|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1636 Dátum: 07 dec 20, 14:58:08 » |
|
Izé... :-[ Hol van Tobi-sziget :naruto_kerdes: Egyébként IGEEEN :naruto_taps: mostmár érthető. De komolyan. Nem vettétek észre? Vagy csak én kapcsolok ennyire későn? :naruto_mosoly:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 07 dec 20, 15:01:18 » |
|
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hatake_KakasiHa már off, legyen kövér : Gait így írja a wikipedia: "Might Guy" (ez nagyon magyaros a Gai túl -angolos volt) Ez itt Kakashi a magyar wikipedia szerint ott minden magyar átírással van, az egyikbe ki is javítottam, de visszahozták, ez engem ngyon idegesít
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 20, 15:03:52 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 07 dec 20, 15:51:25 » |
|
Hát nonomage, ha Narutora gondolsz, akkor Uzumaki Naruto. Viszont nem tudom, hogy a démonok be kerülhetnek-e a bingó könyvbe...
én ezt úgy értettem hogy mint pl.:kakashinak a másoló ninja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 07 dec 20, 16:11:03 » |
|
Ja, hogy valami "becenév"? Hát... Uzumaki Naruto, a kyuubi-kölyök? (ha már mindenkire olyan kedves beceneveket szoktak aggatni a Bingo-könyvekben xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 07 dec 20, 16:13:50 » |
|
Ha már off, legyen kövér : Gait így írja a wikipedia: "Might Guy" (ez nagyon magyaros a Gai túl -angolos volt) Wikipédiás infóra én nem bíznám az életem, de ettől eltekintve a kanadaiak csinálták tudtommal ezt a "Might Guy" "fordítást" az animében (fansub)... Amúgy az a fura, hogy az én fülemnek is úgy jött le kapásból, ettől függetlenül utálom, ha így látom írva... akkor max. Might Gai, az még úgy ahogy elmegy xD De, OFF vége részemről^^
(Six: mit nem vettünk észre??? Ja, Tobi-szigetre vagy kíváncsi? Nézz be az öregek otthonába a csevegő-részlegnél)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1641 Dátum: 07 dec 20, 19:00:16 » |
|
Hááát, ha becenév kell, és olyanra gondoltok, mint Másoló Ninja, akkor Konoha Eső Számú Kiszámíthatatlan Ninjája. Ezt a becenevet kapta, bár megjegyzem, ez egy kicsit hosszú, de ha a konohaiaknak tettszik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 07 dec 20, 20:15:35 » |
|
Gai ezt mondta a legutóbb, mikor Kakashi megmentette őket Deidara öngyilkosságával szemben: "Az én riválisom!" Azt nagyon bírtam :naruto_lol: Azt néztem, hogy Kakashi 180 fokos ellentéte a riválisának, és mégis odamegy és kiáll ellene. Nagyon érdekes. Ez is azt mutatja, hogy Kakashi más, mint amilyennek mutatja magát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 07 dec 20, 20:21:48 » |
|
Kakashi és Gai párbaj ugyanolyan, mint Lee és Nejié az egyik tehetséges, a másik nem! De kakashival nincs rosszban Gai, hanem csak a riválisa és nagyon tiszteli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1644 Dátum: 07 dec 20, 20:25:01 » |
|
Ezt csak Kakashi adta neki. : Egyébként, szerntem valami olyasmi lenne a neve, hogy például a vörös ninja (godolok itt a kyubi chakrára)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 07 dec 20, 20:27:58 » |
|
Hóhó! Egy szóval sem ondtam, hogy nem tiszteli. Csak azt akartam mondani, hogy Kakashi több, mint amit mutat. Pedig elég rgóta ismerjük, de még mindig nem tudhattunk meg róla túl sokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 07 dec 20, 20:31:48 » |
|
Ja ??? azt csak azért írtam oda, hogy ne legyen nagyon OFF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1647 Dátum: 07 dec 20, 20:37:15 » |
|
Számomra kicsit furcsa, hogy habár nincs megrajzolva teljesen, mégis teljes karkaktert láthatunk. Nekem az tettszik, mikor néha úgy rajzolják, hogyha beszél, akkor látszik, hogy a maszk alatt mozog a szája...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 07 dec 20, 21:11:17 » |
|
Meg Naruto régen (Kakashi által is) videlte az Utolsóka, vagy Tökutolsó nevet is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 07 dec 20, 21:14:14 » |
|
Nekem annyi a gondom hogy néha nem tudom mikor mondja és mikor gaondolja a dolgokat. Így csak a reakciókból derülki a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|