de én már a shipudenes első megjelenése óta egyre jobban utálom őt.
Hát azt látom.
Képzeld, én egyre jobban kedvelem.
Soha semmit nem a saját erejéből nyer meg.
Naruto mit nyert meg saját erejéből? Körülbelül mindenkinél felhozhatunk ilyen példákat. Szóval ez elég gyenge kifogás...
Csak a sharingan miatt ilyen erős + meg mert haldoklók erejét szedi el (orochimaru itachi) Azóta meg már egy elmebeteg lett. Folyton csak azt ismételgeti hogy bosszút akarok. Nagyon remélem hogy valaki végre elintézi őt.
A sharinganról pedig már leírtam a véleményemet.
Nem biztos, hogy úgy van, de szerintem az is csak olyan erős, mint a használója. Bár, nem szoktam ismételni magam. Ha érdekel, olvass vissza.
Ööö, mit is lopott a haldoklóktól?
Elvette Itachi szemeit? Mindössze azért, hogy ne vakuljo... Mindegy...
Elmebeteg lett? Hát, valóban elég fura mostanában.
Én nagyon nem szeretném, hogy valaki elintézze. Saját véleményem szerint nincs is olyan személy, aki meg tenné, illetve meg tudná tenni. Egyedül Madarában látok lehetőséget, de azt erősen kétlem.
Naruto nem fogja megölni, ebben biztos vagyok. Elvégre ő Peinnel sem végzett, pedig ő Jiraiya gyilkosa volt. Ezek után a saját barátját nem lenne képes megölni... Meg hát erre vonatkozólag elég sok megjegyzést tett a mangában.
Említette például, ha megértik egymást, akkor megtudja változtatni benne a sötétséget... Vagy valami hasonló. Ezek után kétlem, hogy a meggyilkolása lenne a célja.
Egyébként is nagyon arra megy a dolog, hogy már mindenki elítéli és megakarja ölni Sasukét. Még maga Kakashi sensei, sőt Sakura is. És hogy ez sem legyen elég, Shikamarutól kezdve Temarin át, Kankuroig mind azt hangoztatják, meg kell halnia. Ez szerintem elég egyértelmű utalás, hogy majd Naruto lesz az, aki kivételt képez a többi közül. Ejnye, itt tényleg mindig veszekednek.
Na, de ha végre lezárhatjuk az értelmetlen vitát, feltehetnék pár kérdést?
Tehát:
Sasuke honnan szerezte az új idézést? A macskanőtől? Vagy onnan mit is hozott egyáltalán...? ^^" Bocsánat, erre már biztosan kiderült a válasz, és csak a saját figyelmetlenségem okozza tudatlanságomat, de kíváncsi lennék rá. ^^"
A másik: Sasuke most akkor tudja irányítani a róka chakráját? Akár olyan szinten is, mint Madara, vagy ehhez tanulnia kéne valamit tőle? És ez nem okozna gondot Narutonak a harcukban? Mert, ha el tudja nyomni a róka chakráját, akkor az elég nagy pech a sárga hajúnak. o_O
Aztán... csak úgy kíváncsiságból, vajon mi lehet Naruto terve Sasukéval?
Érdekelne mások véleménye.
(Tudom, ez necces kérdés... De Aesszel nem tudtuk eldönteni melyik témába illik...
Ha rossz helyen van, nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni.
)