24 nov 23, 14:36:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508215 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1005 Dátum: 10 okt 10, 12:59:05 »

Itt van pár de nekem nincs palám szóval nem tudom melyik mennyire hasznos de éppenséggel kipróbálni ki lehet Mosolyog
http://www.wowwiki.com/Useful_macros_for_paladins
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1006 Dátum: 10 okt 10, 13:59:32 »

Nézzetek hülyének de én nem értem ezt a macro dolgot...   hogyan műkszik? mire való?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1007 Dátum: 10 okt 10, 14:20:57 »

a macro az olyan mint egy shortkey. Beállítasz egyet, ott megadod h mit csináljon
pl beirod /cast Seal Of Command, akkor benyomja a seal of command skillt.

Az SH vagy a holy pap az erősebb?Nevet
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1008 Dátum: 10 okt 10, 14:26:45 »

Akkor sriptnek is lehet nevezni nem? Wariorrnak mien macroc kellenek?
illt harcosnak mien cuccok kellenek? mi legyen benne? élet, erő? , és meik ágon érdemes fejlődni? arms, fury , ? v a 3. ?
Illetve fegyver ügyében , azt szeretném kérdezni meik a jobb? pajsz+ kard, 2 kezes kard? bár nem kell , nem jön be
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1009 Dátum: 10 okt 10, 14:40:40 »

Szóval. Nem script. Nevet Kihúzod az actionbarba és akk gyors elérés. PL Raidot indítasz, és nem akarod állandóan beírni, beírod a macroba: /yell Raid indul mittudomén hova, kell 3healer pap, meg 5dps és akk ha nyomod akkor mindig kiírja.
Macrokat nemtom, nem használok. Harcosnak strength legyen a fegyverbe, illetve agility, ha tank vagy, izé is jó, a stami. Talent az arms, az sztem jó. Fegyver ügyében, ha tank vagy, akkor kell pajzs, 2kezes kard az ajánlott, ha DPS vagy. (DPS: ami üti a szörnyet, tank: ami felfogja az ütéseket, igy a dPS-sek tudják ütni, a healerek pedig akik a tankot healelik)
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1010 Dátum: 10 okt 10, 14:50:37 »

Neten Találtam macrot csinálni de nem műkszik... Szomorú   Szövegnek írja ki.... mi lehet a gond?

Valaki nem tudja hogy a Violet Hold(Dalaran) kulcsát hogy kell felszedni mert nem engedi nekem....
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 11, 18:22:31 írta Micsudi » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1011 Dátum: 10 okt 11, 18:31:20 »

Hát meg kell csinálni a küldit. Hmm? Rhonin adja Violet Citadelben.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1012 Dátum: 10 okt 11, 18:33:25 »

Hát megpróbálom de ott már nincs Quest:(
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1013 Dátum: 10 okt 11, 18:34:41 »

VH előtt a fickónál se (Warden Alturas)?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1014 Dátum: 10 okt 11, 18:35:53 »

Ott van asszem. DE erre nem esküszök.
Még egy kérdés: Hogyan rakjam be azt a macrot ami az előző linken volt?
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1015 Dátum: 10 okt 11, 18:40:43 »

Pontosabban melyik macrora gondolsz? Mosolyog Talán tudok segíteni de nincs palám, se feltöltött wowom, hogy próbálkozzak velük Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1016 Dátum: 10 okt 11, 18:43:40 »

Akkor ha befelyezem a küldit akkor megkapom a kulcsot?
Erre a macrora gondoltam(Tudom rhadjak meg én szemét retripalaXD)

3.3.2 (The perfect PvP Macro) Retribution Macro  EditWell I've been looking up and down for a good rotation for retribution paladins. And I couldn't find anything (Fall WotLK), so I made one of my own.

--------------------------------------------------------------------------------

Rotation Macro

#showtooltip
 /castsequence reset=10/ctrl Sacred Shield, Divine Storm, Judgement of Light, Crusader Strike, Exorcism, Consecration, Crusader Strike, Judgement of Wisdom, Divine Storm, Crusader Strike, flash of light, Consecration, Judgement of Light, Crusader Strike

--------------------------------------------------------------------------------

This allows you to perfectly time your CD's right and allow you to lay down major damage while instantly healing yourself at the end of the rotation. This always keeps you Sacred Shield up.

This is 100% Proven to work if you have stats near mine,

28.71% Crit 4427 AP 102 Hit

(Note: Anything lower than that has its own results on how it will act.)

Hope this helps.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1017 Dátum: 10 okt 11, 18:54:47 »

http://www.wowhead.com/quest=13159 Elvileg ha felveszed ezt a küldit alapból megkapod a kulcsot, hogy meg tudd csinálni.

A macro... nos... azt mondtad szövegnek írja ki ugye? Nincs véletlenül a sor elején szóköz? Ha nincs akkor megpróbálom kiokoskodni valahogy mi lehet a baj. Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1018 Dátum: 10 okt 11, 18:57:58 »

Köszönöm szépen. Nagyon kéne ez a macro
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1019 Dátum: 10 okt 15, 19:20:08 »

Ez egy szép macro.. nekem is tetszik minden benne van Nevet! Ám az hogy mivan az elején az a döntő én ezt a kódot használom minden kaszthoz : "/castsequence reset=target" ha ezt írod be e helyett "/castsequence reset=10/ctrl" akkor tutira működni fog!

Na de most hogy is van az hogyha kicsit nem írok ez a topic rendesen kihalt??!?!?! Kiröhög Nyelvesít

Beleadom a topikba lelkem és úgy fellendül mint egy kisvárosi kocsma Nevet.. na de poént félre tényleg de őszintén, rendkívül halál komolyan, KI ÉRT A SURVI HUNTÁHOZ!!!!! :O... de most komolyan mert vettem dual talentet hogy azt kitalentoljam... gondoltam pvp-re majd jólesz... de nem tudom rendesen kezelni.. és hát igen ilyen vén róka mint én segítséget kér hogy a macrozott képességeim után mért kell várnom 8 sec-et global CD-re.. és mért zúznak le 65ösön ilyen elcseszettül iszonyat könnyen :O?
Bezzeg BM-be PVP-re talentolva alázok mindenkit.. de ez a survi istenemre mondom kikészít.
Mind1 aki akar vagy tud segíthet! (igen nekem morausénak Nevet)

Esetleg hogy újra megszólaltassam Ritli, Moontiger és eredetis társaik KFT. hogy mivan a cataclysm-al mikor jön ki stb. akkor nyugodtan bombázzatok meg ilyen postokkal Nevet!

Na puszi mindenkinek! (- ADJ EGY ÖTÖÖÖST... de rómait! xD )
Naplózva
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins