Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7920 Dátum: 11 máj 06, 20:02:07 » |
|
Amúgy Sasuke azért is bosszút állhatott, mert ugye Danzou azokat a sharinganokat használta, amik a lemészárolt Uchiháké volt. Azért ez is bökheti a csőrét. Amúgy az ő Susanooja jobban tetszik nekem mint Itachié.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #7921 Dátum: 11 máj 06, 21:24:36 » |
|
Hát neki lenne elég csakrája, de azért az már nagyon tápos lenne, nem gondolod? Neeeem Akkor lenne nagyon tápos ha megtanulna még pár elemet, megszerzi a legyezőt és akkor még valamilyen hihetetlen módon a mostani ereje mellett még megszerezné Shikamaru intelligenciáját is. Na akkor már tényleg tápos lenne De egyébként tényleg bármit el tudok képzelni... De az biztos, hogy most megnéztem az egész sima Narutot az elejétől megint(még 5 rész van hátra, még a fillerekkel is megküzdöttem ) és ahhoz képest, hogy milyen kis pattogó, nagyszájú, szerencsétlen kis nyikhaj volt, most ahhoz képest tényleg nagyon tud... de én elfogult vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7922 Dátum: 11 máj 07, 12:21:37 » |
|
Ugyebár azt tudjuk, hogy Kakashi a 3. fejezetben lett bemutatva, de tényleg ott szerepelt először? Erre a képre gondolok -> http://img2.bleachexile.com/manga/naruto/001/naruto-01-01-21.jpgKözelebbről erre a részére: Az egyetlen lehetséges bökkenő, hogy nem fedi a szemét semmi, viszont rajta kívül aligha van maszkos Konohai shinobi. Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7923 Dátum: 11 máj 07, 14:08:17 » |
|
Miért ne lenne más maszkos? Már láttunk mindenféle maszkokat, amik így-úgy takartak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7924 Dátum: 11 máj 07, 14:21:18 » |
|
Azért az a típusú maszk amit rá rajzolnak elég ritka, vagy csak én nem emlékszem egyre sem, ha valakinek van kedve linkeljen már pár ellenpéldát a mangaból. Olyanra gondolok akinek pontosan úgy van eltakarva az arca, mint Kakashinak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #7925 Dátum: 11 máj 08, 11:29:59 » |
|
Van 1-2 olyan mint Kakashi-nak de itt a haj is hasonlít azért.Érdekes megfigyelés de ő tuti nem Kakashi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7926 Dátum: 11 máj 08, 12:39:25 » |
|
Már csak azért sem lehet Kakashi, mert nincs letakarva a szeme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7927 Dátum: 11 máj 08, 16:36:29 » |
|
NAruto megtudja a Rasengant,meg a Rasenshuriken-t klónok nélkül csinálni,mert a Naruto vs Sasuke harcban a sima Naruto-ban magátol csinálta,mert a balkeze eltört,vagy nemtom,de volt valami a bal kezével.A Sippuudenben pedig a Naruto vs Pain harc végén Naruto csinált 2 klónt,majd egyedűl formázott egy Rasenshurikent?Ez bennem még mindig kérdés,hogy megtudja-e magától csinálni a Rasengant,és a Rasenshurikent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7928 Dátum: 11 máj 08, 16:45:19 » |
|
Azt szeretném kérdezni, hogy most mivel meglesz sasukenak az fms ami két szem összeolvadásából lett így fms erejét az határozza meg, hogy milyen erős volt sasuke meg itachi mse? Mert akkor lehet, hogy még madara fmsénél is erősebb lesz sasukenak mert itachinak is meg sasukenak is eléggé erős mse volt most kettő összeolvad akkor elég nagy erőre tehet majd szert sasuke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7929 Dátum: 11 máj 08, 16:57:35 » |
|
Nem biztos amit írok de ezvan Szval.. szerintem annaks emmi köze hogy mien erős volt sasuké-é és itachi szeme...lehet hogy csak gyakorolni kell és akk még erősebb lesz mint tobi-é
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7930 Dátum: 11 máj 08, 16:58:35 » |
|
De ott a simába ott azért birta megcsinálni mert a róka leple alatt volt és gondolom úgy könyebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7931 Dátum: 11 máj 08, 17:10:18 » |
|
Nemtudom, de szerintem Sasukénak nem lesz ideje gyakorolgatni, mert ahogy harcolhat, Madara már ki is tereli a csatatérre, mint jó juhász a bárányait...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7932 Dátum: 11 máj 08, 17:22:57 » |
|
nem lesz, ideje, hiszen még rajta van a kötés a szemén, és egy ilyen műtét után még várni kell Amúgy sztem majd odasétál fehér bottal a harcmezőre és ott veszi majd le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7934 Dátum: 11 máj 08, 18:40:20 » |
|
Azt szeretném kérdezni, hogy most mivel meglesz sasukenak az fms ami két szem összeolvadásából lett
nem, nem 2 szem összeolvadásából lett. ezért a kérdés többi része is értelmét veszti. Az FMS úgy jön létre, hogy egy MSel rendelkező egyén egy hozzá genetikailag közel álló másik MSel rendelkező egyén szemeit a sajátja helyére ülteti be. Azt hogy ez így önmagában miért küszöböli ki a lassú megvakulást nem tudom, de fogadjuk el hogy így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|