24 dec 04, 20:18:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1361903 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
kowi
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

2012.05.19. !!

« Válasz #270 Dátum: 07 júl 04, 16:51:14 »

azt nem értem, hogy iért takarja el az arca alsó részét egy kedndővel talán, vagy sál, nemtom, h mi az... pedig pár képen nincs rajta az a "sál". Biztos van rá válasz, csak én nem tudom, aki tudja, segítsen, köszönöm!
Naplózva

"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
annee
Vendég
« Válasz #271 Dátum: 07 júl 04, 17:01:36 »

Hát, ezt nem tudni biztosan, de régebben még ment itt a fórumon a találgatás. Sok tipp volt. Olyanok is voltak, h pl egy csóknyomot akar eltűntetni, vagy nem akarja, h a "rajongói" felismerjék.. Ami sztem a legjobb, az az, h az apja volt "Konoha fehér agyara" és őt utánna elég sokan megvetették és nem bírták és az apja ezért öngyilkos lett. És aztán -Chijo mondta is a Homok faluban- h mennyire hasonlít a Fehér agyarra. És sztem azért takarta el az arcát. Mert addig, amíg kicsi volt, addig nem gondoltak arra, de sztem félt, h mindenki őt látná benne.
Naplózva
kowi
Gennin
*

2012.05.19. !!

« Válasz #272 Dátum: 07 júl 04, 17:06:29 »

Köszi az infót anee! :-[ de már az érdekes, hgy gyerekkorában is eltakarta a száját... hány éves volt, mikor az apja öngyilkos lett?
Naplózva

annee
Vendég
« Válasz #273 Dátum: 07 júl 04, 17:28:37 »

Szívesen Mosolyog Amúgy meg pontos évszámot nem tok, de arról van szó, h Kakashi 13 évesen lett Jounin és akkor beszélte Yondi és Obito, h 5 évvel ezelőtt vállalt egy küldetést az apja és utánna kegyvesztett lett. Szal akkor kb olyan 8 éves volt Kakashi, amikor az apja meghalt. Ez nem spoiler, de aki csak anime-t néz, az ezt nem láthatta, szal azért húzom át, vagy ha vki esetleg a mangában még nem tartana ott...
Naplózva
kowi
Gennin
*

2012.05.19. !!

« Válasz #274 Dátum: 07 júl 04, 17:36:04 »

Ismét öszi az infót!! Azért az sem gyenge, hogy 13 évesen már Jounin lett , amikor még Gai csoportja 13 évesen ment el a Chuunin vizsgára...
Naplózva

annee
Vendég
« Válasz #275 Dátum: 07 júl 04, 17:40:20 »

Mondjuk Itachi még Kakashit is túlszárnyalta, ő 13 évesen már ANBU lett... Ha jól tom.. ??? Amúgy igen, Kakashi egy zseni, akárcsak az apja... Nevet
Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #276 Dátum: 07 júl 04, 18:30:19 »

Akkor amikor ők ezeket a rangokat elérték más időket irtak háború volt és hát teher alatt nő a pálma...
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
annee
Vendég
« Válasz #277 Dátum: 07 júl 04, 18:42:53 »

De mondjuk manapság már nincsenek olyan zsenik, mint amilyen mondjuk Kakashi volt.
OFF: Mondjuk Nejire és Leere is mondták, h zsenik, de sztem az akkori Kakashi és akkori Itachi túltesznek rajtuk.
Naplózva
Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #278 Dátum: 07 júl 04, 18:53:09 »

Kakashi télleg egy zseni de általában nem szokta kimutatni hogy mekkora zseni :-X
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #279 Dátum: 07 júl 04, 18:53:56 »

ez igaz, az Akatsuki pl. simán leverné...de el kell ismerni, különlege ereje van
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #280 Dátum: 07 júl 04, 18:56:08 »

Az igaz, h Itachi leverte, de ő is az MS nélkül sztem nem tudta volna. Hupsz, rem h nem kezdek átmenni offba :-[ Jah, meg igaz, néha tényleg nem mutatja ki. Mondjuk amikor az volt Naruto és Sakura feladata, h vegyék el a csengőket, akkor azért megvillant a zseni Nevet Nevet Nyelvesít
Naplózva
kowi
Gennin
*

2012.05.19. !!

« Válasz #281 Dátum: 07 júl 04, 19:02:06 »

Én inkább ezt akkor vettem észre, amikor másodjára harcol Zabuza-val, és használta a Chidorit.
Naplózva

Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #282 Dátum: 07 júl 04, 19:03:11 »

maradjunk annyiban:erős, de ezt nem igazán képes kimutatni:D
Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #283 Dátum: 07 júl 04, 19:05:06 »

Meg sztem azért se mutatja ki gyakran, mert nem akarja, h az ellenségei is rájöjjenek, h ő milyen erős is. Ez pl sztem akkor jó, amikor Itachi ellen harcol 2.corra. Meg sztem nem is akar gizdulni az erejével... Mosolyog
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #284 Dátum: 07 júl 04, 19:08:01 »

mondjuk már a team 7. csengőszerzésekor is kimutatta, hisz olvasott, és úgy harcolt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins