24 nov 18, 17:34:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1343047 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
echoCHANNEL
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7365 Dátum: 10 aug 21, 00:47:45 »

bye bye

Jóvolt olvasgatni titeket. De komolyan, xD
Nah, szóval. Én úgy látom a dolgokat, hogy a Sasuke témában ez az egyik legvitatottabb kérdés, vagy lehetne nevezni párbajpontnak is, mert a rajongók és utálók néha elfogultan látják a dolgokat. Egy utálónak sose fogod bemagyarázni, hogy Sasuke az Sasuke, neki akkor is rohadt k*csög marad, míg egy utáló se fogja eltántorítani az imádót se síppal, se dobbal se nádi hegedűvel. De attól ez még jó téma xD
Én személy szerint szeretem Sasuke karakterét, és engem úgyse fognak meggyőzni olyan érvekkel, hogy kit hányszor mentettek meg, meg mit minek és kinek köszönhet. De most komolyan, gondoljunk már bele. Ez egy shounen manga. alap, hogy váratlan fordulatokkal teletűzdelt, és mi az egyik alap fordulat? Hát az, hogy a semmiből megmentenek vkit. Kit érdekel, hogy kit hányszor? Jobb lett attól a manga, hogy Sasukét meg Narutot is megmentették párszor a körüllévő karakterek? A válasz csak igen lehet, mert ellenkező esetben most nem várhatnánk egy jövőbeli zúzós csatát a 2 srác között. Én már az elejétől bírtam Sasukét,és pont azokért a tulajdonságaiért csípem, amik miatt sokan lázongnak /beképzelt,tehetséggel született,átállt a sötét oldalra stb./ Nekem ő egy igazán jól kitalált karakter, ugyanúgy mint a manga többi szereplője is.
Szeretjük a HA szócskát ebben a topicban, mert miért is ne..feltételezni jó.
Akkor azt hiszem én is feltételezek, HA már itt vagyok...

SZÁMOMRA,ha Sasuke sharingan nélkül születik, akkor fele annyira se lenne érdekes karakter, mert mien Uchiha harcos az, aki sharingan nélküli...ezekről szinte alig hallunk, vagy csak tudjuk, hogy voltak.Ezt a klánt igenis a tehetsége jellemzi.
SZÁMOMRA, ha Sasukét meg Narutot nem menti meg párszor vki, a manga egy csalódás lenne, mert már az elejétől kezdve mindenki tudja, hogy Naru-Sasu küzdelemnek lennie kell, és az egy elpatkolt résztvevővel kicsit hiányos lenne. Amúgy ez a megmentősdi annyira hülyeség...más karaktereket is mentenek meg..mégse hozzák fel ellenük a dolgot. Amúgy meg ha nem mutatna a mangaka felénk olvasók felé vmilyen gyöngeséget a szereplőiből, akkor meg az lehetne a bajunk, hogy Sasuke túl tökéletes, meg túl erős mert őt sose kell megmenteni.
SZÁMOMRA, Sasuke igenis fontos és jó karakter az összes hibájával együtt, mert a történetet lényegében a Naruto-Sasuke barátság és rivalizálás tartja össze, ők ketten a lényeg, az, hogy mennyire ellentétes karakterek. (eddig még nem is volt HA benne...hehe..majd most) Ha Sasuke nem állna a sötétebb oldalon és nem lenne kicsit gonosz és nagyképű és feltápolt, hanem olyan lenne mint Naruto, aki pozitív és barátságos és minden téren jó, akkor mehetne a fenébe az egész. Uncsi lenne...kapnánk egy Naruto2-t./rosszabb esetbe Sakura2/

Szóval nekem úgy tetszik a dolog ahogy van, nem érdekel, hogy kit hogyan tápolnak fel meg ilyenek...a lényeg, hogy ez hozzájuk tartozik. Ez csak az én véleményem, biztosan legalább 50 helyen támadható amit mondtam, de szerintem Sasuke nélkül a Naruto nem lenne Naruto...ki szereti ki nem az nem számít igazán mert itt van és kész...szerintem a hsz-ből lejött, hogy én szeretem, lehet támadni, de ez van  Pontosan
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #7366 Dátum: 10 aug 21, 03:00:29 »

Ez nem vita téma, ez értetlenség és két párt egymás idegesitése.

Viszont, én nem szállok bele a vitába, csak ugy szolidan megjegyzem, hogy igy első ránézésre, és átfutásra Bububo és Manson ők jelenetekkel, hosszas magyarázatokkal és egyéb "hülyeségekkel" teleirt baromi hosszú hszeket irnak, hogy meggyőzzenek egyeseket, hogy az, hogy Sasuke teszem azt Sharingannal született, még nem az ő hibája. Ez olyan vicces, komolyan, tán Bububo irta hogy igazságtalanság hogy van neki jobb keze xD hát az, és képzeljétek, bal keze is van neki, meg lába stb.

Jééé most jut eszembe hogy Neji meg byakugannal született és vazze, Hinata is, Haku is tud egy két ügyes dolgot, az a szemét Nagato meg Rinnegannal volt megáldva, sőt a mizukage meg már olyan pofátlan, hogy neki két vele született képessége is van. Őket miért nem bántjuk?  Hmm?

Én azért nem kedvelem a karakterét, mert nem tetszik a fejlődésének az üteme és számomra testidegen döntéséket hoz, igy a gép előtt punnyadva én Naruto helyében csinálnám azt amit Sasuke és Sasuke helyében pedig hasonlót mint Naruto, vagyis szeretetre és tiszteletre vágynék. Sőt, már mióta elkezdte irtani a férgesét, elég szimpatikus is lett, és engem egy FMS is érdekel, de végülis, ugy vagyok vele, hogy már mind1, csak ne unatkozzak amig olvasom.

Nektek gyerekek, akik nem hallgattok az észérvekre, a mangában megtörtént eseményeket háttérbe szoritjátok és a saját elvakult elképzeléseit szajkózzátok, nektek van egy olyan topik, hogy Dögölj meg Saske. Itt lehet az ilyesfajta észt osztani.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #7367 Dátum: 10 aug 21, 08:31:30 »

lenne egy kérdésem
mikor naruto kakuzu ellen harcolt a szemei mért voltak olyanok mint a rókáé?
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7368 Dátum: 10 aug 21, 08:54:39 »

naruto szeme akkor olyan mint a rókáé, mikor dügös lásd Gaara kizabadítása arc, meg a legöbb komoly fightjelenete
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 08:56:29 írta Zer0 » Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #7369 Dátum: 10 aug 21, 09:28:17 »

nem arra gondolt. akkor vörösek a szemei is. de neki most kékek voltak a szemei és macska szeme.  erre én is kiváncsi vagyok.  de lehet h ideges volt de nem anyira h kyubi ereje fel törjön
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zer0
*

« Válasz #7370 Dátum: 10 aug 21, 09:31:49 »

jah tuti fokozatok bannak a  róka szeme és a kék szem közt és ez is egy átmenet gondolom
Naplózva
chrismago
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7371 Dátum: 10 aug 21, 09:55:48 »

Vagy csak az animét rajzolók megint bakiztak egy szépet, hiszen ne felejtsük el, hogy Kakashninak egyszercsak hopp, a másik szeme volt Sharingan, ráadásul ugyanúgy a Kakuzuval való harcnál. Mosolyog
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #7372 Dátum: 10 aug 21, 10:05:49 »

de nmerajzolhatták férre mert a csikok az arcán normálisak maradtak a mangában is
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #7373 Dátum: 10 aug 21, 10:24:31 »

lol a kakashisat még nem is láttam Nevet Vagyis tuti láttam csak nem vettem észre ... Am ezt én is kétlem h baki lenne. Csak egy köztes állapot.
Naplózva
vancha
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7374 Dátum: 10 aug 21, 12:05:03 »

Manson,Bububo. Nem zárhatnánk le ezt a vitát mivel mindenki gyerekesnek tartja és csak magunkat égetjük a folytatással. LordHidan és Murcik is befejezte. Mindannyian elfogultak vagyunk, senki nem fogja elismerni a másik igazát.
Szerintem értelmes emberek vagyunk és be tudjuk fejezni ezeket a nézeteltéréseket. Akkor Tessék: SZERINTEM sasuke egy nulla. Ez a véleményem kész. Nem írok okokat sem érveket így gondolom. Ez egy fórum ahol mindenki elmondhatja a véleményét. Én elmondtam maradjunk ennyiben és tekintsük a vitát befejezetnek. Jelen esetben a fórum legértelmesebb hozzászólójának SASSY-t tekintem mert ő is le akarja zárni a vitát.  bow Remélem szent a béke és ha netán valamelyik hozzászólásommal megsértettem/magamra haragitottam vkit bocsánat.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #7375 Dátum: 10 aug 21, 13:12:34 »

Szerintem se kellene tovább haragítani a dolgokat. Amúgy is ez az egész azt bizonyítja, hogy Kishimoto-sensei, milyen jó munkát végzett, amikor csinálta az egészet, hisz alkotott egy olyan karaktert, aki teljesen megosztja az olvasókat. Lehet utálni, lehet imádni, de neki a lényeg csak az, hogy hétről hétre odafigyeljünk rá. És bárki bármit mond, de mindkét tábor megteszi ezt.  Mosolyog
Naplózva
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7376 Dátum: 10 aug 21, 13:25:22 »

nektek van egy olyan topik, hogy Dögölj meg Saske. Itt lehet az ilyesfajta észt osztani.

Ohh My God Van egy ilyen topic és oda még nem is írtam? Nevet Na sűrgős elintézendőm támadt ikszdé Nyelvesít Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 13:26:15 írta Sassy » Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #7377 Dátum: 10 aug 21, 14:14:35 »

Nekem az jött be a leginkább ebben az új formában, hogy lett pár előjel, miszerint Naruto a faterra ütött. Nekem nagyon tetszene, ha YF szintet közelítene...nem kellene hogy ugyanolyan legyen, mint apuci, de örülnék neki, ha hajazna rá.  Nevet
És mindenképpen követelek egy olyan menő köpenykét Narura! Olyan kell!
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #7378 Dátum: 10 aug 21, 15:56:04 »

sztem az a köpeny amiben pein ellen nyomta elég jol nézett ki
Naplózva
malendil
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7379 Dátum: 10 aug 21, 18:36:27 »

Vagy épp ebbe a topkba?  Hmm?

Olvasgatva az itteni HSZ eket, malendil az elméleteidet a tényeken, Kishin és a logikán kivül tényleg minden alátámasztja.

Engem főleg Danzou és Oro fogott meg benne. Attól h valaki a "szűkebb hatalmi elithez" tartozik, akkor máris Senju? Ezek szerint, kicsit is erős már csak ezzel a különleges vérvonallal lehet valaki.

"Az összes tipikus "természetninja" családok (pl. Nara, Inuzuka, Aburame, stb.) a Senju klán ágai" - sorry, de mondj nekem egy manga fejezetet ahol ez le van irva. Privátban is megteszi, de ugy tünik fel kell frissiteni az ismereteimet.

Sose írtam, hogy ezek így explicite benne voltak a mangában, úgyhogy nem értem e a kérdést. A különféle családok, és szereplők konkrét megnevezésével elragadott a hév, az tény. Az állításom magva:
1. több szereplő, akikről ez nincs konkrétan kimondva, Senju. Nem lehet persze tudni, hogy konkrétan kik, épp azért, mert nincs így leírva, Kishi nem foglalkozik családfa rajzolgatással, csak ott tér ki ilyesmire, ahol nagyon kell. De ugyan mitől párologtak volna el? (Ez azért jött egyáltalán elő, mert valaki felvetette, hogy a Senju klán kihalt. Nem árt ezt a szövegösszefüggést szemmel tartani...)
2. Madara panaszaiból az derül ki, hogy az új falu vezető ereje a Senju lett (ami neki nem tetszett). Az én elméletem erre az, hogy minden eddigi Hokage Senju származék volt. (Az Első, a Második, és az Ötödik esetén ezt konkrétan tudni lehet, a Negyedik esetén a konkrét családfa levezetésen kívül minden erre utaló információt szépen felsorakoztat a manga, a Harmadik az egyetlen lehetséges kakukktojás.)
3. Ami miatt ez ide került: Naruto Senju. (Még akkor is, ha a legnyíltabb infó erről Madarának az a kijelentése, hogy felismeri benne a Senjut.)

Van egyébként érvem a mellett, hogy miért feltételeztem szélesebb körű rokoni kapcsolatot, de az nem tartozik ide, és csupa olyasmi, ami másképp is magyarázható. (Az ellenvélemények súlya alatt megvizsgáltam őket.) Lehet majd később írok egy privátot, ha tényleg érdekel, bár gúnyos felütés kétséget támaszt a felkérésed komolyságát illetően.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins