24 nov 19, 04:21:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1343964 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7515 Dátum: 10 nov 14, 18:45:41 »

Moderátor:
Az anti-Amaterasu jutsukat inkább a "Technikák / Vérvonal képességek" témában. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dfreak
Újonc
*

« Válasz #7516 Dátum: 10 nov 17, 21:28:13 »

Na ezt már jó lenne kiírni. xD Bár úgyse fog mostanában meghalni. "^^
Naplózva
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7517 Dátum: 10 nov 19, 14:13:31 »

Szntem... Sasuke fog majd kűzdeni Kabuchimaruval... Azért gondolom ezt, mert nem hiszem h ő fogja a fő fightot vívni meg Naruto. Lesz köztük valami hepaly, aztán végül Sasuket ugysem öli meg.
Azt elképzelni sem tudom, hogy Naruto végigveri magát Kabuton, majd Madarán és utánna Sasuke-n. Mert ha először ugye Sasuke-t támadja és véletlen nem nyer, akkor meg mindketőjükkel végezni fog majd szntem. De akkor Madara meg Kabuto életben marad és a mangának nem lenne vége értelemszerűen.

Meg aztán Itachi is legyőzte orochimarut, szntem Sasuken lesz a sor h leverje Kabutot. Vagy az is lehet Madara nyirja ki Orochimarut, de az meg már csak akkor lenne értelmes lépés, ha már Madara megnyerte a csatát. Ez meg ugye megen nem valószínű, mert akkor világvége effektus lenne a mangában Nevet
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
fight back
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7518 Dátum: 10 nov 19, 16:58:26 »

Kiváncsi leszek sasuke szemeira csak ne húznák már ennyire az ember agyát mondjuk az durva lenne ha az ms képességet tudná brutális érővel + chidori jutsuk+tűz justuk és még ott van a Krin is sasuke így bőven erősebb lesz majdnem mindenkinél
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #7519 Dátum: 10 nov 19, 17:38:48 »

Mondjuk én nem is tudom hogyan lehetne power upolni sasuke szemeit.
Mármint nem tudom mien uj képességetket lehetne neki adni ezáltal.. lehet hogy csak uj kinézete lesz a szemének, és kicsit máshogy fog kinézni a susano vagy nem tudom lövésem sincs , szerintetek?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7520 Dátum: 10 nov 19, 17:57:24 »

A vakulás eltűnése bően elég power upnak(ugye ez az egyetlen hátránya az MS-nek), de vannak még dögivel japán istenek szal ha Kishi nagyon akarja kitalál valamit.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7521 Dátum: 10 nov 19, 22:53:57 »

Tsukoyomi erőseb lesz amaterasu gyorsabb erősebb a susanoo nagyobb erősebb gyorsabb és nem álna neki rosszul vmi hullámos kilökés a kardjából...és sztem lesz vmi plussz képessége...persze ez mind csak vágy és képzelgés Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7522 Dátum: 10 nov 20, 00:03:56 »

Én pl. szívesen látnék egy kombinált technikát tőle, ha már ő is genius + FMS birtokosa. Pl. Kirin + Amaterasu elég szép kis technika lenne. Kirin alakzatú fekete tűz, ami ugyanolyan gyors, mint a Kirin. Vagy épp tűz helyett villámmal az Amaterasu, stb. ^^
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7523 Dátum: 10 nov 20, 10:48:03 »

Tsukuyomi nem erősebb lesz hanem gyilkos. Amaterasu már így is a pokol manifesztációja, így inkább csak a lángok intenzitásán és az Enton-on lehet húzni még, Sussano a legtökéletesebb támadó/védekező/támogató esszencia legendás ereklyékkel felvértezve amit most már egy EMS táplál, röviden a manga legerősebb technikája és legalább 2 új képességet kinézek Sasukénak.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #7524 Dátum: 10 nov 20, 11:29:38 »

Én is SSS véleményén vagyok....a susanoo lesz itt a legjobb mind védekezésben mind támadásban.....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #7525 Dátum: 10 nov 20, 19:34:55 »

Lehet hogy butaság,de szerintem sasuke 3 mankegyou képességei mind eltünnek,és helyette teljesen új képességek jelennek meg.Biztos vagyok benne hogy kishi teljesen átalakítsa sasukét,mind képességileg,mind pedig jutsuk terén.És szerintem sasuke már nem is fog használni tűz jutsukat vagy villámot.Azért mert már annyira más erő szinten lessz,hogy ezeket a jutsukat már felesleges lessz használnia szerintem...
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #7526 Dátum: 10 nov 20, 20:37:26 »

Szerintem ez a legvalószínűtlenebb...Sasuke védjegye a sok tűz jutsu és a villám jutsuk azok közül is a chidori különböző továbbfejlesztései...most pedig már a mangekyou is kezd összeolvadni Sasuke nevével szal szerintem juura ez az eshetőség nem fog megtörténni.... Pirul
Naplózva

Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7527 Dátum: 10 nov 20, 21:46:27 »

Itachi anno azt mondta, hogy Madarának a szemek beültetése után egy teljesen új és mindent elsöprő dojutsuja született. Magyarán új szem, új jutsuk.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #7528 Dátum: 10 nov 20, 21:59:16 »

Itachi anno azt mondta, hogy Madarának a szemek beültetése után egy teljesen új és mindent elsöprő dojutsuja született. Magyarán új szem, új jutsuk.
Pontosan.Hát nekem fogalmam sincs hogy milyen új képességeket kap sasuke,de remélem hogy különleges és páratlan lessz.Bár én ilyet is el tudok képzelni hogy pl. az entont sokkal magasabb fokon űzi(mint pl.gaara a homokot,de az már tényleg túlzás lenne Nevet, http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/248/13 most gondoljatok bele ha ez mint enton lenne).
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 20, 22:00:05 írta juura » Naplózva
Alexa-sama
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7529 Dátum: 10 nov 21, 10:19:23 »

Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy Naruto most milyen új képességeket fog kapni mostantól, hogy tudja használni a Kyubbi Chakráját. Reménykedek benne, hogy ő lesz majd a következő Hokage, és még az apjánál is erősebb lesz. Ördögi Én a Naruto elején nagyon idiótának találtam őt, de a Shippuuden-ben szerencsére egy KICSIT ( >.<# ) megváltozott. Nevet Sokkal helyesebb lett szerintem *-* (Bár nálam a helyesség terén még mindig Sasuke áll legelöl) Pirul
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 10:20:17 írta Alexa-sama » Naplózva

Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins