Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1905 Dátum: 08 jan 11, 20:21:19 » |
|
Ja ok nem tudtam de honnan tudod , hogy a Yondaime csapata is 7-es volt ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1906 Dátum: 08 jan 11, 20:22:34 » |
|
Ha jól emlékszem akkor a Kakashi Gaidenben volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1907 Dátum: 08 jan 11, 20:37:38 » |
|
Nem emlékszem, hogy a KG-ben benne lett volna, hogy az is hetes csapat volt, de lehet, hogy igazad van, már túl rég olvastam és a memóriám sem a éri ilyen korban már
Kakashi szobáját meg kétszer is lehet látni: egyik, amikor a nyolcvanvlhanyadik rész környékén Itachival harcol és utána öhmm... pihen a szobájában, Sasuke meg beront hozzá, a másik meg a Shippuuden első részeiben... asszem a legelső duplarészben ??? Bár a Shippuudenben már nem annyira tömött a szobája és kicsit nagyobb is Ja, nagyon bírom a shurikenes ágytakaróját! x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1908 Dátum: 08 jan 11, 20:43:03 » |
|
Nem hinném, hogy Sasuke majd vissza térne konohába ugyanis ott Naruto-t és Sakurát leszámítva mindenki gyűlöli + szerintem Sasuke tudja magáról, hogy elég nagy pofátlanság lenne vissza mennie azok után, hogy elhagyta Konohát. Menne az utcán azt mindenki ott sutogna, hogy ott megy az a szemét stb. Szerintem még a rookie9 se látná szívesen bár ki tudja. De szerintem Sasuke megfog halni a sztori végére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1909 Dátum: 08 jan 11, 21:17:35 » |
|
Lehet nem megy vissza Konohába és akkor ujra alapitják Örvény országot , Naruto , Saske és Sakurával (ez elképzelhetö )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1910 Dátum: 08 jan 11, 21:25:16 » |
|
Szerintem se megy vissza, nem úgy tűnik mintha hiányozna neki a falu meg a barátai. Ez az új Örvényország nem rossz, teljesülhetne Sasuke álma és az első klán az új Uchiha klán lehetne
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1911 Dátum: 08 jan 11, 21:28:11 » |
|
Szerintem Konohán kívül más falvak biztosan szívesen fogadnák Sasuke-t ugyanis azért elég jól jönne nekik az Uchiha klán ereje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 21:33:34 írta Lavitz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1912 Dátum: 08 jan 11, 21:56:44 » |
|
Fuuu ahoz képest, h nem nagyon bírom Sasuket, és Sakurat imádom a 109.részt. (amikor elmegy Sasuke a faluból) Amugy nem csókolja meg Sasuke, egyetlen egy kedves szava van, megköszönte azt, amit Sakura mondot. Azt hiszem ha jól olvastam, valaki nem értette h mit. ??? Hát pedig elég egyszerű : Sakura visszaemlékezteti őt, a régi szép időkre, h mennyire jó barátok meg minden. Legfőképpen azt is megköszöni, h Sakura szerelmes belé. Mert úgye a csaj, azt mondta h, : "Én teljes szívemből szeretlek téged!" Azért Sasuke nem annyira bunkó, meg rideg, amennyire hisszük. Mert ebben a részben, nagyon édes volt. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1913 Dátum: 08 jan 11, 22:26:45 » |
|
Nos...ami fura a magyar wikipédiány azt olvastam hogy Sasuke szereémes Sakurába...nos szerintem ez úgy hülyeség ahogy van...és nem értem hogy hogyan jutottak erre a következtetésre...lehet hogy a köszönömből....bár szerintrem az semmit nem mondot csak annyit hogy köszönöm...szal nem tom érti e valaki...mindegy...
Ezt az örvényországot nem értem...minek alapítanák meg...jó kedvből...ráadásul akkor Nartuto álmának fuccs és azért Konoha elég komoly rivális....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1914 Dátum: 08 jan 11, 22:45:16 » |
|
Nem hinném, hogy Sasuke az a tipus aki jól elvan egy helyen szerintem ő olyan lesz mint kb Jiraiya, hogy bejár minden helyet és nem akar majd függeni senkitől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1915 Dátum: 08 jan 12, 00:16:11 » |
|
Az bisztos és az is, hogy erőseb is lesz mint Jiraya. de fogy elvörösödni az arca ha meglátja a bomba jó nöket :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #1916 Dátum: 08 jan 12, 00:37:15 » |
|
én sem csípem sasukét.sztem túlzás az,h ilyen erős...fél kézel legyőzni deit meg orot is...ugyanmár(be lehet szólni amugy jól emlékszem arra,h kishimoto kedvenc szedreplője?vagy most ez hülyeség? ??? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #1917 Dátum: 08 jan 12, 00:40:48 » |
|
wow!erre nem kis emlékeztem! :Dvki tudnaa takarójáról egy képet belinkjelni?? 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1918 Dátum: 08 jan 12, 01:05:18 » |
|
..hmm tévedés... .. Orot ugyan tényleg könnyen legyőzte de Dei ellen épp h túlélte a harcot.. és az sem azért volt mert úgy akarta hanem mert szerencséje vol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1919 Dátum: 08 jan 12, 14:44:18 » |
|
Nos...ami fura a magyar wikipédiány azt olvastam hogy ...
(A "magyar" wikipédia Narutós bejegyzései enyhén dzsetix-szagúak (tudom, hogy még nem jár ott), meg annyira amcsi jellegűek, hogy az már néha fáj. )
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|