Két Sharingan használó között az nyer, aki jobban tudja használni a Sharinganját. Sasuke csak a MS-nal tud asszonykodni, de különben Kakashi nyomába nem ér. Ha Kakashi el tudja tűntetni a Susanoo-t és az Amaterasut, akkor Sasuke nagy bajban van...
Ööö, ez most ugye egy vicc akar lenni?
Szerintem, pont Kakashié nem ér Sasuke sharinganja nyomába. Mit tud kezdeni azzal a sharingannal? Másolni, meg van egy MS technikája, amit ha elhibázik, összeesik a fáradtságtól. Persze könnyű azt mondani, ha kiiktatja Sasuke genjutsujait, amaterasuját és susanooját, de szerinted ez sikerülne neki? Danzounak sem sikerült, nem hiszem, hogy Kakashinak menne.
Kakashi jó harcos, sőt, szerintem is ő lenne a legjobb Hokagének, mert megfontolt, bölcs, ugyanakkor nem gyenge. De mégsem Uchiha, nem hiszem, hogy Sasuke sharinganjának közelébe érne...
Az meg gyenge érv, hogyha eltudja tüntetni a susanoot és az amaterasut, akkor Sasuke bajban van.
Több okból is.
Első: Hogy tünteti el?
Kettő: Kakashinak milyen technikája van, amiket Sasuke ne tudna kiiktatni?
Három: Sasuke az Itachi elleni harcban még nem volt birtokában ezeknek, még is elég nagyot alakított. Van azért más technika is a tarsolyban... Szóval nem igaz, hogy Sasuke csak az MS-sel tud asszonykodni. Igazából én pont Kakashit nem láttam még sharingan nélkül igazán eredményesen harcolni. Sasukét viszont igen, most meg már ott van neki az örök MS is.
Szóval elég érdekes mondat volt ez... Pont egy Uchiha ne érne Sharingan használatban valaki más nyomába? o.O
(Tévedés ne essék, nem Sasukét védem és nem Kakashit támadom, mindkét személyt szeretem. Egyszerűen próbálok ésszerűen gondolkodni.)