24 nov 30, 06:38:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 339 340 [341] 342 343 ... 412
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zenék & Klipek & Musicalek  (Megtekintve 926887 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5100 Dátum: 12 szep 28, 19:32:42 »

http://www.youtube.com/watch?v=PVzljDmoPVs  Hmm?
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5101 Dátum: 12 szep 28, 21:52:20 »

Mutatok én nektek jó zenét! Még hogy gangnam...  Nyelvesít Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YQJAWYLF-O8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YQJAWYLF-O8</a>
Naplózva

Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #5102 Dátum: 12 szep 28, 22:43:07 »

bárki bármit is mond, az a seggmozgás azért irigylésre méltó:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5103 Dátum: 12 szep 29, 08:51:48 »

MrSaiyan: Megöltél. ikszdé

Szerintem itt sokan lelnek kedvencre. Mosolyog
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DQKtawsJyBM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DQKtawsJyBM</a>

Itt is. Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YWcsJt44k6c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YWcsJt44k6c</a>
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 29, 08:53:08 írta Kentonsama » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5104 Dátum: 12 szep 29, 16:19:17 »

Egy jó kis zene, egy leírhatatlanul király játék trailerjéből: Woodkid - Iron
A trailerben találkoztam vele először, csak utána kerestem meg az eredeti klipjét, de ez is nagyon jól néz ki. Nevet

http://www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs

Szinte magam előtt látom, ahogy Altair megjelenik a hóesés fátyla mögött. Zseniális.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 29, 16:20:12 írta Saphira » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5105 Dátum: 12 szep 30, 16:25:52 »

Jó rég nem írtam már ide. Igaza van az asszonynak, egy kissé elkurvult a topic, de azért vannak még jó zenék. Nevet

Hoztam én is egy pár számot.

A tavalyi balekhét emlékére:
Marc Van Linden - I like it
Nem egy nagy szám, de, akkor és ott megvolt a maga hatása és szinte már-már kultusza. Nevet Műfajilag nem tudom beazonosítani (Ami már régen rosszat sejtet, főleg, ha én mutatom meg...) leginkább egy amolyan nyári seggriszálós szám.

Jöjjön most egy egyszerű kis Trance nóta, így rákeresve pedig azt is megtudtam, hogy még klipje is van. Mik derülnek itt ki... Nevet
Ivan Gough & Feenixpawl ft. Georgi Kay - In My Mind (Axwell Mix)
A szöveg nem túl meglepő módon nem éppen túltengő, de ez a furcsán torzított hangja nekem nagyon tetszik.

Remélem Ludovico Einaudi neve többeknek is ismerős lesz, ha máshonnan nem, akkor az Intouchables című film miatt, ami mellesleg nagyon jó kis film.
Lényeg a lényeg, tőle hoztam három számot.
Ludovico Einaudi - Divenire A youtube-os verziók közül ez a kedvencem. Nem semmi élmény mind meghallgatni egy orchestra-t, de velük együtt játszani, illetve az, hogy ők kísérnek, nos, az még inkább fantasztikusabb lehet.
Akinek esetleg ismerős a szám, hm, valószínűleg Ebből a reklámból lehet. Érdekes módon, édesanyám kerestette meg velem ezt a számot, pont emiatt a reklám miatt. Nevet Tudnak a P&G-nél. ikszdé
Jöjjön még egy szám ettől a kiváló zongorista zeneszerzőtől.
Ludovico Einaudi - Ancora Igazából ez leginkább személyes okok miatt tetszik. Van egy saját kis indokom, ami miatt nagyon szeretem az esőt és amikor ezen művet hallgatván lecsukom a szemem, akkor látom azt a személyt mosolyogni akihez az esőt kötöm és eszembe jut, hogy mit is akartunk csinálni a zuhanó cseppek árnyékában. Mindegy milyen nehéz napom volt, ezt hallgatván mindig elmosolyodom. Talán itt is tetszik majd valakinek.
S ha már megemlítettem ama filmcímet fentebb is, akkor az én kedvenc számomat is megmutatom belőle.
Ludovico Einaudi - Una Mattina Egy kicsit olyan, mintha az álmaim és gondolataim versenyeznének a képzeletemben. Egyszerűen csak jó.

A következő számról nem tudok sokat. Egy barátom mutatta és elvileg Drum and Bass. Szerintem jól csinálja a srác amit csinál. A nevével ellentétben nem mondanám, hogy hamis lenne. Jó, persze ez is csak gépzene, de ez sosem baj.
Feint - Lift (Elvileg csak Instrumental, de szöveggel/énekkel még nem hallottam, szóval azt lehagyom.)

A következő szám olasz, ennek köszönhetően egy mukkot sem értek a szövegből, de ez sosem lehet akadály ahhoz, hogy tetszhessen. Elvégre a zene univerzális nyelv. Nyelvesít
Az előadó neve Max Gazzè és körülbelül ezzel ki is fújt a róla szóló tudásom, szóval, íme a szám:
Max Gazzè - Mentre Dormi

Íme egy régi kedvenc. A szám nálam is idősebb, sőt a szüleimnél is, szóval a régi, mint jelző bőven megállja a helyét. Bár a klasszikus jobb lesz ide.  Kúl
Fontella Bass - Rescue me

A soron következő két szám egy kissé depresszívebb hangulatú instrumental alapon biztosan és ki-ki döntse el, hogy szövegileg számára mit jelent. Mindenesetre az együttes neve You me at six és leginkább alter-nek mondanám a zenét amit játszanak. Íme a számok:
You me at six - When We were younger
Illetve a következő számból nem ezt a verziót akartam, de időközben törölték a srác fiókját aki feltöltötte. Kár, mert szép lyrics-es videókat csinált. No mindegy, akkor berakom ezt a verziót.
You me at six - Crash

Kis feldobódásnak jöjjön egy újabb DnB zene. Nincs hozzá semmi körítés. Kis nyugis zene, egy hallgatást megér mindenkinek, szerintem. Mosolyog
Future Prophecies - September

Na most pedig, leginkább azt mondanám, hogy tőlem távol álló vizekre evezek ezzel a számmal. Ez nem olyan pontos megfogalmazás. Viszont az előítéletek elkerülése végett nem írom le, hogy az együttes miről is énekel. Tessék meghallgatni a zenét amit csinálnak, a mögöttes ideológia nem olyan fontos, talán.
Hillsong - I surrender A zene tényleg szép.
Ugyan nem tudom, hogy ez már beleütközik-e a fórumszabályzatba, de azért beteszem ezt is.
Hillsong - Awesome god Nem biztos, hogy egyet értek azzal amiben hisznek, sőt, de a zenéjük tetszik annyira, hogy tiszteljem őket.

Ez sem mai darab, de jó pár embernek ismerős lehet azért. Max. 10 éves lehet, vagy a körül. A csapat elektronikus zenét játszik, ennél fogva senki se várjon gitárszólót. Mindezek ellenére is megvan a saját hangulata, ami mondjuk egy délutánon akár magányban töltve, akár pipázással, esetlegesen ivászattal, bográcsozással, nos, baromira oda tud ütni.
I Monster - Daydream
Illetve, akkor már beteszem ezt is tőlük.
I Monster - Heaven A videó a feltöltő saját alkotása, úgyhogy nem, ez nem a szám klipje. Nyelvesít

Egy egyszerű kis szerelmes szám jön, ha már egyszer én is az vagyok. Nevet
Tal Bachman - She's so high (Bár nem értem, hogy ennek a '99-es számnak mi köze van a One Direction fiúbandához? VEVO...  Technikai KO )

Ezt egy szerenádon hallottam nem rég. Tomi hangja ugyan nem vetekedett Freddie-vel, de azért kapott egy Igen-t.  Pirul
Queen - Love of my life Azért az a 12 húros akusztikus nem semmi.

Vajon lesz-e olyan, aki elolvassa és végighallgatja az összes számot? Nem hiszem, de a remény hal...
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Florcii
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #5106 Dátum: 12 okt 01, 17:34:32 »

We are young... kacsint http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts
Naplózva

<3 NaruSaku FAN 
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5107 Dátum: 12 okt 01, 17:36:49 »

Ez örök kedvenc Mosolyog

Most az ilyen típusú zenét szeretem Mosolyog
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4ifTjdKrTPw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4ifTjdKrTPw</a>
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5108 Dátum: 12 okt 05, 13:57:21 »

Szabi, Ááááá nem hiszem el, NEM HISZEM EL. Gondotlam benézek ide, mert az idő során össze jött pár szám, erre meglátom mit teszel be, amit én akartam, a Intouchables c. filmből. Nevet Hihetetlen, jaj te. Viszotn egyet kihagytál, így azt bepótolom helyetted.
Az egyik: Ludovico Einaudi - Fly

Én meghallgattam az összes számod. Nyelvesít Anno, még nagyon régen a fórumon, az egyik kommentembe, kb az összes I Monster számot is betettem, nagyon szeretem.

Amúgy igen, tényleg elk*rvult. Pirul

Ezt a két számot a Person of Insterest c. sorozatból simertem meg. 1. a sorozat, zseniális, ez a két szám... én oda vagyok érte, nyugis, de mégis rohadt jók.
The xx - Intro
Person Of Interest Soundtrack - When Things Explode

The Killers - Runaways
És most csak ennyi, mert rohannom kell dolgozni tovább. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 05, 13:58:07 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5109 Dátum: 12 okt 05, 19:13:26 »

Hogy klasszikust idézzek, Tábita... ikszdé
Nagy elmék, ha találkoznak. Nevet
Azért milyen mélyen beleéli magát az öreg. Nem sok zongorista van, aki egy darabot eljátszva képes mozgatni a száját, szemét, átélni amit játszik, ahelyett a fegyelmezett viselkedés helyett. Szerintem ez külön plusz. Mosolyog

Akkor már megérte bepötyögni. Pirul

XX, ismerős, ez egy angol banda nem?  Gondolkozik (Rákeresett...) De az ám, méghozzá indie, akkor már tudom, hogy honnan ismerős. A következő tettemért lefejezne ama kedves ember aki megismertette velem ezt a bandát, de úgysem tudja meg soha. Nyelvesít ikszdé Szóval, én is mutatok két The XX számot, méghozzá két remixet. Az első nagyon bejövős, a második meg olyan ülök a buszon és bólogatok rá, egy ködös délutánon megvan a hangulata, főleg, ha közben az ablakon lévő párába rajzolsz az ujjaddal. Nevet
The XX - Angels (Love Thy Brother Remix)
The XX - Night Time (Synkro Remix)

A The Killers-től még mindig csak ezt a két számot ismerem.
The Killers - All These Things That I've Done (Igen, Nike reklám. ikszdé)
The Killers - Smile Like You Mean It

S akkor most jöjjön egy kis vegyes-vágott.

Először egy kis Fun, a legtöbben talán a We are young-ot ismeritek tőle, de megmondom őszintén nekem nem tetszik. Sőt, ha már we are young, akkor: Mika - We are young
No de, én most ezt a számot akartam megmutatni.
Fun - Some Nights

Aztán egy másik önálló szám.
Breathe Carolina - Hit and Run (Elvileg ez az original lyric video is egyben.)

Két kissé nyálasnak ható szám, de csak hangulat kérdése az egész. Nevet
Savage Garden - Truly madly deeply
Savage Garden - To the moon and back

Újabb random szám.
Foo Fighters - Stacked actors

Ezúttal pedig egy '96-os szám.
Babylon Zoo - Spaceman

Buszozol haza a melóból, fáradtan, hajnalba nyúló túlóra után. Éppen sétálsz a komor emeletes házak között és pont felkel a Nap amikor megszólal egy lágy női hang a dalban... Na ez nem az a szám. ikszdé De azért egész közel van hozzá. Mosolyog
James Morrison feat Nelly Furtado - Broken Strings

Még egy kis zene, ezúttal '77-ből.
Eddie Money - Two tickets to paradise

Így kell feldolgozni egy számot.
The Baseballs - Hot n Cold

Ezt a számot a TV-ből -ördögi masina, de néha hasznos- ismerem, viszont ez a verzió, a "rádió verzió" jobban tetszik. Íme.
Connect-R - Vara nu dorm

Volt szerencsém(?) élőben is meghallgatni, az emlékek miatt mindenképpen tetszik.
Chris Lake - Sundown

Egy újabb darabka "múlt", méghozzá '88-ból.
Black - Wonderful life

deadmau5-t egyébként is tehetségesnek tartom, de ennek a számnak a hangulata, hú, szerintem nagyon el lett találva.
deadmau5 feat Chris James - The Veldt

Egy kis érdekességre lettem figyelmes. Nevezetesen, hogy mennyire másképpen hangzik a két dal, holott szinte ugyanarról szól. hm, a műfajok bizony nagyon különböznek.
Fine young cannibals - Good thing
Bill Withers - Ain't no sunshine
Mondjuk nem kérdés, hogy a második szám klasszisokkal jobb. Mosolyog

Két kedvenc Placebo számom.
Placebo - Ashtray heart
Placebo - Every you every me

És most adtam fel, hogy irkáljak hozzájuk, szóval csak felsorolás, mindenféle sorrend nélkül.
Everlast - Little miss america
Jamie Woon - Lady luck
Spiller feat Sophie Ellis Bextor - Groovjet
Vaya con dios - Nah neh nah
Billy Idol - Speed
Lene Marlin - You weren't there
Alex Clare - Too close
U2 - Window in the skies
Daughtry - Outta my head
Sasha - I feel lonely
Gabriella Cilmi - Sweet about me
Rick Astley - Never gonna give you up
Never lose sight - Pride fighter
The Conells - 74 75
Wet wet wet - Love is all around
Shaggy feat Natasha Watkins - Ultimatum
Oceana - Endless summer
James Blunt - These are the words

Tényleg kétlem, hogy bárki meghallgatná, még nekem is sok lenne. Van benne minden. 40-50 éves időugrások, metal-tól a szintipop-pig. Meló közben hallgattuk ezeket, gépösszerakáshoz pont jók voltak. ikszdé

Szerk.: Hm, ezt valamiért kihagytam, pedig ez tényleg jó szám.
Red - Pieces

Szerk. 2.:

Valaki más is írhatna ide, mert így tényleg sok lesz. Nevet

Az egyik kedvenc számom,. Hm, még megbúvó gondolat sem voltam, nem, hogy apám, de még nagyapám fejében sem amikor kiadták. 1970, nem ma volt.
Leon Russel - Stranger in a strange land Hirtelen hasonlatként eszembe jutott, hogy a Cowboy Bebop-nak van még hasonló hangulata, szt is szeretem. Nevet

Egy másik nagy kedvenc. '92-es szám.
The Beloved - Sweet harmony Az orgia szerű videó ne tévesszen meg senkit, csak annyit jelképez, hogy minden világi javat hátrahagyva egyenlőek vagyunk, mind.

Két feldolgozás jön most.
Ellie Goulding hangját egyébként is kellemesnek találom, de ezzel a coverrel belopta magát a fejembe.
Ellie Goulding & Erik Hassle - Be mine
Az eredeti egyébként ez lenne: Robyn - Be mine! Ez sem rossz, de valahogy hiányolom az érzelmeket, a nyomás és vívódás alatt megremegő hangot.

Alanis Morissette, gondolom nem kell bemutatni. Több műfajban is tevékenykedett már, most egy olyan számot hoztam tőle, ami nem az övé. Nevet Mivel ez csak egy feldolgozás.
Alanis Morissette - Crazy
But we're never gonna survive unless. We get a little crazy
Erről amúgy eszembe jut egy filmbeli beszélgetés. Azt hiszem A békés harcos útja című film az, amiben benne van.
-Maga megőrült!
-Egy élet munkája van benne.

(Lehet, hogy pontatlan, ha az, akkor nyugodtan javítsatok ki. Mosolyog)
És akkor az eredetit is belinkelem már.
Seal - Crazy '91, nem semmi év volt, én is akkor születtem. ikszdé

S így utolsónak pedig egy olyan szám, amit bár rommá játszanak, de attól még jó.
Loreen - Euphoria

Szerk. 3.:

Még egy kis újragondolás.
Szinte biztos, hogy a kettő közül valamelyiket már én magam is belinkeltem ide. De kit érdekel? ikszdé

The Script - The man who can't be moved
The Script - Breakeven

Szerk. Hanyadik is? Negyedik:

Egy kis Spoon. Ez egy amcsi rock banda, érdekes kis keverékeket játszanak már '93 óta, aki teheti az hallgasson bele pár számukba, megéri.
Spoon - The book I write
Spoon - The way we get by
Egyelőre ezt a két számot hoztam. Én a Stranger than fiction-ből ismerem őket, ugyanis ők követték el nagyjából az egész O.S.T.-t.

Megint egy kis régiség.
Wreckless Eric - Whole wide world
Erről a számáról híres, igencsak érdekes kiejtésű angol zenészről van szó. A szám egyébként '77-es. A szám végig elég halk, szóval nyugodtan lehet tekerni a hangerőn.

Jöjjön még egy  brit zenekar és legyen szintén rock.
Maximo Park - Going missing
Érdekes kis világfájdalom van az énekes hangjában. Szerintem mondjuk ez itt most kivételesen pluszként könyvelhető el.

Szerk. 5.:
Ha senki sem tesz be semmit, akkor rakok én.

Madeon-t, itt ismertem meg, hála Mini-nek és a nővérének. Méghozzá ezzel a számmal Madeon - Pop culture (live mashup)
Madeon Finale (Netsky remix)
It's made on! Nevet

Akkor legyen megint egy klasszikus dal.
Tom Jones - She's a lady A dal '71-es.

Nem is tudom minek számolom már, de a hat a kedvenc számom, szóval kiírom.
Szerk. 6.:

A most következő előadót is itt ismertem meg, nevezeten nem más, mint *dobpergés és kürt/harsona szó* Ed Sheeran. Mostanság (Egy hónapja. ikszdé) rászoktam, hogy az Universitas Miskolciensis felé és onnan vissza az apostolok lován haladva rádiót hallgatok.
Eme fantörpikus cselekménysorozat közben hallottam meg, ezen fiatalember ismerősen zengő-bongó, csengő hangját. Méghozzá egy, mint utóbb kiderült, szintén rommá játszott számban. S most, hogy ennyi felesleges szócséplés után elérkeztünk ama csodás linkhez, mely soron következik, íme hát néktek adám, s meg is kettőzöm vala.
Ed Sheeran - Small bump
Ed Sheeran - Small bump (Acoustic) *kacsaa ikszdé*
Remélhetőleg még nem sok embernek kellett esetlegesen hasonló veszteséget elszenvednie, mint amiről a dal szól, ami szerintem nagyon szép. Mind lírai, mind hangzás szempontjából.

Egy másik "klasszikus" 2001-ben ilyen zenékre ment a bólogatás. (Méghogy Dubstep meg DnB, ugyan...  Hümm-hümm) Már ahol. Nekem például ment, mert tetszik a ritmusa.
Eve - Let me blow ya mind Meg valami Gwen Stefani is danonászik benne. Gondolom pont egy olyan korszaka volt amikor nem arról énekelt, hogy a pasija dobta... Az élet nem habos torta. Micsoda szerencse, nem is szeretem a habos tortát. Nyelvesít

Na, elalvás előtt még egy szám, de csak ha már megvolt a fogmosás. De szigorúan csak öblögetéssel. A maci is köpött, aztán bezárták abba a fránya szobába pár kellemes évtizedre, abba szép, csíkos "pizsamába", de mind tudjuk, hogy mi volt az valójában. Nevet
Miyuki - Dreamy Mind (feat. Jan Amit)
Kis transzba ejtő, amolyan "nyugiii" zene. Talán Chill out a megfelelő megnevezése.

Na még egy utolsót mára. Kis hazai, szintén a rádióban hallottam és szintén jó, bár géppel (Autotune, talán.  Gondolkozik ) nem lett volna szabad belenyúlni a leányzó hangjába, szerintem.
Balkan Fanatik feat. Hajdu Klára - Ha én szabad lennék Sajnos nem tudom, hogy tényleg így írják-e a nevüket, még utánanézek.

*Szabika, menjél aludni!*

Szerk 7.:

Látom ma sem könyörült rajtam senki sem. No nem baj. Never give up generation!
Ha már generation, akkor:
The Who - My generation Úgy rémlik valahova már belinkeltem, lehet az a Rock klub volt. Mindegy, ezt mindenkinek ismernie kell.

Legyen még egy előadó akit Mini-chuanom miatt ismertem meg.
Gotye - Eyes wild open (George Lenton remix) Mert nem csak a Somebody that I used to know szám létezik tőle, amiben mellesleg Kimbra hangja jobb is...

Legyen megint egy magyar szám.
The Carbonfools - Hideaway Ahogy szórakoznak a potméterrel az nekem nagyon bejön, főleg a szám felének környékén, ahol minthacsak berobbanna, azonnali pupillatágulás. ikszdé
Somewhere, over the rainbow, feels like home, that's what I dream, when I'm alone...

A végére megint egy kis lazulós mi újság, mert az jóóó!
nExow - Don't cry

S mivel ma sehol nem látom a Holdat, ami szomorú dolog. Így gondoltam talán mást is emlékeztet majd a fényére.
Ludwig van Beethoven - Moonlight sonata (Sonata quasi una fantasia, eredeti nevén.) Azért ilyen hosszú, mert mind a három tétel benne van, ha jól tudom.

Itt pedig újra megragadom az alkalmat, hogy belinkeljem ezt a számot. Számomra nem lehet elégszer hallani.
Beat Crusaders - Moon on the water (Angol szinkronos verzió) A BECK anime-ből van, ha valaki nem ismerné. Ha lenne ilyen az nézze meg, sőt a mangat is olvassa el! Nevet (Csak a fanatikusság.)

Illetve visszatérek egy régi ígérettel. Jön majd több szám is. Eszembe jutott, hogy amikor a mangajat olvastam, akkor ezt a számot nagyon sokszor meghallgattam. Szerintem illik is hozzá. Főleg az Avalon fesztiválos fejezetekhez, oda nagyon passzol, kár, hogy az nincs benne az animeben. No mindegy, a zene most fontosabb. Nevet
Def Leppard - Now Mennyi kilométert lefutottam amíg ez a szám duruzsolt a fülemben. Mennyi gondolatom és reményem, mennyi szép emlékem... Szeretem ezt a számot, meg azt is aki eszembe jut róla.  Pirul
Még egy szám tőlük.
Def Leppard - Two steps behind

Meg, meg, hm, majd máskor. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 21:15:56 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5110 Dátum: 12 okt 10, 15:37:57 »

Szokás szerint hozod a színvonalat itt, heo Nevet De most én jövök a változatosság kedvéért.

The Servant - Cells Ez a szám most nagyon megtetszett, pedig ebből a stílusból ritkán kerülnek ki kedvenceim:D Egy zseniális Cowboy Beapop AMV alatt láttam, akit érdekel, az közölje velem valahogy.
The Birthday Massacre - Goodnight Már hallottam az együttes nevét, de ez az első szám amit hallok tőlük, viszont biztos, hogy nem az utolsó.
Def Leppard - Women Ha már heo is tőlük tesz.
Skin - Nothing But Nincs túl sok szép, lassú, nő által énekelt szám, de ez az.
Fantastic Four - Everything Burns Nem a legjobb videó, de sajnos csak ezt találtam. Ja, és ezt hallgattam a próbatűzriadó alatt suliban xD
Florence and The Machine - No light, No light Kedvenc számom tőlük:D

és még néhány szám a talán kedvenc együttesemtől:D Aki szereti a Nigtwish-szintű zenét, az midenképp hallgassa meg.
Tarot - Howl
Tarot - Tides
Tarot - Guardian Angel
Tarot - Gone
Tarot - I walk forever

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5111 Dátum: 12 okt 10, 16:58:09 »

Pedig már elkezdtem szerkeszteni megint. No nem baj, akkor folytatom itt.

Kicsit rockosabbra veszem én is.
Hm, szerintem ezt a bandát nem kell bemutatnom, legalábbis nagyon remélem.  Sly
Avenged Sevenfold - Seize the day

Folytassuk egy kis Crossfade-el, nem túl ismert banda, bár elvileg a most következő számuk ismertebbé tette őket a nagyobb nyilvánosság előtt is. Ennek ellenére még nem találkoztam olyannal aki hallgatja őket. Egyébként egy USA-beli rock banda.
Crossfade - Cold

Legyen egy kis Celldweller, nem is tudom hol kezdjem. Igazából a legnagyobb különlegesség nem csak a zenében vagy a szövegekben van. Inkább abban, hogy az egészet egyetlen ember alkotja meg, annyi különféle stílust keverve és ötvözve, hogy az viszont már üti a különleges szintet. Nem mellesleg mekkora királyság már, hogy nem kell bandagyűlés, nincsenek felesleges viták, tagcserék és az összes jogdíjat is megtarthatja. Praktikus és kimagasló. Nevet
Celldweller - Own little world
Celldweller - Frozen

Mini-nek hála egy örömhír a számomra. Ugyanis ő ismertette meg velem az Ayreon-t és mivel rá is függtem, mint kisgyerek a mellbimbóra, így valóban örömhír, hogy 2013-ban új albumot adnak ki.
Arjen Lucassen (New Ayreon album 2013)

Def Leppard, íme a majd.
Def Leppard - Heaven is
Def Leppard - Armageddon it (I'm not gettin' it, Dude. ikszdé Amcsi beszéd paródia. Vh1 Storytellers-es felvételben van benne, akinek van kedve az hallgasson bele. Youtubeon nincs fent, sajnos.)
Def Leppard - Have You ever needed someone so bad
Def Leppard - Rock of ages
Def Leppard - Let's get rocked
Def Leppard - Animal

Saba-chin, te sem panaszkodhatsz. A Tarot az jó!
Annak a számnak - Everything Burns - meg van vagy 6-7 fajta verziója. Kb. négy különböző énekesnővel duettben Ben Moody-val, meg még egy pár másik ember is használta. Sajnos az eredetiből tényleg nincs fent jó minőség, biztos valamelyik unatkozó ember a Warner-nél leszedette, mert régen viszont volt.  Hmm...
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 19:09:43 írta heo » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #5112 Dátum: 12 okt 13, 15:44:40 »

1969 legjobban szeretett zenéje. Mosolyog

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=h9nE2spOw_o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=h9nE2spOw_o</a>

Akárhányszor hallhatom akkor se unom meg. Nevet Szép zene.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=q9okRj4iKQw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=q9okRj4iKQw</a>
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5113 Dátum: 12 okt 13, 20:19:39 »

Isteneeeeem! *___* Ezt a számot kerestem már 5 éve. xD Komolyan. És most megtaláltam!! *-* Hihetetlen boldog vagyok!!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_ao2u7F_Qzg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_ao2u7F_Qzg</a>

És hogy kifejezzem a hálámat Pink-nek, amiért az ő videója miatt bukkantam rá, be is linkelem az új számát! Nevet Pirul

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M</a>
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #5114 Dátum: 12 okt 15, 17:37:08 »

A The Walking Dead sorozat kedvelőinek ajánlanám így estére Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=or0QrZ92OYk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=or0QrZ92OYk</a>
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 17:38:37 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Oldalak: 1 ... 339 340 [341] 342 343 ... 412
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins