Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 07 dec 03, 19:54:43 » |
|
Miku-chan minden szavával egyetértek, szívemből szóltál. :-X : Pedig már kezdtem parázni, hogy csak én vélekedek hasonlóan Sasukerol, de örülök, hogy többen is így látják a dolgot. 8)
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 07 dec 03, 20:00:43 » |
|
Ezaz, ezaz! Köszi a támogatást, néha én is úgyérzem, hogy teljesen egyedül maradok a nézeteimmel, de örülök, hogy nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 07 dec 04, 16:11:46 » |
|
Az a spirál minden konohai ninja mellényén rajta van. Lehet hogy az konoha címere? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 07 dec 04, 17:51:25 » |
|
Konoha címere nem a fejpántjukon van? Szerintem az Konoha címere, de talán tévedek. De lehet a konohai ninják címere, vagy most mondtam hülyeséget ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 07 dec 04, 17:58:41 » |
|
Tudtommal fejpánton van Konoha címere
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 07 dec 04, 18:02:10 » |
|
Igen, az lesz. Konoha jelképe, szimbóluma. Szerintem a konohai ninják öltözetén is az van, csak kissé elmutánsozódva. (ínyje, ezt a szép magyar szót xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 07 dec 04, 19:02:38 » |
|
Nem Konoha magyar fordítása a Levelek Közt Rejtőző falu? De csak arra akartam célozni, hogy az a jel a ninják hátán, talán a Shinobik címere... És szerintem ezért van Naruto ruháján, mert neki csak a ninja élet maradt, úgyértem nincs családja, csak azt teheti, hogy küldetésekre megy, megvédi a barátait és a falut, illetve egyszer Hokage lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 07 dec 04, 19:06:04 » |
|
Narutonak jele lehet amiről beszéltek (ha nem bocs, nem értettem teljesen)
Na szal az egyik mangában - vagy borítón - az van, hogy Sasuke mutatja az Utcihák jelét, Naruto pedig a sajátjá, ami a hasán is van az a spirál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 07 dec 04, 19:08:15 » |
|
Na ezt már én is mondtam, sőt meg is mutattam. De sokan azt mondták, hogy az másik jel... Pedig szerintem teljesen ugyanaz, mint amit a vállán hord...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 07 dec 04, 19:13:55 » |
|
annak van saját témája.
sztem annak a jelnek semmihez nincs köze, egyszerűen csak ott van a ruháján. a saját klánja semmiképp sem lehet, konoha szimbóluma pedig a homlokvédőjén van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 07 dec 04, 21:21:56 » |
|
Konoha Shinobi-ainak jele.. nem a falué.. senki se mondta ezt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 07 dec 04, 21:30:04 » |
|
Datti kérlek olvasd el, hogy mit írtam ezen az oldalon legelőször. Azt, hogy talán a ninják jele, persze mondtam ezt is, amit te írtál, de azóta már változott a véleményem, sőt már mikor mondtam, akkor hülyeségnek tartottam, de mint számbavehető opciót, megemlítettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 07 dec 05, 14:27:06 » |
|
nem beszólni v vitázni akartam, bocs, ha ezt érezted belőle. csak elmontam h sztem annak a jelnek nincs köze semmihez, csak úgy ott van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 07 dec 05, 14:47:18 » |
|
Szerintem Kakashi arcát sosem fogjuk látni. Bár már egyre többet mutatnak belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 07 dec 05, 16:06:18 » |
|
Mivel eddigis titok volt az arca, ezért nem hiszem, hogy megmutatja majd :'( Bár nem tudom, hogy miért is van rajta az a maszk. Mivel nem egy ronda ember, ezt már tudjuk, hacsak nem büdös a szája , akkor nincs semmi értelme. Hacsak az apja miatt képzeli, hogy el kéne rejtenie... Bár a legjobb barátja is megmondta, hogy a 'Fehér Agyar' egy hős, akárki akármit mond. De mint mondtam én olyan Negyedik kinézetet mondok neki így látatlanban , vagyis nem teljesen Negyedik, csak hasonló. Ezt abból gondolom, hogy Naruto is hasonlít Kakashira(vagy fordítva ???) és mivel elvileg Naruto a Negyedik fia és hasonlít is az apjára :naruto_fain: így gondolom nem kell tovább magyaráznom az elgondolásomat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|