen totál végig vinni, ráadásul még ha sikerül is rengeteg achit megcsinálni nincs rá időd mert a nagy része időigényes és megvan határozva milyen dátumonként tudod megcsinálni stb. és míg ezeket csinálod jönnek az új patchek új achievmentekkel. Az a rengeteg insta.. de a legjobb része a pvp! xD és szerintem itt a lényeg a wowban hogy a pvp-je sokkal fejlettebb egy átlagos mmorpgénél mert meglátásaim szerint más mmo-ban ott az nyer aki nagyobb szintű vagy jobbak a cuccai, a wowba meg az nyer aki jobban ért a karijához!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #946 Dátum: 10 szep 25, 12:54:17 » |
|
"Ha probléma van a pc gammel ecsém, erre találták ki az xboxot, ps-t stb. Azért a mai világban már akár 3d-ben is tolhatod ha felhúzol a fejedre vmi műanyag papír kosarat és akkor mintha te magad lennél benne a virtuális világban. Kiröhög,, Hát nekem az a izé nem tetszene mert ha zombis megharapgálnak xĐĐ Meg ahogy mész neki mehetsz a tv-nek meg ezeknek nem de?
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #947 Dátum: 10 szep 25, 12:55:09 » |
|
Azt tegyük hozzá hogy mindezekhez kell Nem árt némi angol tudás, némi pénz 2 havonta (aszem 8000 ft) mivel a tört szerók semmit nem érnek .Bár én csak azon próbáltam, de sok minden bugos, a városokban szaladgál max 1-2 ember stb... Jah igen , és túl sok benne a tartalom ahoz hogy 1 uj játékos mitn én a wowban hozzá tudjon szokni, főleg az uj kieg mellet majd Vagy van még sima wow is? eredetibe megvenni, és csak az alap játékkal tolna , majd szépen emg venni a többit?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #948 Dátum: 10 szep 25, 13:48:25 » |
|
Megveheted csak az alap wowot is, annyi a különbség akkor, hogy a BE+Draenei faj , a Jewelcrafting, a DK, Outland és Northrend nem érhető el, de attól még ugyanabban a világban játszol, mint mindenki más.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #949 Dátum: 10 okt 02, 15:22:47 » |
|
Nekem ez lenne a kérdésem: Csak a BC-t tudtam úgy megszerezni tört formájában, hogy használható legyen. Szóval szeretnék a Tauri nevű szerveren jhátszani. És ha én reginél azt adtam meg ugye, hogy BC-m van, akkor az új szetteket amik a Lich kingbe elérhetőek, skillek, kaszt, város, azkoat nem látom? vagy ezt h oldották meg? előre is köszi a helpet. üdv : treyman
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #950 Dátum: 10 okt 02, 17:46:54 » |
|
Esetleg nem tudtok 1 szervert(törtet) amin csak az alap játék fut kiegek nélkül? és lehetőleg magyar szerver legyen, ha lehet privibe irjátok meg hogy ne legyen baj , előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #951 Dátum: 10 okt 02, 19:31:29 » |
|
PL a tauri is fut anélkül, csak sok lehetőség nem lesz elérhető, vagyis én igy tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #952 Dátum: 10 okt 02, 19:34:36 » |
|
Szerintem ha van ilyen akkor se magyar. De konkrétan nem tudok egyről se. Treyman elvileg tauri honlapján fel kell lennie, hogy honnan tudod letölteni a lich kinget is. Amúgy ha csak BC-d van akkor nem tudsz 70 fölé fejlődni és nem tudsz átmenni norhtrendre. Skillek stb elérhetőek. Ja és nem indíthatsz Death Knightot. Amúgy ha egy wotlk-os szerveren játszol kieg nélkül vagy ha egy alap wowos szerveren játszol egymillió különbség van a kettő között kb. Vagy több
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #953 Dátum: 10 okt 02, 19:44:54 » |
|
oké értem, nekem a DK amúgyse tetszik. Állítólag 70 fölött fejlődünk, csak az XP bar már nem látszik... Akkor jó ha lesz skill, mert az elég fontos, főleg a warrinál, ha jól emlékszem, nála lehet egy kicsit buggolni... Nah már telepítem az alapot, aztán rá BC-t és majd mondom hogy mivan Mert nekem egy ismerősöm azt mondta h neki hibát hozott ki ha olyan szeróra akart felmenni ahova lich kingel meg BC-vel is lehet ,menni xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #954 Dátum: 10 okt 02, 19:48:21 » |
|
Nem mindegy, hogy milyen patch van fent. Mindegyik szerver honlapján fent van, hogy hányas kell.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #955 Dátum: 10 okt 02, 19:49:32 » |
|
És csak a sima classis wowal fel tudok menni? bc és lich king nélkül? mert tul sok dolog zudult rám mikor felmetem a 3.2 es realmos tauri szeróra, szeretnék meg ismerkedni az alap wowal, szépen lassan bele rázódni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #956 Dátum: 10 okt 02, 19:53:38 » |
|
Ha alap wow-val mész fel akkor is ugyanúgy kellenek a patchek. A különbség annyi lesz, hogy csak 60ig tudsz fejlődni, nem tudsz átmenni Outlandre és Northrendre, nem tudsz Blood elfet és Draeneit indítani. Na meg DK-t. Tehát ugyanaz lesz az egész játék csak korlátozottak a lehetőségeid 1-2 dologban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #958 Dátum: 10 okt 03, 12:08:18 » |
|
Valóban nem ártalmas, ha van egy "mester", de ezáltal elveszti a játék a felfedezés varázsát. Valóban követtünk el mindannyian sok hülyeséget kezdeteknél, de ez a játék szépségébe tartozik, és később mosolyogva tekintünk vissza rá, hogy honnan hova jutottunk Én továbbra is arra ösztönözném az embereket, hogy nyugodtan vágjanak bele, lesz 1-2 csetlő-botló pillanat, de hibákból tanul az ember ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #959 Dátum: 10 okt 03, 12:51:19 » |
|
Egy dolgot utálok ebben: A patchelést.. annyi baj van vele.. na mindegy, már nemsokára kész, habár csak 2.4.3-as szeróra tok felmenni, holnap folytatom tovább a ptchelést. Ha BC-m van fellehet patchelni 3.3.2-re? vagy csak a BC patcheket engedi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|