Jóvolt olvasgatni titeket. De komolyan, xD
Nah, szóval. Én úgy látom a dolgokat, hogy a Sasuke témában ez az egyik legvitatottabb kérdés, vagy lehetne nevezni párbajpontnak is, mert a rajongók és utálók néha elfogultan látják a dolgokat. Egy utálónak sose fogod bemagyarázni, hogy Sasuke az Sasuke, neki akkor is rohadt k*csög marad, míg egy utáló se fogja eltántorítani az imádót se síppal, se dobbal se nádi hegedűvel. De attól ez még jó téma xD
Én személy szerint szeretem Sasuke karakterét, és engem úgyse fognak meggyőzni olyan érvekkel, hogy kit hányszor mentettek meg, meg mit minek és kinek köszönhet. De most komolyan, gondoljunk már bele. Ez egy
shounen manga. alap, hogy váratlan fordulatokkal teletűzdelt, és mi az egyik alap fordulat? Hát az, hogy a semmiből megmentenek vkit. Kit érdekel, hogy kit hányszor? Jobb lett attól a manga, hogy Sasukét meg Narutot is megmentették párszor a körüllévő karakterek? A válasz csak
igen lehet, mert ellenkező esetben most nem várhatnánk egy jövőbeli zúzós csatát a 2 srác között. Én már az elejétől bírtam Sasukét,és pont azokért a tulajdonságaiért csípem, amik miatt sokan lázongnak /beképzelt,tehetséggel született,átállt a sötét oldalra stb./ Nekem ő egy igazán jól kitalált karakter, ugyanúgy mint a manga többi szereplője is.
Szeretjük a HA szócskát ebben a topicban, mert miért is ne..feltételezni jó.
Akkor azt hiszem én is feltételezek, HA már itt vagyok...
SZÁMOMRA,ha Sasuke sharingan nélkül születik, akkor fele annyira se lenne érdekes karakter, mert mien Uchiha harcos az, aki sharingan nélküli...ezekről szinte alig hallunk, vagy csak tudjuk, hogy voltak.Ezt a klánt igenis a tehetsége jellemzi.
SZÁMOMRA, ha Sasukét meg Narutot nem menti meg párszor vki, a manga egy csalódás lenne, mert már az elejétől kezdve mindenki tudja, hogy Naru-Sasu küzdelemnek lennie kell, és az egy elpatkolt résztvevővel kicsit hiányos lenne. Amúgy ez a megmentősdi annyira hülyeség...más karaktereket is mentenek meg..mégse hozzák fel ellenük a dolgot. Amúgy meg ha nem mutatna a mangaka felénk olvasók felé vmilyen gyöngeséget a szereplőiből, akkor meg az lehetne a bajunk, hogy Sasuke túl tökéletes, meg túl erős mert őt sose kell megmenteni.
SZÁMOMRA, Sasuke igenis fontos és jó karakter az összes hibájával együtt, mert a történetet lényegében a Naruto-Sasuke barátság és rivalizálás tartja össze, ők ketten a lényeg, az, hogy mennyire ellentétes karakterek. (eddig még nem is volt HA benne...hehe..majd most) Ha Sasuke nem állna a sötétebb oldalon és nem lenne kicsit gonosz és nagyképű és feltápolt, hanem olyan lenne mint Naruto, aki pozitív és barátságos és minden téren jó, akkor mehetne a fenébe az egész. Uncsi lenne...kapnánk egy Naruto2-t./rosszabb esetbe Sakura2/
Szóval nekem úgy tetszik a dolog ahogy van, nem érdekel, hogy kit hogyan tápolnak fel meg ilyenek...a lényeg, hogy ez hozzájuk tartozik. Ez csak az én véleményem, biztosan legalább 50 helyen támadható amit mondtam, de szerintem
Sasuke nélkül a Naruto nem lenne Naruto...ki szereti ki nem az nem számít igazán mert itt van és kész...szerintem a hsz-ből lejött, hogy
én szeretem, lehet támadni, de ez van