echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7380 Dátum: 10 aug 21, 22:28:37 » |
|
Senju vagy nem Senju...a köpenyt megszavazta neki a nép! xD Most mondjátok, hogy nem kira. Naruto ruhája nekem sose jött be túlságosan, és kicsit zavart is, de az a köpönyeg felavította rajta a kúlfaktort.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #7381 Dátum: 10 aug 21, 22:56:55 » |
|
Ha Narutobol eltávolítanák a Kyubit az a leválasztott chakra megmaradna nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chrismago
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7382 Dátum: 10 aug 21, 23:11:17 » |
|
Felesleges lenne, ha megmaradna, mert úgyis meghalna. Persze ez csak egy scenárió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #7383 Dátum: 10 aug 22, 11:10:50 » |
|
mért halna meg mikor Kushina is túlélte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #7384 Dátum: 10 aug 22, 12:19:00 » |
|
Kushina túl élte de meghalt volna igy is ugy is, az uzumaki klán azért jó bijuu hordozoként mert nagy chakra meg ha kiveszik a bijuut akkor képesek egy rövid időre életben maradni
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #7385 Dátum: 10 aug 22, 21:19:44 » |
|
Na, visszatértem a Balcsiról Én egyetértek Manson és Bububo minden hsz-ével.. ha utálod Sasukét, akkor menj a DMS topicba, és ne itt írja le senki, hogy mennyire gyűlöli. Sassy, kösz neked is... ennyire erővel mi is leolthatnánk (fanok:D) bárkit, hogy mennyire utálunk mindenkit, amiért nem született tehetséggel, mint Sasuke, és milyen pancser, sehol sincs Sasukétől. Na, de hogy írjak tényleg Sasukéről.. xD Hol van Sasuke a mangából?! Hiányziiiik!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7386 Dátum: 10 aug 22, 21:45:51 » |
|
JJaa pontosan hol van már az Uchiha king??? Vágom én hogy kell ez a mangába meg minden meg jó is....de emberek.... én már látnu AKAROM Sasuke erelyét is......
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #7387 Dátum: 10 aug 22, 21:49:52 » |
|
Már nem azrét, de a nonszensz fanolásnak sincs itt több rételme, mint annak, hogy "ÉÉÉÉÉÉNNNN ÁNNNYIRA UTÁLOM SASUKÉÉÉT ME NYOMORÉK". Lesz amikor lezs. Kishi általában felváltva foglalkozik a történet aktuális főszálaival, majd ha vége van a dolgoknak a szigeten, jön az "Uchiha-king". Miért nem tudunk itt megmaradni az arany középúton, és elbeszélgetni róla általánosságban? Tsunade hossza még elment, de ez már nonszensz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 00:54:52 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7388 Dátum: 10 aug 22, 22:39:49 » |
|
Na, visszatértem a Balcsiról Én egyetértek Manson és Bububo minden hsz-ével.. ha utálod Sasukét, akkor menj a DMS topicba, és ne itt írja le senki, hogy mennyire gyűlöli. Sassy, kösz neked is... ennyire erővel mi is leolthatnánk (fanok:D) bárkit, hogy mennyire utálunk mindenkit, amiért nem született tehetséggel, mint Sasuke, és milyen pancser, sehol sincs Sasukétől. Na, de hogy írjak tényleg Sasukéről.. xD Hol van Sasuke a mangából?! Hiányziiiik!!!! -.-' Egy szóval sem írtam, hogy Sasuket utálni kell mert tehetséggel született. BÁr mivel ebből a hsz-edből az jön le h tökre nem olvasod el h KI írt, valsz ezt sem fogod elolvasni, vagy max nem az én nevemhez párosítod azért jó veled beszélgetni... Tsunade már olyan nyugodt voltam, de felhúzol nagyon Ha valaki útálja Sasuket az írja le, mert miért is ne? (ugyebár a topic neve Uchiha Sasuke és róla bármit lehet írni, jót rosszat egyaránt) Csak ne szajkózza ugyanazt hatvan oldalon keresztül. Egyre jobban megutálom Sasuket. És nem azért mert a Naruto egy karaktere, hanem azért mert az ide írók megutáltatják velem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #7389 Dátum: 10 aug 23, 07:59:48 » |
|
Egyre jobban megutálom Sasuket. És nem azért mert a Naruto egy karaktere, hanem azért mert az ide írók megutáltatják velem...
Velem ugyan ez van csak fordítva de kajak! már én is észre vettem magamon. Minnél jobban ócsárolják Sasukét ostobaságokkal, annál jobban kedvelem a karaktert. Biztos fordított pszichológia. Hát mivel nekünk nincs külön topikunk, olyan mint a DMS a másik csoportnak, így marad ez. Másrészt felesleges nyálcsorgatás lenne. Ami már szerintem is egy kicsit "meleg" szitu lenne. Sasuke Narutoval ellentétben, dinamikus szerepet tölt be. Értem ezalatt, hogy nem szokta Kisi mutatni, hogy pihen, filozofál, edz, társaival mélyenszántó gondolatokat vált, stb.. Amikor Sasut mutatják akkor csak zúz. Szal én is várom már hogy lássam a híres FMS-t zúzás közben. <-ennyi mondandónak meg felesleges lenne új topikot nyitni. bár ennyi mondandóval csöndbe is maradhattam volna.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #7390 Dátum: 10 aug 23, 17:01:11 » |
|
Sassy, a hsz-emből csak annyi vonatkozik rád, hogy Kösziii hogy annyira írtad, hogy jajj mi az, hogy te még nem írtál a DMS topicba?
És azért itt "csorgatjuk a nyálunkat", mert nincs Legyél Isten Sasuke! Topic .... Hmm..Bububo, én is fordított pszichológiával gondolkodom.. xD Minél jobban utálják mások, én annál jobban szeretem, és minél nagyobb szemét, én annál jobban szeretni fogom... ~~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7391 Dátum: 10 aug 23, 17:34:33 » |
|
Egy pár hszel korábbi témára reagálva.... Mivel az egyik mangában kifejtették, hogy az Uzumakik, vérrokonságban álltak a Senjukkal ezért már 100%, hogy Naruto Senju leszármazott.. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/4
De amúgy nem értem miért is kell ezen vitatkozni, Kishi elég egyértelműen célozgatott erre Madara szövegével. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/462/15Ha nem is teljes egészében Senju, de annak tekinthető, és a tűz akarata is megvan benne. Ahogy nem hiszem, hogy Sasuke is teljes egészében Uchiha lenne, hisz abban a klánban is elég nagy volt "vér hígulás", sokan ezért se voltak képesek használni már a Sharingant. De ezek mind lényegtelen dolgok, mert ettől még ők testesítik meg a Senju és Uchiha ellentétet és a következő összecsapás köztük fog eldőlni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 17:37:11 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7392 Dátum: 10 aug 23, 18:40:48 » |
|
lenne egy kérdésem mikor naruto kakuzu ellen harcolt a szemei mért voltak olyanok mint a rókáé?
Igen, ez egy animés baki. Az egyik databookban, amit Kishi adott ki, ott is fel van tüntetve egy kép arról, amikor Naruto Kakuzu ellen harcol, és vörös a szeme.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #7393 Dátum: 10 aug 24, 00:03:43 » |
|
Narutó-nak most melyik jön jobban vagyis melyikkel jár jobban ha a 9 farkút úgy irányítaná úgy mint Méh a 8 farkút vagy azzal ami most van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 09:57:41 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #7394 Dátum: 10 aug 24, 08:29:33 » |
|
véleményem szerint ha megőrzi emberi testét, mert ha átalakul rókával azzal nem lehet kisterületen harcolni, na meg nagy a pusztitó ereje.
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|