Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #8205 Dátum: 11 szep 06, 14:14:59 » |
|
itt a két szemet valamiképp egyesíteni kellett.
Milyen két szemet kellet egyesíteni?? csak beültették Sasukénak és ennyi volt. Itt maximum spirituális kötelékeknek kellet egyesülnie, a szemeknek nem. Az meg nem hiszem hogy sokáig tartott volna.. beültetés után is mondta, hogy érzi Itachi erejét, ergo ez gyorsan megtörtént.. Csak a szemeket kellet pihentetnie. És ezt nem értem, hogy neki miért, kell a másiknak meg miért nem. Tsunade! a fél év csak barokkos túlzás volt. De Pl miutn berakta a szemeit, Madarának még nem volt beültetve a Rinnegan. Elment megszerezte, beültette magának, és már használja is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 06, 14:17:37 írta Bububo »
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8206 Dátum: 11 szep 06, 14:30:17 » |
|
Azért ennyire ne tudd mi történt ott mert nem voltál szerintem ápolónő... Többen említették,hogy ez egy nagyobb kaliberű "műtét" volt... Tobi az másik kérdés,állítása szerint ő adta?! ez még mindig kérdéses majd kiderül. + Sasuke fiúnak jár is a pihenés ha azt nézem,hogy puhány is :[
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #8207 Dátum: 11 szep 06, 15:49:07 » |
|
Szerencsére te ápolónő voltál, hogy tudd ez nagyobb kaliberű műtét, mint egy ugyan ilyen szemműtét, amit a susnyásban a sziklák alatt végeztek el. Ez a puhány Sasuke hogy fogja írtani, a többi puhányt.. Ami Naruton kívül kb mindenkire igaz.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #8208 Dátum: 11 szep 06, 16:04:42 » |
|
Ha-ha, Bububo, imhated, hármunk közül én vagyok az orvosi ninja! na off END. Igen, tudom, hogy a fél év túlzás volt, de Sasukét utoljára az 515. fejezetben láttuk, és azelőtt már pár fejezettel be lettek ültetve a szemek, ergo több mint fél évet vártunk, hogy láthassuk őt, míg ez a mangában alig felel meg egy kis időnek. De ezt tudod te is. Szerintem azért kellett pihentetnie, mert nem az ő szemei voltak, és nagy erőt kapott azokkal a szemekkel. A Rinnegan Tobié volt, tehát már tudta használni, Kakashi pedig "csak sima" sharingant kapott. Egy FMS ereje pedig még mindig sokkal nagyobb. Vagy azért, mert elkezdett látni, és a javuló látást pihentetnie kellett.. :O (elvégre már elkezdett vakulni az MS-től, de aztán jött az FMS)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8209 Dátum: 11 szep 06, 16:15:58 » |
|
Meg Rin ugye valami orvosininjutsuval ültette át, míg án madara keze körül nem látam zöld fényt egyszer sem... szal lehet, hogy csak úgy simán ültette át, nem ninja módira.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8210 Dátum: 11 szep 06, 16:30:52 » |
|
Egyébként már tényleg kezd a gyerek normalizálódni ^^ Mondjuk én agybajt kaptam a rizsától,meg hogy nem képes fölfogni hogy 'nem szabad!', de mostmár kezd egy ici-picit megjönni az esze. Sosem lessz akkora agy, mint naráék, vagy kakashi, de ha már egy jiraya szintre följön agyilag (és itt most nem a gyere-gyere paradicsomra gondolok) akk már egy vezető kitelik belőle, mert erősnek erős. Én régebben utáltam a csávót, meg azt, hogy a végén persze mindenkit megtérít (mert főszereplő), és hogy minden szerencsétlenért bosszút áll, ilyesmit. De már elkezdett egy kinőnibelőle hál' istnnek ^^ Most már nem akarom kinyuvasztani :'D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8211 Dátum: 11 szep 06, 20:25:45 » |
|
Igen. Mangában a 384 valahanyadik fejezetben, animében 135.-től küzdenek. Itachi -persze magához képest- nagypn le volt gyengülve, ahogy Zetsu észrevette, sokszor minden előzmény nélkül vért köhöhött, és pár támadás, ami elől ki tudott volna térni, eltalálta. Na, de OFF vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8212 Dátum: 11 szep 07, 20:59:30 » |
|
Így is úgy is megszívtuk...jó fejezet volt szép fejezet volt de nem kellett volna hülyíteni az előző végében "h a köviben kiderül"....eskü én már kicsit éreztem is megint nem lesz benne.........már tökre elfáradtam a várakozásba....
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8213 Dátum: 11 szep 12, 22:50:57 » |
|
Lehet hogy már egyszer letárgyaltuk...,de én most figyeltem meg,hogy "Rikudou" formában Narutonak az nem szarv csa a haja áll fel jobba...az alábbi képen látható ha a haját összevetitek a képen....bármelyiket az utcsóval.... http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=naruto++rikudou#/d3ds6m4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8214 Dátum: 11 szep 17, 21:34:56 » |
|
Jújjj,de kiváncsi lennék,hogy Naruto milyen erős lenne,ha élne még Minato,meg Kushina....és ha Narutonak ugyanugy meglenne a róka....nagyon kiváncsi lennék...szerintetek milyen lenne???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8215 Dátum: 11 szep 18, 12:02:14 » |
|
Erre a kérdésre ezzel a képpel tudnék válaszolni: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/4De a róka az továbbra is Kushinában lenne. Naruto pedig anélkül is erős lenne, mivel tudjuk, hogy amúgy is jócskán átlagon felüli a chakrája és az állóképessége.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8216 Dátum: 11 szep 24, 23:10:33 » |
|
Lenne egy kérdésem,és kérem csak az válaszoljon rá aki konkrét választ tud rá adni...Naruto most az anime szerint mennyire erős??Sima Naruto,Kyuubi,Remete,minden "tesztoszteron" jutsu nélkül mennyire gyors,erős MS Sasukéhoz képest???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8217 Dátum: 11 szep 24, 23:28:27 » |
|
Pont annyira mint amennyire a Shippuudenben lévő első találkozásuknál volt. Azóta az extra technikáit leszámítva semmit nem fejlődött, a Kyuubi és Sennin forma nélkül ugyanolyan szintű alázás lenne mint akkor. Sőt, most még rosszabb, mert akkor a szemével még nem tudta legyújtani Sasuke Narutot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8218 Dátum: 11 szep 24, 23:35:49 » |
|
Másvalaki???Jah és nem Sasukefanokat kérdezek!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #8219 Dátum: 11 szep 24, 23:53:41 » |
|
Egyértelmű, hogy esélytelen Naruto. Még a 3 pontos sharingant használó Sasuke ellen is csak néhány százalékot adnék neki, azt is részvétből. Még MS Sasuke ellen Sennin módban sem adnék sok esélyt, bár ez azon múlna, hogy a Rasenshuriken vagy az Amaterasu kerül előbb bevetésre. Naruto technikáiban, erejében a Kyuubi mód szerintem nagyobb lépés a Sennin módhoz képest, mint a normál állapothoz a Sennin mód, szóval talán most lesz esélye. A gond csak az, hogy a 4. Hokage azért pecsételte Narutoba a rókát mert szerinte szükség lesz az erejére Tobi ellen, de Naruto még most is messze van Minato szintjétől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|