24 nov 25, 21:21:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1351894 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7785 Dátum: 11 ápr 05, 14:09:43 »

Shiro, az oktogon csak azt jelöli, hoyg oszlanak meg egy shinobi képességei, emylik terüeltek fejlettebbek... nem a tényleges értéket jelöli, ha így lenne, Narutonak csak kétszer annyi chakrája lenen, mint Kakahsinak, Orochimaru ugyanoylan jó lenne genjutsuban, mint Itachi, stb. stb....

Hirzuen pedig ltátuk, hogy nagyon híján volt már a chakrának, még ha azért mutatott is pár szép technikát, és nagyon be kellett osztania. Ezt ki is jelent5ették többször.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #7786 Dátum: 11 ápr 05, 15:15:00 »

Narutonak is a Rasenshuriken, 2 évi edzés jirayaval , bölcs mód róka irányítás ezek is az ölébe hullottak .
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7787 Dátum: 11 ápr 05, 15:31:23 »

Ebből kb. a két év edzés az igaz, azzal meg pont nem sokra ment.
A többiért vért izzadt.
Ha azzal jön valaki, hogy segítettek neki, én azt fogom válaszolni, hogy csak megmondták, hogy csiálja, és nem csinálták meg helyette, mint Sasuke esetében.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 15:33:05 írta gman » Naplózva
pitta13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7788 Dátum: 11 ápr 05, 17:31:27 »

dosreis! Mondd már meg nekem, hogy Sasuke képes lett-e volna megcsinálni a Rasenshurikenes, Sennin-módos vagy rókás edzést ilyen rövid idő alatt??? (Ha egyeltalán meg tudta volna csinálni...)
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7789 Dátum: 11 ápr 05, 17:39:49 »

dosreis! Mondd már meg nekem, hogy Sasuke képes lett-e volna megcsinálni a Rasenshurikenes, Sennin-módos vagy rókás edzést ilyen rövid idő alatt??? (Ha egyeltalán meg tudta volna csinálni...)

*Sigh*... Uchiha révén fele annyi idő sem kellett volna neki... és nem rendelkezik szél elemmel...
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7790 Dátum: 11 ápr 05, 17:48:02 »

Valszeg ha ennyi csakrája lenne, akkor gyorsabban is megcsinálja.... Naruto a róka nélkül nem tudta volna megtanulni a rasenshurikent. A sage mode meg azért volt ilyen gyors, h tanuljon vmit. Azért olyan táp lenne naruto, hogy napok alatt megtanulja, amit jiraya évekig próbált megcsinálni?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 17:49:17 írta Zer0 » Naplózva
pitta13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7791 Dátum: 11 ápr 05, 18:12:13 »

Uchiha...Uchiha... Mindig ezzel jönnek hogy, Uchiha. Ez nem egy normális érv amellett, hogy tehetséges és  emiatt tanult(na) meg dolgokat. Főleg az a része, hogy: "fele annyi idő se kellett volna neki..." . A szél elemes rész jogos. Amúgy támadt egy beteg ötletem Nevet:D Sasuke megtanulná a Rasengant és kombinálná a villám elemével .  Ördögi
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7792 Dátum: 11 ápr 05, 18:44:15 »

Igaz. Orochimaruval nyilván semmit nem csinált a 2 év alatt csak húzták az időt. Kakashival nyilván nem együtt tanulták a Chidorit és azt a félelmetes sebességét se sok gyakorlás után hozták elő, hanem tévé nézés közben jött rá, hogy kell csinálni. A Kirint nyilván nem magától fejlesztette ki, nyilván hazudott Itachinak. A tűzgolyó jutsuját nyilván nem sok tanulás után tanulta meg használni, hanem ezt is az akkor még nem létező Sharinganjának köszönheti. A Susanoo-t szintén a bátyótól kapta...vagyis...nem. Azt is magától hozta elő. Amaterasut pedig -ha jól emlékszek- csak egy alkalomra adta neki Itachi, utána már magától használta, miután saját maga felébresztette a szemében. Sőt, még tovább is fejlesztette, szintén magától. Átokpecsét pedig már nincs is, anélkül is remekül boldogul.

És Sasuke elbukott, mert beleőrült, tehát ez maximum félsiker.
Am mennyi idő alatt vált az Amaterasu "mesterévé"?
Á megvan, elsőre tudta irányítani.
Nem abba őrült bele, hogy megkapta a bátyó szemét, hanem abba, hogy Itachi feláldozta magát a világért, Sasuke pedig megölte őt. Ezt nem tudta feldolgozni.
Amúgy első alkalommal mi is történt mikor használni akarta? Á megvan, kis híján a saját csapatát is legyújtotta vele. Az más kérdés hogy megúszták, mert MAGÁTÓL rájött arra, hogy MS-sel el lehet oltani.

sasukét csinált valamit az erőért de nem annyit mindt Naruto.szóval szerintem nincs min vitázni naruto egyszerüen sokkal többet tett azért hogy erőssebb legyen mint sasuke.
Hát igen, jogos, végülis csak az eddigi szinte teljes életét edzette végig, a lusta disznó. Szerintem meg igenis kellene min vitáznunk, mivel olyan szinten idegesítő, hogy teljesen alaptalan dolgokat sorakoztatsz fel, mint hogy "Sasukének az ölébe pottyant az erő". Ez akkora butaság, amekkorát nem mostanában láttam. Sasuke keményen küzdött az erőért. Légy oly' kedves, és számold már velem össze, hogy Naruto mekkora fájdalmakon ment át az ERŐ ÉRDEKÉBEN? Lufikat robbantott, stb...  Sasuke? Ő semekkorán, végülis az egyik erejéért meg kellett halnia (átokpecsét), a másikért pedig a testvérét kellett megölnie (Mangekyou Sharingan). Gondolkodj, mielőtt ilyeneket írsz.

Az a kül sasuke és naruto között, hogy sasukenak csak gyakorolnia kellett, hogy erősebb legyen, narutonak meg teljesen új jutsut kellet létrehoznia meg megküzdeni a kyuubieval és még a bölcs módért az edzést is megkellet csinálni. emellett sasukenak nem volt nagy erőfeszítés pár jutsut megtanulni, plusz ott volt a sharingan alapból és még az átokpecsétet is csak úgy kapta .Nevet

Ja, ez is igaz, az új jutsu létrehozása nem gyakorlás, illetve a Kirin sem számít új jutsunak. Hiszen 28 különböző embertől láttuk eddig, és amikor azt mondta Itachinak, hogy ezt ő hozta létre az ő legyőzésére, csak hazudott.
Amúgy meg igazatok van, Sasuke teljesen nyomorék. Hogy képzeli azt hogy Sharingannal mer születni?? Hogy képzeli azt hogy Orochimaru az akaratán kívül ad neki egy átokpecsétet?? Hogy képzeli azt hogy egy született zseni?? Nem értem...

Most ez kicsit off lett, de nem akartam átvinni Sasukés topikba is a vitát, elnézést a moderátoroktól!
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 19:12:06 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7793 Dátum: 11 ápr 05, 18:54:26 »

Most ha ti végig akarnátok nézni azt, hogy Sasuke mennyit edzett és "bénázott" az új jutsukért, akkor Kishimoto egy jó 2-3 évig még elhúzhatná az animét és a mangát, de akkor meg az lenne a bajotok... már nem azért, de Naruto hány év alatt tanulta meg a Rasenshurikent? Ja bocs, alig pár nap volt (és nem mellékesen az is Kakashi érdeme volt, ha akkor nem jön rá a Kage Bushinos trükkre [amit még a Sage módhoz is használt Naruto.....], akkor Naruto még mindig képtelen lenne a Rasenshurikenre). Sasuke pedig valószínű, hogy magától fejlesztette ki a Kirint, valamint az említett Amaterasus részben is MAGÁTÓL jött rá a "trükkre". Szóval szerintem hagyjátok ezt a témát, mert Sasuke is ugyan annyit szenvedett a képességeiért, mint Naruto. És még off szagú is... (És így utólagosan megjegyezném, hogy számomra Sasuke a legutálatosabb karakter, szóval még véletlenül se gondoljátok, hogy elfogult vagyok...).
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7794 Dátum: 11 ápr 05, 19:27:14 »

Oksa emberek, abba lehet fejezni. Mindkét szereplő szó szerint megszenvedett az erejéért. Meg már vagy 2 oldal óta megy az OFF, csak szerencsére értelmes szinten, így nem töröltem bele. De asszem most jött el az a pont, ahonnan csak az ismételgetések és a személyeskedés kezdődnének. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 19:27:51 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7795 Dátum: 11 ápr 05, 22:55:47 »

Nézőpont kérdése! Neked mindegy hogy megölik a családod és 10 másik család élhet? vagy kitör egy háború, amiben megölhetik a családod, de lehet hogy nem tudják, viszont 10 másik (talán) MEGHALHAT. Újfent mondom Uchihák pucsot akartak, de csak a  vezetőket akarták megölni.. az is lehet hogy sunyin akarták.

Szntem ti nem vagytok tisztában azzal, hogy mit is takar egy Háború, nem hiszem hogy egy mai fiatal (még én sem) megérthetné egy háborúnak a szörnyűségeit. Én csak egy dolgot tudok, hogy aki már egyszer volt háborúban, az onnan nem  nagyon jut ki ép ésszel.

Másrészt talán 10 másik ember? Nevet 10! Nevet tehát  tisztázzuk, nem egy harcicsatárol van szó, ahol meg van adva hogy van 20 raid member amiből 10 kiesik. Ha háború van, akkor több ezren halnak meg, belső viszályok, éhség, éh-halál, fertőzések, betegségek és akkor még nem is beszélnék akkor arrol hogy milyen mocskos dolgokat művelnek a civil emberekkel (nőkkel sőt kislányokkal is, ha értitek mire célzok) az ellenség emberek...

És engem az idegesít Sasuban a legjobban, hogy pont olyan lépéseket tesz, amellyel ezt a háborút elősegíti. Mert neki mindegy, hogy kivel szövetkezik (Madara), csak el tudja érni céljait...
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7796 Dátum: 11 ápr 05, 22:59:25 »

Hmm... nem hsiezum, hogy meg kell járni a háborút ahhoz, hogy az emebr el tudjon képzelni (na persze nem éppen teljes súlyában) egy iylen döntést... a család kiirtása, vagy teljes káosz az egész világban, ami magával húzza persze a családot is... így vagy úgy, de azt is nagyban kitéve neki... az, hogy ki milyen döntést hozna, milyen morális indítatásból, más kérdés.
...a baj inkább az, hoyg sokan hajlamosak nem túl nézi Konoha és az Uchihák kis összeröffenésén, és azt hiszik, az lenne a baj, amit ők kevernek ott, és nem vezsik figyelembe, hogy itt egy esetleges újabb nagy shinobi háború kitörése is komoyl lehetőség volt.
Más kérdés a helyzete az akatsukibban, ami szintén komoyl veszély volt, de Itachi ott is fék is volt, viszont szerintem ezt inkább a megfelelő topicban kéne részletezni.

Ami Sasukét ilelti, ő tényleg csak rontott a helyzeten, mióta tezsi amit tesz.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 23:02:47 írta STM » Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7797 Dátum: 11 ápr 06, 09:40:53 »

10 khm.. nem 10. ember, hanem 10.család. És saccolva mondtam. De tök mind1! ne a részletekbe köss bele Nevet csak azt mondtam, arra akartam utalni, hogy egy épeszű ember ha választhat, hogy a saját családja, vagy egy másik család, vagy 10. másik család, vagy akár 1000. másik család haljon, tuti hogy a többi családot küldi halálsorra.

Mellesleg azért lesz önmaga paródiája ez az egész, mivel Itachi csak egy katona. Akár hogy dönt, ugyan úgy egy katona marad. Felbérelnek valaki mást aki elvégzi a melót. Nem az ő döntése hogy az Uchiháknak hallnia kellet, hanem Konoha vezetésének a döntése. Itachi csak annyiban döntött, hogy kinek az oldalán áll. És ő Konohát választotta. -ami ugye azt jelenti hogy a családját ELÁRULTA! Az hogy nemesebb célért tette, az csak egy idealista felfogás. Van egy jó mondás erre egy másik mangában. "A pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve." Mellesleg nem csak két választása van az embernek. Választhatta volna azt is, hogy elmenekül, Sasukét magával viszi. És hagya hogy lerendezzék maguk között, a dolgokat.  ÉS akár mi is lett volna a végeredmény, az erősek túlélik a gyengék elhulnak. AMi keményen hangzik. De Konoha egy katona város-falu. Így innen nézve ez lett volna a legigazságosabb.

Arról nem beszélve ha hosszú távon nézzük, most is háború van, és mindenki nyakig benne van. Jó persze most összekovácsolódtak, a népek. De Itachi abban a tudatban halt meg, hogy Akatsukiban ott van Pein, Madara. Madara akiről tudta hogy háborút akar. Sőt még Bijjut is leszállított az öregnek. Sasuke meg ellenben megölte Danzout. Aki kb mindenkinek ellensége volt. jah meg végül is az ő próbálkozásai miatt alakult meg a szövetség. Kezdve Hacbi elrablás, és kagék megtámadásáig bezáróan, csak azt érte el amit eddig soha senki! A világ hatalmai egyesültek.  ikszdé Még Narutonál is hatékonyabb!  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 06, 09:47:12 írta Bububo » Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7798 Dátum: 11 ápr 06, 16:33:42 »

Volt a bibliában is egy szotri, most neveket nem tok, nem vok nagyon hívő, de azt tom, hogy vmi embert megkért isten, hogy áldozza fel neki a fiát, és mivel az hívő volt, meg is tette volna... Itachi is hitt abban, hogy amit tesz az jó. És végülis az is, mert ha árulásról beszélünk, az uchiha klán a saját faluját árulta el.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 06, 16:34:18 írta Zer0 » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7799 Dátum: 11 ápr 06, 16:52:18 »

Csak úgy lehet béke a világban ha mindenki egyetlen hatalmas erőnek hódol. Ezt nem bírta, vagy nem meri belátni senki sem, se a Senjuk, se pedig Itachi, mindegyik a békében és a jóban hitt, holott a tetteikkel mást értek el. Az Uchihákat hajtja a folyamatos hatalom szerzési vágy, mert az ősük erre rájött és ezért mondta hogy Erő kell a békéhez mert ő volt az egyetlen aki látta az igazságot. Ez öröklődik tovább gyűlölet formájában minden Uchihába, ezért hívják átkozottnak a klánt, mert ők (voltak) azok akik képesek lettek volna örök időkig tartó békét hozni...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins