24 nov 18, 11:19:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 484 485 [486] 487 488 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1342600 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Tsunade
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #7275 Dátum: 10 aug 10, 23:09:48 »

Nem is nagyon használt genjutsukat... azért Itachi is nagyon erős volt. "Csak" egy ütéssel úgy odavágta Sasukét a falhoz, hogy Sasuke helye ottmaradt. Bár most, hogy Sasukének már ilyen szemei vannak, nem hiszem, hogy Katon technikákat fog használni, meg a Sishi rendant ..
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #7276 Dátum: 10 aug 10, 23:45:29 »

Én Enton-t akarok látni mert már sokat láttam a többi képességéből de ha ebből egy egész arzenálja lene anak nagyön örülnék  

és lenne egy kérdésem egyszer amikor narutoék megtalálták oro bázisán és sasu végezni kart velük valamien jutsuval az mi volt?
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 23:56:18 írta dosreis » Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7277 Dátum: 10 aug 11, 00:28:30 »

Szerintem a Kirin lett volna. Bár mikor Itachi ellen használta, előtte a Ryouka no jutsuval csinált viharfelhőket, hogy eső legyen meg villám meg stb.. és itt ez nem volt.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7278 Dátum: 10 aug 11, 10:55:55 »

Az akkori viszonyok mellett még egy gyengécske Kirin is végzett volna Naruto bandájával.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7279 Dátum: 10 aug 11, 14:43:52 »

Nem lehetett a kirin, mert ahhoz nem kell kézpecsét és Saske ott nyomot egy tigrist, szóval valami tűz jutsu lett volna szerintem.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #7280 Dátum: 10 aug 11, 16:02:46 »

Tűz az nem mert kék aúra vette körbe meg ahoz nemkel feltartania a kezét villám elem biztos csak az nemmind1 hogy milyen bár Sasukéból mindnet kinézek Nevet
Naplózva
vancha
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7281 Dátum: 10 aug 13, 07:47:05 »

Biztos hogy a kirin lett volna de én már a shipudenes első megjelenése óta egyre jobban utálom őt. Soha semmit nem a saját erejéből nyer meg. Csak a sharingan miatt ilyen erős + meg mert haldoklók erejét szedi el (orochimaru itachi) Azóta meg már egy elmebeteg lett. Folyton csak azt ismételgeti hogy bosszút akarok. Nagyon remélem hogy valaki végre elintézi őt.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7282 Dátum: 10 aug 13, 07:54:34 »

vancha a szidalmazásra megvan a maga topicja kéretik oda írni ezeket a frappáns gondolatokat!
Ami meg a témát ileti , Én is valószínűtlennek tartom , hogy ott az elején Kirint akart volna nyomni...
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7283 Dátum: 10 aug 13, 13:32:58 »

de én már a shipudenes első megjelenése óta egyre jobban utálom őt.

Hát azt látom. Mosolyog
Képzeld, én egyre jobban kedvelem. Nevet

Soha semmit nem a saját erejéből nyer meg.

Naruto mit nyert meg saját erejéből? Körülbelül mindenkinél felhozhatunk ilyen példákat. Szóval ez elég gyenge kifogás...

Csak a sharingan miatt ilyen erős + meg mert haldoklók erejét szedi el (orochimaru itachi) Azóta meg már egy elmebeteg lett. Folyton csak azt ismételgeti hogy bosszút akarok. Nagyon remélem hogy valaki végre elintézi őt.

A sharinganról pedig már leírtam a véleményemet. Mosolyog Nem biztos, hogy úgy van, de szerintem az is csak olyan erős, mint a használója. Bár, nem szoktam ismételni magam. Ha érdekel, olvass vissza.

Ööö, mit is lopott a haldoklóktól? Elvette Itachi szemeit? Mindössze azért, hogy ne vakuljo... Mindegy...

Elmebeteg lett? Hát, valóban elég fura mostanában. Mosolyog
Én nagyon nem szeretném, hogy valaki elintézze. Saját véleményem szerint nincs is olyan személy, aki meg tenné, illetve meg tudná tenni. Egyedül Madarában látok lehetőséget, de azt erősen kétlem.
Naruto nem fogja megölni, ebben biztos vagyok. Elvégre ő Peinnel sem végzett, pedig ő Jiraiya gyilkosa volt. Ezek után a saját barátját nem lenne képes megölni... Meg hát erre vonatkozólag elég sok megjegyzést tett a mangában. Említette például, ha megértik egymást, akkor megtudja változtatni benne a sötétséget... Vagy valami hasonló. Ezek után kétlem, hogy a meggyilkolása lenne a célja. Mosolyog
Egyébként is nagyon arra megy a dolog, hogy már mindenki elítéli és megakarja ölni Sasukét. Még maga Kakashi sensei, sőt Sakura is. És hogy ez sem legyen elég, Shikamarutól kezdve Temarin át, Kankuroig mind azt hangoztatják, meg kell halnia. Ez szerintem elég egyértelmű utalás, hogy majd Naruto lesz az, aki kivételt képez a többi közül.

Ejnye, itt tényleg mindig veszekednek. Nevet
Na, de ha végre lezárhatjuk az értelmetlen vitát, feltehetnék pár kérdést?

Tehát:
Sasuke honnan szerezte az új idézést? A macskanőtől? Vagy onnan mit is hozott egyáltalán...? ^^" Bocsánat, erre már biztosan kiderült a válasz, és csak a saját figyelmetlenségem okozza tudatlanságomat, de kíváncsi lennék rá. ^^"

A másik: Sasuke most akkor tudja irányítani a róka chakráját? Akár olyan szinten is, mint Madara, vagy ehhez tanulnia kéne valamit tőle? És ez nem okozna gondot Narutonak a harcukban? Mert, ha el tudja nyomni a róka chakráját, akkor az elég nagy pech a sárga hajúnak. o_O

Aztán... csak úgy kíváncsiságból, vajon mi lehet Naruto terve Sasukéval?  Hümm-hümm Érdekelne mások véleménye. Nevet (Tudom, ez necces kérdés... De Aesszel nem tudtuk eldönteni melyik témába illik... Nevet Ha rossz helyen van, nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni. Mosolyog )
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 13, 13:34:21 írta Saphira » Naplózva

Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7284 Dátum: 10 aug 13, 14:36:35 »

1@Emlékeim szerint nem derült ki, honnan van az új idézés.. még Tobi is csodálkozott hogy: "Héé ezt meg hol tanulta?" -vagy valami hasonló meglepő gondolatot mondott.
                       2@ Mivel anno hibáztatták az Uchihákat, mert ŐK tudták irányítani a kyuubit, akkor logikus lenne, ha Sasuke is tudná, amekkora ereje van neki is. Nem? xd
                       3@ Hogy mi a terve? Hmmm... engem is érdekel mások véleménye.. xD Szerintem megölni biztos nem akarja/fogja. Inkább még továbbra is az a terve, hogy megmentse őt. És erősnek kell lennie hozzá, hiszen Sasuke meg kinyírni akarja... necces dolog ám.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7285 Dátum: 10 aug 13, 14:38:18 »

Tehát:
Sasuke honnan szerezte az új idézést? A macskanőtől? Vagy onnan mit is hozott egyáltalán...? ^^" Bocsánat, erre már biztosan kiderült a válasz, és csak a saját figyelmetlenségem okozza tudatlanságomat, de kíváncsi lennék rá. ^^"

A másik: Sasuke most akkor tudja irányítani a róka chakráját? Akár olyan szinten is, mint Madara, vagy ehhez tanulnia kéne valamit tőle? És ez nem okozna gondot Narutonak a harcukban? Mert, ha el tudja nyomni a róka chakráját, akkor az elég nagy pech a sárga hajúnak. o_O

Aztán... csak úgy kíváncsiságból, vajon mi lehet Naruto terve Sasukéval?  Hümm-hümm Érdekelne mások véleménye. Nevet (Tudom, ez necces kérdés... De Aesszel nem tudtuk eldönteni melyik témába illik... Nevet Ha rossz helyen van, nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni. Mosolyog )
1. az idézés passz.. Előhúzta farsebből, persze Kisitől nem újdonság h előbűvészkedik valakitől valamit amit nem is vártunk volna.
2. Szerintem tudja. Sima sharingannal tudta részlegesen irányítani mikor majdnem kitört Narutóbol. Azóta szerzett MS- aztán FMS-t.
3. Az egyességből ítélve, nagy vonalakban verekedni, lezúzni, aztán szívhez szólóan beszélgetni vele. természetesen öklök útján, hisz csak az öklükkel értik meg egymást Nevet
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #7286 Dátum: 10 aug 13, 19:31:16 »

Biztosan tudja irányítani a róka erejét... bár gondolom hogy nem megy neki majd elsőre... elvégre nem ő "még" az EMS bajnok Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7287 Dátum: 10 aug 14, 13:37:03 »

De a Kyuubit nem csak FMS-el lehet irányítani, hanem "sima" Sharingannal is.. szerintem  Kúl
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7288 Dátum: 10 aug 14, 15:19:58 »

... Ejnye, itt tényleg mindig veszekednek. Nevet
Na, de ha végre lezárhatjuk az értelmetlen vitát, feltehetnék pár kérdést? ...

Ööö... itt egy kis félreértés van. ^^
Az "értelmetlen vita" és a "nem értek egyet valamivel" között nagy a különbség. Nevet Annyi itt a baj, hogy sokan nem tudják elfogadni a másik véleményét és nem értik meg, hogy azért mert nem egyezik az ő álláspontjukkal, attól még az is egy vélemény, aminek helyet kell adni. ^^

u.i.: Ez nem neked szólt Saphira, csak nem tudom elégszer (elég gyakran) hangoztatni ezeket a dolgokat. És hátha többször leírom, hátha hamarabb felfogják. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7289 Dátum: 10 aug 14, 19:53:54 »

Hát az lehetséges.
Mondjuk én nem folytam bele annyira a témába, csak néha böfögtem be valamit. Nevet
Talán pont ezért nem láttam értelmesnek ennek a boncolgatását, főleg ha ez abban a hangnemben történik, hogy:
- Utálom Sasukét, aki meg szereti, az nemnormális.
- Te vagy a nemnormális, mert utálod. Sasuke a király!

Nevet
Persze, ha nem vonnánk bele a személyeskedést a dologba, akkor ezt is meg lehetne beszélni rendesen.  Mosolyog

Idézet
Ez nem neked szólt Saphira

Ennek viszont kifejezetten örülök! ^^ Jó hallani. Mosolyog

Ööö... innentől kezdve valószínűleg spoilert is fog tartalmazni a hozzászólás. ^^"

Szóval:
1)
Előhúzta farzsebből? Nevet
Én is emlékszem, hogy Tobi feltette ezt a kérdést. Ez viszont valószínűsíti, hogy valamikor még ki fog derülni mindez. Persze egy idézés nem olyan nagy dolog, de Kishi' akkor sem szokott fekete lyukakat hagyni a történetben (általában). Szóval remélem, megkapjuk erre a választ. Mosolyog
Hát, akkor továbbra is kíváncsi vagyok, mit vett a macskaanyótól. Mosolyog
Egyébként ez lehet bénán hangzik, de én sokáig hittem, hogy Sasukének van valami ésszerűbb és sokkalta átgondoltabb terve, és hogy ez a terv nem merül ki Konoha földig tiprásában.
Csak hát ésszerűtlen tényezők vezettek rá erre, aztán miután bekattant rá is kellett döbbennem, hogy valószínűleg kicsit elrugaszkodtam a földtől... Nevet Mellékesen az a viselkedés engem nagyon meglepett, és nem is nagyon tetszett. Számomra olyan hirtelen jött. Túl gyors és túl heves volt. Sasukét nyugodtnak és azért valamennyire megfontoltnak ismertem meg, erre egyik pillanatról a másikra elszállt. (Értem ezt Karin és Sakura ügyére, illetve Kakashival folytatott beszélgetésére - utóbbit például nagyon nem vártam tőle. Akkor olyanokat mondott, amikre azt hittem, sosem fogja.)
Szóval ez utóbbi (és persze Konoha elpusztítása) ügy meglepett, és letettem arról, hogy lennének valami rejtett tervei.  Szomorú Bárhogy is, egy kicsit még reménykedem benne. Például amikor Tobi megkérdezi, mi a terve Itachi szemeivel, és azt mondja: a legjobb formájában akar kiállni Naruto ellen, majd hozzáteszi "Ez minden. Nincs semmi más okom." Közben nem mutatják a szemeit... Ezt csak akkor szokták, ha a szereplőnek van valami rejtegetnivalója. (Hagyjátok, hadd reménykedjem.  Hümm-hümm )

2)
Azt gondoltam, hogy tudja irányítani a kyuubit, illetve annak chakráját. Ez viszont nem lesz kellemes Narutonak, figyelembe véve, hogy pont arra gyúrt. Persze ez magával vonja azt is, hogy elég sok dolognak kell majd kiderülnie a Sasuke - Naruto harcban. És ahogy én most elnézem a mangát, ez nemsokára be fog következni. (Bármit is mondjon a Kishi interjú...)

"Bububo: Az egyességből ítélve, nagy vonalakban verekedni, lezúzni, aztán szívhez szólóan beszélgetni vele. természetesen öklök útján, hisz csak az öklükkel értik meg egymást  Nevet"

Ez nagyon tetszett. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 484 485 [486] 487 488 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins