L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #60 Dátum: 09 szep 18, 22:11:53 » |
|
Történetfüggő. Például a DN-t el sem tudtam volna hosszabbnak képzelni, de a Samurai Champloot a Shaman Kinget sem. Vannak olyan animék, amik pár percesek, de abban is elmondanak mindent, amit akarnak. Viszont, egy Bleach-et, vagy Narutot, nem lehet "kevés" részbe belesűríteni, mert akkor értelmetlen, és kidolgozatlan lesz. Viszont megnéztem az animét úgy, hogy kikaptam belőle a fillereket, és ajánlom mindenki figyelmébe, mert úgy nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 szep 24, 21:56:03 » |
|
Én az 50 körüli rész számú animéket szeretem úgy igazán, mert szeretem egy elkezdett animének megtudnia végét... De azért mondjuka Bleacht és a Narutót is nézegetem csak olyan kiváncsi lennék már avégére és néha az olyan anime sokkal tartalmasabb ami nincs húzva mint a rétes tészta...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 szep 30, 16:25:16 » |
|
A shaman king nincs is befejezve...
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 szep 30, 18:13:42 » |
|
Tulajdonképpen be van, mert már nincs tovább történet, szal szerintem nyugodtan lehet befejezettnek tekinteni.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
aimbot
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 okt 20, 22:40:16 » |
|
engem a dbz huzott fel naygon, mikor kb. 15 részen keresztül harcolt goku dermesztővel, aztán meg bubu-val vagy 20 részen keresztül de még mindig ez az egyik favorit anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 jan 04, 20:16:40 » |
|
csak 20 részen keresztül küzdött Buuval? Oo nekem kb ott lett elegem a DBből mikor már órák óta Majin Buut néztem >.< majd eccer folytatom de am én a szinte véget nem érő animéket szeretem csak ne 30 részen keresztül 1 vki legyen az ellenfél és még mindig harcolnak még mindig... >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 jan 08, 23:46:21 » |
|
Ha egyszer rákapunk egy igazán jó animére/mangára akkor (legalábbis nekem) rosszul esik ha azt látom, hogy már csak 5 rész van hátra... már csak 2 rész. És persze minél több annál jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 jan 13, 22:46:30 » |
|
Nincs konkrét hossz nálam, ez anime/manga függő. Pl a Death Note az igy volt jó ahogy, hatalmas baromság lett volna akár 10 résszel is tovább huzni. Vagy ott a Naruto, minek belőle 400 rész, amikor több minta fele értelmetlen és irritáló filler epizód, nagyon levan maradva a mangától. Abszolut történet függő, és az a jó ha kevés a filler (de mivel ez elkerülhetetlen, legalább szinvonalasra próbálnák csinálni -.-) A Naruto az lehetne összesen 300 részes filler nélkül, és akkor boldogan nézed meg az utolsó részt. Nem fásulsz bele, még mindig érdekes, olyan mintha 1 jó könyvet fejeznél be xDDD Őszintén nekem a DB vel is az volt a bajom h nagyon sokáig huzták, a végére már nem volt olyan jó, veszitett a szinvonalból--- de ez rossz példa, hisz DB ez kivétel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 jan 15, 19:40:16 » |
|
Részemről alapvetően a történet, a cselekmény határozza meg. A Kigekit nem tudnám hosszabbnak elképzelni, a maga hosszában tökéletes, de a Bleachet még sokáig tudnám nézni. Attól is függ, hogy tartalmaz-e fillert, és ha igen, akkor az milyen minőségű, mert volt olyan filler, amit kifejezetten szerettem, de a Naruból a tésztaninjás, és egyéb más kisgyermekeknek megalkotott részeitől a falnak megyek. És egyetértek, egy harc ne legyen már 10 vagy annál több részes.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 szep 22, 21:12:14 » |
|
Animetől függ... Pl a Naruto így jó, ilyen sok résszel. De a Death Note, nehéz elképzelni 200+ résszel . De azért csak jobb ami 100 részes vagy több, többet lehet róla beszélni, több szereplő, több helyszínm több esemény és ami a lényeg: SOKÁ ÉR VÉGET (persze ez csak annak előny aki kedveli az adott animet). Tehát én a hosszabbra, 200+-ra szavazok
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 okt 04, 17:27:05 » |
|
Szerintem ha 52 résznél hosszabb, akkor már kicsit vontatott. Persze vannak kivételek amik, annál jobbak minél hosszabbak, de ez nagyon a készítőktől függ.
Például szerintem az Inuyasha, Naruto, (talán még a Bleach is a sok fillere nélkül persze) egyáltalán nem tűnnek vontatottnak, pedig mindegyik több, mint 200 részes, és mindegyik jó ilyen hosszan.
Viszont vannak animék amiknél még a 26 rész is igen csak vontatott már.
Persze ha 2 évadra szedik és a második sok újat mutat nekem az is nagyon rendben van. Mint például Code Geass, egy nagyon összefüggő történet két évadba szedve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 04, 17:31:29 írta JANOSHERCEG »
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 jan 16, 19:58:48 » |
|
Számomra a 100nál kevesebb részből álló anime gyarkan vagy nagyon süritetnek tünik vagy egyszerüen nincsen mögötte olyan masszív történet ,amit jobban ki lehetne fejteni .
Mondjuk ott van a One Piece ,ezt pont tegnap kezdtem el ,de ha jól hallotam ,akkor nem mostanában érem el a végét =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 jan 16, 20:03:03 » |
|
Nem akartok berakni egy szavazat törlése gombot? Mert már eléggé megváltozott a véleményem. Verbatimo az olyan anime ami még egy jó pár száz részig minimum fog tartani. Amúgy régen a végtelen részeseket szerettem ,de mostanában sokkal jobban szeretem a 12-13 részeseket. Pont elég hogy megismerjem a szereplőket stb. és nem unom meg ennyi rész után míg a soha véget érőket pár száz rész után már unom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 jan 16, 20:17:32 » |
|
nekem a hossz mindegy, de az a jó, ha már bége van, és nem kell a nyálamat csorgatni a következő részért... pl most nézem az FMA-et, és kb. csak azért kezdtem el, mert tudtam, hogy le van zárva, 64 részes. nagyon jó, de örülök, hogy 'látom a végét'.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
|