24 nov 18, 00:19:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 473 474 [475] 476 477 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1341923 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7110 Dátum: 10 júl 12, 13:21:42 »

Nos nem tudom. Ezt a "wiki"-t Kishimoto szerkeszti? Mert akkor hitelesnek tartom az infót. Ha nem, akkor akár én is csinálhattam volna. Komolyan mondom... Nem hisztek a mangának, nem hisztek az animének (amit nem csodálok), de hogy mindent egy fanmade infótárra alapozzatok... Oké, "csak" 3 elemet tud. Ami elég átlagosnak mondható a Narutoban, hiszen megmondták az elemi manipulációs edzésen, hogy egy Jounin 2-t tud átlagban használni. Ehez képest 5-ből eddig láttunk tőle 3-at és nincs rá bizonyíték, hogy a maradék kettőt nem tudja. Nem használta és kész. Emellett Shikamaru lehet akármilyen okos, Kakashi elfenekelné egy igazi harcban. Egy Sasuke szintű ellenfelet dettó. Raikage szintűekkel már bajban lenne, de az annál gyengébbekkel simán összeraknám egy párbajra...
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7111 Dátum: 10 júl 12, 13:28:36 »

nah az ilyet bírom.
Lehet hogy a mangában mostmár Shizune is simán legyakná Narutot csak épp nem láttunk tőle még olyat amivel letudná...
arra alapozzunk amit láttunk eddig szerintem..

De egyébként egyet értek veled,szerintem akkor is képes minden elemi jutsut lemásolni xD
mégha konkrétan nem is mutatta...
Kakashi Shikamarut simán szétkapná,de Sasukét már kevésbé.Túl gyorsan elfárad a Sharingan használatától és Sasuke a főszereplő,innentől kezdve ő meg Naruto a legerősebbek sajnos...Kakashi sokat nem tudna tenni Sasuke ellen,szerintem MS nélküli harcban is Uchiha nyerne..
hopp ez már kinyerne csatában topik xD
de teljesen nem off,csak félig xD
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7112 Dátum: 10 júl 12, 13:56:21 »

Emberek, ne kezdjük már ezt megint...

Kakashi azokat az elemeket tudja, amiket eddig láttunk tőle a mangában. Amit nem láttunk tőle, azt nem tudja. Majd akkor fogja tudni, ha láttuk tőle, vagy kijelenti. Ennyi erővel minden szereplő tud minden elemet, csak még nem láttuk tőlük... -.-

Nekem is Kakashi az egyik kedvencem, mégis a talajon tudok maradni vele kapcsolatban. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7113 Dátum: 10 júl 12, 14:08:21 »

Egyre jobb dolgok születnek ikszdé én meg azt mondom, hogy kakashi nagato testvére, és a másik szemében van a rinengan. Ez persze még mindig semmi, mert tanítoták őt a békák titokban, és a senjutsut is lazán tudja ikszdé

Amugy valaki már látta csajozni? őszintén szólva, ha anyira szereti az icha icha-t, akkor mehetne csajozni, még a csajok is kedvelik. De akkor miért nem megy? nem tán valami gáz van vele? lehet hogy ------- ?  Ohh My God Pojén
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7114 Dátum: 10 júl 12, 22:47:32 »

Lehet h csajozik csak a manga ugye nem róla (főleg nem a "bizonyos dolgairól") szól, hanem Narutoról...  smirksweat  Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #7115 Dátum: 10 júl 13, 10:01:56 »

Most hogy mondod Hiroto párszor már tett Naruto felé egy-két félreérthető megjegyzést xD szegény meg is ilyedt. Meg az az ídétlen jutsu amikor az úőjját Naruto seggébe dúgja xD Ezeréves kín xD
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #7116 Dátum: 10 júl 13, 14:10:33 »

Am Narutonak hova lett a köpenye? Amit sennin módban hordott. Sokkal keményebben néz ki benne , helyében megkeresném Nevet
Naplózva

malendil
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7117 Dátum: 10 júl 13, 17:11:52 »

Chakra

Az alapítás gyakorlatilag Senju-Uchiha szövetség volt, függetlenül attól, hogy milyen sidekick elemek csatlakoztak később, ez persze nem kell, hogy kötelező legyen a jelenre, az régen volt.
De: eddig összesen két megnevezett klán létezéséről tudunk Konohában (nem számítva az Uchihákat, akik már nincsenek). Az egyik a Senju, a másik a Hyuga. Az összes tipikus "természetninja" családok (pl. Nara, Inuzuka, Aburame, stb.) a Senju klán ágai. (Hogy mást ne mondjak, ezt már a jellegzetes természetközeli technikáikból, és bizonyos, az idegen klánoknál/falvaknál max. kivételként  előforduló jellegzetes varázsaltokból is tudni lehet.)

Ez természetesen nem zárja ki, hogy vannak más, meg nem nevezett klánok, továbbá teljesen bizonyos, hogy van egy csomó klánhoz nem kötődő család.
De: a teljes eddig történeti háttérből (különösen kihangsúlyozva Madara történelemleckéiben, de másutt is alá van támasztva) az derül ki, hogy a Hokage cím gyakorlatilag a Senju klán bérleménye. Elképzelhetetlen, vagy legalábbis a múltban elképzelhetetlen volt, hogy valaki a Senjun kívülről legyen Hokage. Egyszerűen a Senju kezében van Konoha vezetése, és így a Tűz Országa katonai vezetése. Bármelyik korábbi Hokageről biztosra vehető, hogy Senju, akkor is, ha nincs kimondva.

Ennek megfelelően egyébként egy csomó olyan konohai vezető is felismerhetően Senju, akiknél mégcsak nincs is családnév említve (pl. Orochimaru vagy Danzo).

A tévedés jogát fenntartom, mint mindig, de ez egy elég ellentmondásmentes koncepciónak tűnik.

Lew

Kemény volt a harc, örüljünk, hogy Kishi nem vetkőzteti gatyára a karakterek harc közben, mint az a Dragon Ballban szokás. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 17:15:22 írta malendil » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7118 Dátum: 10 júl 13, 17:14:02 »

Nos, én azt mondom.. ellentmodnás nicns benne, de semmi nicns, ami alátámasztaná. Egyenlőre a levegőbe beszélsz.
Naplózva
malendil
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7119 Dátum: 10 júl 13, 17:24:32 »

Nincs szó szerint kimondva a mangában. Ezt az egy dolgot kivéve kb. minden alátámasztja. Jó lenne, ha csak ennyire lenne levegős egy átlagos elmélet itt. De abban igazad van, hogy csak egy elmélet.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 17:25:27 írta malendil » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7120 Dátum: 10 júl 13, 17:28:11 »

Nicns szó szeritn kimondva? Linkeld már be a fejezetet, ha tényleg ragaszkodsz ehhez, amiben MAdara az apításról beszél. Nekem úgy rémlik, konkrétan  kiemeli, hogy hozzájuk csapódott egy rakás más klán is.
Ettől még elképzlehető lenen, hoyg némelyik klán senju leszármazott.. de ennyi.
Arra meg nem tudom, mi is utal, hogy Danzou, vagy Orochimaru is "senju" lenne.

A Hyuugának amúgy például már az alapítás óta ott kellett legyenek, ezt ki is mondják valahol.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 18:53:16 írta STM » Naplózva
malendil
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7121 Dátum: 10 júl 13, 17:37:40 »

STM

Amit most mondtál, abból szerintem semmi nem mond ellent annak, amit én mondtam. Én nem zártam ki, hogy akárhányan csatlakoztak, különben sem a kettős alapítás volt a fő érvem. Amúgy gondolom Konoha alapítást akartál írni, nem klán alapítást.

Orochimaru és Danzo egyszerűen a szűkebb hatalmi elithez tartoztak, azért feltételezem, hogy Senjuk. Orochimaruban kevésbé vagyok biztos, mondjuk 50%, tényleg csak tipp, de Danzo-nak annak kell lennie. Egyszerűen a múltbeli pozíciója, és a tiszavirág életű hokagéskodás miatt. Azaz az ő Senju mivolta ez elméletem logikus következménye. Ha az elmélet  igaz, akkor Danzo Senju. Ha az elmélet élből nem igaz, akkor akármi lehet.

Őszintén meg vagyok lepve különben, hogy az elméletem ilyen ellenállást vált ki. Én tényleg azt hittem ez evidencia. Meg kell vizsgálnom, nem e én vagyok helikopter. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 17:40:36 írta malendil » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7122 Dátum: 10 júl 13, 18:05:49 »

Igen, egy kicsit meg kellene vizsgálnod az elméleteidet, mert vannak benne vad dolgok. Ami ugye nem baj, addig, míg nem tényként, evidenciaként kezdesz hivatkozni rájuk. Mosolyog Sok mindent lehet állítani, de tényként csak azt, amire bizonyíték is van. Mosolyog
Ha valami eszedbe jut, írjad nyugodtan, elolvassuk. Én legalábbis biztos. kacsint
De azért ne mi legyünk már a "latrok", mert esetleg nem úgy látjuk a dolgokat, mint te. Mosolyog <-- Ezt csak képletesen értettem. ^^

Ja, és az utóbbi pár hozzászólás már eléggé OFF. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
malendil
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7123 Dátum: 10 júl 13, 18:14:51 »

Chakra

Szerintem nem olyan off egy bizonyos határig, mert szorosan kapcsolódik Naruto származásához.

Végszóként hadd kérdezzem meg, melyik topicban tudhatom meg, hogy mi a vad az elméletemben? Tényleg érdekel, mivel ennek az elméletnek a magva alapvető abból a szempontból, ahogy elképzelem ki kicsoda, hová tartozik, és miért cselekszik a történetben. (A lényegi része. Az pl., hogy Orochimaru Senju e, mellékszál.) Másrészről nem tudom miért vad, és itt tényleg messzire vezetne.

Naruto történelem?
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 18:19:38 írta malendil » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7124 Dátum: 10 júl 13, 18:26:35 »

Nem értem hogy ezt miért nem Sakurának csinálta.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 473 474 [475] 476 477 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins