Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 aug 22, 21:08:50 » |
|
Nekem a 26 körüliek jönnek be. Ha egy animét nézek, akkor teljesen beleolvadok a történetébe, és ha hamar végetér, akkor nagyon nehéz kikapcsolódni belőle. Ha nagyon hosszú, akkor meg a mindennapjaim részévé válik.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 aug 24, 17:08:44 » |
|
nem néztem sok animét végig, de a 26 az a kényelmes tempóban pár nap alatt végignézed. ha túl hosszú akkor egy idő után elmegy az ember kedve tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 aug 25, 09:32:20 » |
|
Én az 52 szavaztam...szerintem az ilyen hosszúságúak azért megfelelők, mert rendesen, nem elnyújtva tudnak elmesélni a történetet mégis elég idő van arra hogy a részleteket és a hátteret is bemutassa illetve egy rövidebb anime alatt a főhős fejlődése nem biztos hogy jelentős illetve hogy megfigyelhető...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinztye
Újonc
Nem elérhető
Úttörő
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 aug 25, 10:47:55 » |
|
A 26 körülire szavaztam, nekem annyi bőven elég egy animéből Én nem hiszem, hogy Barátok Közt animét végignéznék (tehát, aminek sose lesz vége... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 aug 27, 13:02:58 » |
|
Ne higgyétek,hogy a "végtelenségig tartó" animék unalmasak lesznek ha sokáig tartanak! Persze ez függ az alkotóktól is, mert sajnos el is lehet rontani őket, hogy ha nem érdekfeszítő a történet. Ugyis a legvégén minden kitisztul és megértjük az egészet. Csak nehéz mindent fejbe tartani, de ha odafigyelünk akkor ez könnyen megy. Ezért elég napi 10-15! részt megnézni egy anime-ből.A lényeg tehát az hogy ha jó a történet és a szereplők is jól ki vannak találva akkor rossz nem lehet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 dec 23, 00:24:59 » |
|
200 részes mert az ojanszép kerek szám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 dec 23, 13:13:43 » |
|
Én 26 körüli-re szavaztam, de igazából nekem mind1, csak jó legyen a történet...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 23, 13:15:11 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 dec 27, 22:15:46 » |
|
Nem a méret a lényeg. Na jó, mostanában leginkább 13 részes animekat nézek, és általában ennyi nekem bőven elég az adott animebol, ugyanakkor már elég sok 30-on felüli animet láttam és eddig mindegyik tetszett. Pl a Hikaru no Gonak 75 része volt, de abból azt szerettem volna, ha még legalább dupla ennyi része lenne, annyira jó volt és olyan kevésnek éreztem azt a 75 részt. Szal.. ez anime függő. A "szinte véget nem érő" animekkal kicsit gondban vagyok... általában egy idő után leállok velük és pihenőpályára rakom őket. Így van most ez a Narutonal is. Nem hagytam abba, de a shipput már egy ideje nem folytattam. Majd később. Szal..összegezve.. a 26 részre szavaztam. Az se nem kevés, se nem sok. Jó kis történetet összelehet ennyiből hozni.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ichiro
Újonc
Nem elérhető
Senpai
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 jan 07, 01:38:58 » |
|
Én számomra csak a Naruto létezik, mert minden olyan téma benne van, amit imádok(harcművészet, közelharci fegyverhasználat ráadásul a legjobb a számomra legkedvesebb a kunai, emellett félelmetes háttérstory és durva, hogy nem hiányzik belőle semmi. Egy komplett, tiszta korrekt világ. 10/10 Én a végtelenre szavazok, mert még nyugdíjjasan, mikor már japánban élek(ejj de szép álom) ülve a digitális kandallóm mellett is tudnám nézni a Narutot
|
|
|
Naplózva
|
"Sorry, I'm late guys, a black cat crossed my path so I had to go the long way" - Kakashi
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 jan 07, 14:52:59 » |
|
200.. Pl Bleach, Naruto, és mindkettő nagyon jó. Bár ez is anime függő..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 jan 13, 01:10:54 » |
|
Szerintem a 200 is bőven elég mer ha vegtelen lenne akkkor lehet h mar az ironak se lenne több ötlete meg nem lenne anjira keresett meg be ütne a Barbárok közt efektus (szerintem ez a világ leg hosszab szappanj operája ) h mindig ugyan az történik az meg elég uncsi lenne..
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #41 Dátum: 09 jan 18, 20:37:39 » |
|
Én a 200 körülire szavaztam. Sztem annyi rész bőven elég pl.: egy Shounen animének v. bármi másnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 feb 08, 19:01:37 » |
|
Bár ez is anime függő.. Egyet értek hogy anime függő . Szerintem a Naruto jó hogy ilyen hosszú de mondjuk a Death note pont így volt elég 37 résszel szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 feb 14, 16:24:31 » |
|
én az 52-re szavaztam mert azt még kényelmesen lelehet tölteni meg kiirni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #44 Dátum: 09 feb 14, 17:38:52 » |
|
Én a "szinte véget nem érő"re szavaztam, mert én olyanokat szeretek amiket több évig nézhetek. És nincs vége egy hamar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|