nem értem mit lehet Sasukéban szeretni.. ha jobban megnézitek csak egy szánalmas vesztes aki mindenhonnan csak kapja az erőt.. alapból sharingan-ja van ami erős előny de ez nem nagy szám.. utána az átokpecsét. mikor megszabadítja tőle Itachi odaadja neki a saját erejét utána Itachi szemei... mindíg mások segítségére szorul mikor Bee-vel harcolt kb 3x majdnem meghalt 5perc alatt és mondja így-úgy bosszuálló vagyok de ha nem lett volna Karin vagy Yugo már nem élne SŐT..
Nem tudja eldönteni hogy mit akar. szerintem ha valakit egész életedben gyűlölsz és megölöd utána már nem fog érdekelni hogy szenvedett-e vagy nem... és az a mondat: "Én leszek a Hokage,, hát ott reméltem hogy valami rossz vicc és elolvastam vagy 3-4x azt a részt a mangában hátha valami részt kihagytam de nem.. le is lombozott kicsit ez az egész mert többszáz epizódon keresztül tökéletes összefüggő történet erre egy ekkora hülyeség mondat.. szökött ninja, Akatsukiba beállt, megtámadta a Kage-kat, nem értem hogyan lehet kedvelni a karakterét
Talán azért van annyi rajongója, mert egy 16 éves bishi gyerek, mint Hitsugaya a Bleach-ből.
Megmagyarázni tetteit? Minek? Vegeta-nak sem kellett, akkor neki már minek.
Az, hogy meg kelett menteni, az tény de mondj olyat akit nem kelett vagy nem szorult ilyen helyzetben, akár a nagyobb mangákból is
Am meg valami terve van ezzel az egész Hokagésdivel ha észrevetted, de gondolom nem veted észre.
Am meg ezzel az innen onnan kapja az erőt nyugodtan le lehet álni, mert kb a világ legnagyobb hülyesége, és csak azok nyomatják még mindíg akik elvakultan utálnak egy egy karaketret és valamit mondaniuk kell rá , csak hogy lehúzzák vagy valami.
Erről a "kapta az erejét" dologról annyit, hogy van különbség, amikor valaki maga sajátít el egy technikát vagy skill-t, legjobb esetben olyat, amire tényleg csak ő képes, mint amikor valakinek szimplán beültetik valakinek a DNS-ét vagy szemeit vagy "pecsétjét", s az eredeti ember skill-jeit nyomja, legrosszabb esetben úgy, hogy soha nem is gyakorolta. Csak azért nem akarják egyesek elismerni, hogy igenis égő, hogy valaki más erejével kakaskodik, mivel:
1.Nagyon elvakult fanja valamelyik karakternek.
2.Hála a Naruto Part II-nek teljesen elveszítette a jelentőségét a legendás, karakter exkluzívként beállított skill-ek és képességek (lásd pl Mokuton és sharingan, mellyel most már minden 3-ik ember rohangál még a fodder-ek is).
Ami Sasuke-é és nem lopott erő, az a sharingan, tűz elem és villám elem... illetve már csak utóbbi kettő, mert a szemei nem az övé.
S nem azért, de pl Haku, Zabuza, Choji, Ino, Shikamaru, Hinata, Shino, Tsunade, Raikage, Darui, Hidan, Konan, Hashirama és a második Mizukage teljesen saját erejükből harcoltak, soha nem loptak mástól DNS-t meg szemeket, hogy felturbozzák magukat, s így is igen sokra vitték.
"Az, hogy meg kelett menteni, az tény de mondj olyat akit nem kelett vagy nem szorult ilyen helyzetben, akár a nagyobb mangákból is
"
Inkább ötöt-ötöt valamennyi legfontosabból.
Kinnikuman: Mammothman, Ramenman, Kinniku Ataru, Sunshine, Akuma Shogun, The Ninja (ő még csak nem is hagyta, hogy bárki megmentse, előbb végzett volna magával, mint hogy megmentsék az ellenségeitől).
Fist Of The North Star: Kenshiro, Kaioh, Raoh, Souther, Toki, Falco.
One Piece: Whitebeard, Akainu, Aokiji, Dofflamingo, Marco.
Dragon Ball: Cell, Buu, King Piccolo.
Bleach: Aizen, Gin, Ulquoirra, As Nodt, Yamamoto.
Idézhetnék a Fairy Tail-ből, a Rave Master-ből és a Kenichi-ből is akár, vagy az említettekből is + 5-10 szereplőt, de fölösleges.
Főleg úgy, hogy nem érted, hogy a legnagyobb probléma a megmentések számával van! Lássunk párat:
1.Sasuke Vs Killer Bee: Kb 3-szor kellett megmenteni az életét.
2.Sasuke Vs 4 Kage: Itt is kb 3-4-szor kellett megmenteni az életét. (Taka, Gaara, Zetsu, Obito)
3.Sasuke + Itachi Vs Kabuto: Itt is kb 2-szer 3-szor kellett megmentenie Itachi-nak.
S mondhatnám az előző harcait is , de így is felesleges, egyedül csak Miss Pinky szánalmasabb megmentések számában. Kaioh, Raoh, Cell, Aizen meg valamennyi gonosz körbeállnák és sírva kiröhögnék.
Mert az még nem lett volna baj, ha max 1-2 csatájában kellett volna megmenteni max 1-szer, nem pedig mindegyikben 3-4 alkalommal.