24 nov 19, 19:32:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 517 518 [519] 520 521 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1344567 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
LordHidan
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7770 Dátum: 11 ápr 04, 19:58:55 »

Azt mondtam hogy 2 jutsut tud használálni mert a chakrája 0 lesz. Én kakashit az akatsuki tagokhoz illetve kagekhoz viszonyítom és hozzájuk képest elég gyenge egyedül hidan ellen érne valamit. Az ms-t egyszer használta támadásra egy kéz és képesség nélküli deidara ellen. Sasuke ellen pedig alig tudta beszívni a nyilát. Én személy szerint idáig nem látom olyan erősnek de ki tudja.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7771 Dátum: 11 ápr 04, 19:59:28 »

Idézet
Remek ötlet... Teljes öngyilkosság... nem hogy chakrát nem kapna tőle, de pillanatok alatt nullázná le magát.
 már mér is nullázná le magát ha olyan könnyen tudná használni a sharingant mint egy uchiha és kapna pluszba chakrát?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7772 Dátum: 11 ápr 04, 20:17:34 »

LordHidan: légy oly' kedves és nézz már utána a dolgoknak mielőtt leírod... Pein ellen nullázódott a chakrája a következőktől: villám klón (ki is jelentette, hogy ez felemésztette a fele chakráját, szóval ami ez után jön, az normál esetben "csak" a chakrája felét emésztené fel), 2 Raikiri, a farkas formájú Raikiri, 2 alkalommal Mangekyou Sharingan, emellett folyamatosan használta a sima sharingant, és az elején még egy Doryuuheki is volt. Ez pedig nagyon, de nagyon nem kettő. Egy harc során meg amúgy sem az dönt, hogy ki milyen erős jutsukat sorakoztat fel, hanem a stratégia is. Ami Kakashinak nagyon megy, az pedig nem más, mint a stratégiázás. Szóval nem értem miért kell ennyire leírni...
Akatsuki tagokhoz viszonyítva: Kakashi mki is jelentette, hogy egyedül semmi esélye sincs Itachi ellen, szóval ő kilőve. Pein ellen sincs sok esélye, bár hozzá tenném, hogy még azt a csatát is túlélhette volna az ütközetet, ha az első MS-t nem a szög ellen használja, hanem maga Pein ellen... a többi tagot felesleges felsorolnom, de szerintem Hidan mellett még Konan, Zetsu és Kisame ellen is lenne esélye.
Sasukével kapcsolatban pedig egy szóval nem olvastam arról, hogy alig tudta beszívni a nyilát. Azt mondta, hogy csak így tudta elkerülni, egy szó sem esett arról, hogy a nyíl beszippantása bármilyen nehézséget okozott volna.
És még így végszóként leírnám, hogy Kakashi igen sokat fejlődött a manga alatt: Deidara ellen ha visszaemlékszel egy csomó idő volt a Mangekyou Sharingan előhozatala, valamint kifeküdt tőle, most pedig már 2x is képes használni (bár el kell telnie egy bizonyos időnek a két használat között), de pont az említett Sasukés harc alatt kb. 2 másodperc volt az előhozatal. Ez pedig szerintem nem kis fejlődést tanúsít.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7773 Dátum: 11 ápr 04, 22:44:09 »

Ez szerintem elég kevés jutsu és tudom miről beszélek. Tegyük még hozzá hogy ezekbe a jutsukba lényegében bele is halt. A 2-őt nem gondoltam komolyan csak költői túlzás volt. A stratégiában tényleg igazad van szinte egy csatában a legfontosabb. Nem azt mondtam hogy kakashi gyenge csak nagyon kevés chakrája van és ez a nagy probláma. Egy kicsit több chakrával Rengeteg akatsuki és kagéval képes lenne felvenni a harcot.

A mangában villámfarkast nem használt tehát 2 raikiri 1 doryuu heki és két gyengített (kicsi nem emberre hanem egy kis tárgyra) összpontosított Kamui az a fél chakrája.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 04, 22:52:20 írta LordHidan » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7774 Dátum: 11 ápr 04, 23:04:02 »

Nem tudod mit beszélsz.  Pirul

Nem melleslge, Kakahsinak oylan nagyon sok chakrája nincs a szintjén, avgy fölötte lévő ninjákhoz kéepst, sőt, de hja megnézed a legtöbb harcot jounin szitnű ninjáktól, nem nagyon látsz iylen chakraigépnyű technikákat, főleg nem ennyit.
Tegyük hozzá, a kamui és a mangekyou sharingan használata totál leszívja a chakráját alapból is, és ha nem is votlak nagyok, de nagyon gyorsan, intenzíven és pontosan hazsnálta a korábbi próbálkozásaihoz kéepst.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7775 Dátum: 11 ápr 04, 23:48:31 »

Bocs ezt tovább lapoztam Pirul smirksweat(1-kor az ember már fáradt az ilyen részletekhez továbblapozhattam)

A véleményemet még mindig fentartom hogy kevés a chakrája egy Kagehoz képest sőt bizonyos embereknek nagyobb chakrája is van(sasuke) FMS MS ide vagy oda nem kap chakrát a szemeitől.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7776 Dátum: 11 ápr 05, 00:05:35 »

Persze, ez tény. Csak nem biztos hogy jó hozzájuk hasonlítani.. Kakashi többek közt azért kivélteles karakter, mert az ereje tekintetében csak azzal az egy, egy-két lövetű, megterhelő ms-jutsuval ér el a legjobbakhoz, de más képességei révén kage szinten van bőven.
De én emiatt nem írnám le. Inkább "felkapaszkodott jounin"-ként kezelem, kivételes kéepsésgekkel, mint egy gyenge "nagyágyúként".

Ettől függetlenül az nem igaz, hogy kevés jutsut hazsnált Pein ellen. Viszonylag sok volt az, elég változatos, és három elég komoyl chakraigényű technika is volt.
Ez nem votl roszs teljesítmény, ha belegondolsz, elég sok oylan harc van/volt ahol nem nagyon láttunk ennyi jutsut az egyik oldaltól. Még komoylabb csaták közül is lehet iylet találni.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 00:08:35 írta STM » Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #7777 Dátum: 11 ápr 05, 08:22:07 »

Kakashi az egyik legsokoldalúbb jounin Konohában. Tud genjutsut használni, bár ezt ritkán alkalmazza, a taijutsuja is elég jó, a ninjutsuból 1000-et ismer és 3 elem használatára is képes (villám, víz, föld). A pecsételő technikákhoz is ért valamennyire (bár neki viszonylag sok idő kel az elkészítéséhez), továbbá az MS használatával olyan technika van a kezében, ami erősebb ellenfelekkel való kűzdelemre is esélyessé teszi. A viszonylag kevés chakrát pedig bőven ellensúlyozza, hogy gyorsan átlátja a helyzetet, és stratégiái vetekednek egy Nara-klán tagéval. Nem véletlen, hogy Shikaku őt javasolta 6. hokagénak, és hogy most egy hadosztályt vezet.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7778 Dátum: 11 ápr 05, 09:01:43 »

Shikaku ajánlásában azért az is nagy szerepet játszott, hogy ne Danzou legyen a Hokage.
Persze ez nem kicsinyíti Kakashi érdemeit. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #7779 Dátum: 11 ápr 05, 11:19:12 »

Ezt én is tudom, hogy benne volt ez is, de ha csak egy név kellett volna, mondhatott volna mást is, de egy Nara elég intelligens ahhoz, hogy átlássa, ő a legalkalmassabb.
Itt fel is hozzák az érveket mellette, főleg az ügyben, kik voltak a mesterei.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/450/16
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7780 Dátum: 11 ápr 05, 11:37:54 »

...
Persze ez nem kicsinyíti Kakashi érdemeit. ^^

Tudom, hogy felhozzák az érveket. Én fordítottam. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
renato
Vendég
« Válasz #7781 Dátum: 11 ápr 05, 12:37:08 »

gt12: Kakashi nem csak erre a 3 elemre képes, a Sharingan miatt képes bármelyik típust lemásolni, csak Kishi ezt a 3 elemet "erőlteti" neki.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #7782 Dátum: 11 ápr 05, 12:55:37 »

renato: ez szerintem nem ilyen egyszerű. Magát a kézjeleket és a chakrakoncentrálást le tudja másolni, viszont adott elemhez kell valamekkora affinitás, hogy jól működjön a jutsu. Ha Kakashi egy "kölcsönsharingannal" képes lenne mind az 5 elemet használni, akkor Kakuzu sem szíveket lopkodott volna, hogy mind az öt elemet irányítsa (aki szíveket ültet át, feltételezhetően egy szemátültetéssel sem gyűlne meg a baja). Ráadásul egyik Uchihától (akiknek pedig nem is ajándékba kapták a szemüket) sem láttunk olyan elemű jutsut, amihez ne lett volna affinitásuk (Itachi -> tűz és víz; Sasuke -> tűz és villám).
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7783 Dátum: 11 ápr 05, 13:15:04 »

Mi ez a "csak" jelző a 3 elemnél? 3 elemmel már elég királynak számít a nindzsája. xD

Kakashi kevés csakrájáról meg anyit, hogy Hiruzennek is kb ugyan ennyi volt. Ita meg kevesebb csakrával rendelkezett,  mint Kakashi. (összehasonlítás, egy aka taggal és egy kagéval)
Hitetleneknek:
(az oktogon bal oldala jelöli a csakramennyiséget)
http://leafninja.com/fullbio.php?p=Hatake_Kakashi
http://leafninja.com/fullbio.php?p=Sarutobi_Hiruzen
http://leafninja.com/fullbio.php?p=Uchiha_Itachi

Legalább megtanulta nem pazarolni a dolgokat, s nem igen nyomat be A, és S osztályú jutsukat csupán figyelem elterelésként .
Meg ahogy észrevettem a rövid és gyors csatákra van kiélezve és nem a "nyomatjuk az űberjutsukat ki bírja tovább" típusúakra.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #7784 Dátum: 11 ápr 05, 14:00:06 »

Idézet
Kakashi kevés csakrájáról meg anyit, hogy Hiruzennek is kb ugyan ennyi volt. Ita meg kevesebb csakrával rendelkezett,  mint Kakashi. (összehasonlítás, egy aka taggal és egy kagéval)
Hitetleneknek:
(az oktogon bal oldala jelöli a csakramennyiséget)

Megnéztem alaposan a képeket és nem találtam ahol írják, hogy mennyi chakrájik van vagy mutatják, tudsz adni több segítséget, hogy hol van?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 517 518 [519] 520 521 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins