seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7140 Dátum: 10 júl 18, 21:33:31 » |
|
Pici sakurát meg egyébként is sokszor láttuk mikor ino pátyoglatta mert neki magas a homloka
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7141 Dátum: 10 júl 22, 06:00:36 » |
|
Kishimoto nagyon eltalálta ezt a karaktert. Még itachinál is erősebb lett. És kakashi hogy meglepődött, amikor sasuke mondta, hogy kinyirta danzout. Nem hitte volna ő sem, hogy sasuke ilyen erős lett, eléggé alábecsülhette, mert eleinte elég gyorsan leakarta rendezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #7142 Dátum: 10 júl 22, 17:22:16 » |
|
Jah.. Sasuke most befog indulni. Kiváncsi leszek mennyire lesz táp. Remélem eldurran az agya, és darálni fog egy pár felesleges karaktert. Remélem ő fog Kabuto/Orcimarcsi kettőssel zúzni, és nem Narutora hárúl eme kis feladat.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7143 Dátum: 10 júl 22, 19:07:06 » |
|
Én alig várom, hogy megtámadják Konohát...És kíváncsi vagyok az EMSére!! ( Am csak én láttam úgy hogy a susanoo magába olvasztotta a kusanagit?)
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #7144 Dátum: 10 júl 22, 19:07:34 » |
|
Igen, csak te láttad úgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7145 Dátum: 10 júl 22, 19:17:49 » |
|
Nézde meg azt a mangát ahol teljes lesz a susanoo....és érdekesség hogy utánna eltűnik a kard..nincsen a tokjában 1. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/478/8
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7146 Dátum: 10 júl 22, 19:23:46 » |
|
...a linklet.. képen.. ott van.. a.. a .. földben! Erre már nem lehet mit mondani... legalább nézted volna meg rendesen amit belinkelsz, meg esetleg az azt megelőző két lapot... ...nem mellesleg, az amúgy sem a Kusanagi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #7147 Dátum: 10 júl 22, 19:24:49 » |
|
azt se tudom miről van szó xD milyen kusanagi? a kardja? az ott repül a p*csába fentről a 3.dik képen. jobboldalt. Am passz ha nem erről beszéltek.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7148 Dátum: 10 júl 22, 19:25:57 » |
|
Ja, erről. SZerintem már a födlbe állt, de nem oszt, nem szoroz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7149 Dátum: 10 júl 22, 19:33:38 » |
|
Szerintem akkor sem valószínű, hogy aTsotsuka kardot kapja meg... vagyis reménykedek benne mivel nekem nem igazán tetszett bár a képességeit nem lehet megkérdőjelezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7150 Dátum: 10 júl 23, 00:07:59 » |
|
Uchiha Sasuke , én szeretem őt (nem kell félre érteni), de azt nem értem miért utálják sokan? Az rendben, hogy mindenki nem tetszhet mindenkinek, de attól még nem kell kéne utálni
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7151 Dátum: 10 júl 23, 14:25:23 » |
|
Nálam a történet kezdete óta a top1en volt a kedveltségi listámon Nejivel egyetemben. Nejit szinte kiírta Kishi mára , sasuke meg egy szociopata elmebeteggé vált. Egészen Danzou elleni harcig 100%ig kedveltem Sóskát. Viszont ahogy Karinnal bánt SZVSZ gusztustalan , nem ezt vártam volna tőle... Így nálam Sasuke egy szánalmas emberré vált. Már becsülete sem marad meg .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7152 Dátum: 10 aug 02, 14:03:26 » |
|
Az animeben is volt már szó Ita szemeiről.^^
Arról az animében arról még nem lehetett szó hogy Sasuke beoperáltatja magának... Hiszen csak jóval a kagés harcok után találja ki hogy kellenek neki Ita szemei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7153 Dátum: 10 aug 02, 18:58:36 » |
|
Én kifejezetten örültem, hogy leszúrta Karint, kár, hogy túlélte. Idegesítő egy spiné volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #7154 Dátum: 10 aug 02, 19:02:03 » |
|