24 nov 17, 18:24:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 467 468 [469] 470 471 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1341656 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
balli
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7020 Dátum: 10 júl 03, 18:26:25 »

nos ami a Madarás témát illeti sztem ugyanaz lesz madarával mint Orochimaruval ha már megtanul és megkap tőle mindent amit akart akkor megöli azaz megpróbálja.Ez az én véleményem ha ti nem így gondoljátok akkor nem kell lefújolni:) Mosolyog
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #7021 Dátum: 10 júl 03, 18:45:27 »

és? elég egyszer látnia és megtanulja^^
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #7022 Dátum: 10 júl 03, 18:47:04 »

tény, hogy a tervei között van a dolog. De nem biztos, hogy eljutunk odáig vagy ha mégis akkor Szöcske csúnyán padlót fog fogni. Mondjuk nem is ártana neki a dolog, ráférne már, hogy valaki laposra verje a beképzelt képét.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7023 Dátum: 10 júl 03, 18:59:51 »

de még nem látta Nevet

ez mondjuk tényleg érdekes...külön külön biztos összehozná,de egybe...Nemtudom, Kakashiról nem tudom elképzelni xD

Kirint meg szerintem ő fejlesztette inkább ki,mert Orochitól nem láttunk villám elemet..Max elmagyarázta Sasukének hogy mit csináljon,az meg megcsinálta xD
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #7024 Dátum: 10 júl 03, 19:21:52 »

összehozni nem tudná. Megmondta Narutonak a rasenshuriken edzésen, hogy nem sikerült villám elemmel kombinálnia a rasengant, pedig próbálta.
Pedig jó lenne, uncsi már, hogy csak Naruto meg Sasuke az űbertápok, és mindenki csak egy kis senki mellettük.
Ha már itt tartok kíváncsi lennék, hogy Kakashi hogy gondolta, hogy kinyírja Szöcskét mikor Sakura után ment? tudnia kellett volna, hogy esélytelen.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7025 Dátum: 10 júl 03, 19:38:28 »

Nem volt esélytelen, Sasuke vesztett volna. Kakashi nem gyenge csak ritkán veszi igazán komolyra, amúgy Sasuke ellen simán nyert volna, mert Sasu. már csak a sziruettjét látta és Danzou után már chakrája sem volt, ha emlékszel a Susano'o-t sem tudta már fenntartani tovább
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #7026 Dátum: 10 júl 03, 19:45:29 »

Szerintem szimplán azért nem láttuk még Sakura szüleit mert nem Shinobik. Ino anyukája sincs benne, valószínűleg ő sem az. Shikamaru anyukája csak szemléltetésképp volt benne(bár nem emlékszem, hogy a mangában is benne van-e vagy sem), hogy tényleg "ilyesztő" Nevet és a mangában Choji anyuja sincs benne.

Szerintem nem lesz velük semmi kavarás, bár elismerem, hogy megfordult a fejemben nekem is régebben Kushina Mosolyog
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7027 Dátum: 10 júl 03, 19:52:54 »

Ez igaz,akkor,és abban a pillanatban képes lehetett volna legyőzni. De ha mindketten max-maxon vannak kakashinak esélye nem lenne...

Meroko:Lew meg kakesz nem úgy gondolták.hanem az egyik kezében Rasengan,másikban meg Raikiri.
mint amikor Naruto használta a Rasen-rengant
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #7028 Dátum: 10 júl 03, 20:00:26 »

Én azon a véleményen vagyok hogy Sakura szülei bizony szépen megtermett Hegyi Trollok.   Nevet

Na de komolyan... az eddig látott szülök fontosabb szerepet töltöttek be a történetben (Szöcske/Hinata/stb) vagy harc közben láthattuk őket. Sakuránál ez kizárva. Össz-vissz akkor láthattuk volna ha valaki felkeresi otthon mint Sikamaru Chojit. De ez nem történt meg.
Az hogy valami baj lehetne velük nem hiszem. Hisz akkor pont látnunk kellet volna emiatt őket, legalább bemutatás képen, hogy legyen valami fogalmunk, hogy kik is ők.
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7029 Dátum: 10 júl 03, 20:04:09 »

Kb 1 ember van aki erre TALÁN képes lenne...

Szerk: Nem, rosszul gondolod.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 04, 12:52:33 írta SSS » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #7030 Dátum: 10 júl 03, 20:47:09 »

Moegi Nevet

Amúgy ha jól gondolom Narutora célzol Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7031 Dátum: 10 júl 03, 22:04:32 »

Két Sharingan használó között az nyer, aki jobban tudja használni a Sharinganját. Sasuke csak a MS-nal tud asszonykodni, de különben Kakashi nyomába nem ér. Ha Kakashi el tudja tűntetni a Susanoo-t és az Amaterasut, akkor Sasuke nagy bajban van...
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7032 Dátum: 10 júl 04, 10:12:09 »

Kakashi nem lenne képes egyszerre használni a  raikirit meg a rasengant ugyanis a rasengannál fognia kell a csukloját azt hiszem.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 04, 12:57:26 írta Genesis_16 » Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7033 Dátum: 10 júl 04, 11:02:29 »

Két Sharingan használó között az nyer, aki jobban tudja használni a Sharinganját. Sasuke csak a MS-nal tud asszonykodni, de különben Kakashi nyomába nem ér. Ha Kakashi el tudja tűntetni a Susanoo-t és az Amaterasut, akkor Sasuke nagy bajban van...

Ööö, ez most ugye egy vicc akar lenni?
Szerintem, pont Kakashié nem ér Sasuke sharinganja nyomába. Mit tud kezdeni azzal a sharingannal? Másolni, meg van egy MS technikája, amit ha elhibázik, összeesik a fáradtságtól. Persze könnyű azt mondani, ha kiiktatja Sasuke genjutsujait, amaterasuját és susanooját, de szerinted ez sikerülne neki? Danzounak sem sikerült, nem hiszem, hogy Kakashinak menne.
Kakashi jó harcos, sőt, szerintem is ő lenne a legjobb Hokagének, mert megfontolt, bölcs, ugyanakkor nem gyenge. De mégsem Uchiha, nem hiszem, hogy Sasuke sharinganjának közelébe érne...

Az meg gyenge érv, hogyha eltudja tüntetni a susanoot és az amaterasut, akkor Sasuke bajban van.
Több okból is.
Első: Hogy tünteti el?
Kettő: Kakashinak milyen technikája van, amiket Sasuke ne tudna kiiktatni?
Három: Sasuke az Itachi elleni harcban még nem volt birtokában ezeknek, még is elég nagyot alakított. Van azért más technika is a tarsolyban... Szóval nem igaz, hogy Sasuke csak az MS-sel tud asszonykodni. Igazából én pont Kakashit nem láttam még sharingan nélkül igazán eredményesen harcolni. Sasukét viszont igen, most meg már ott van neki az örök MS is.

Szóval elég érdekes mondat volt ez... Pont egy Uchiha ne érne Sharingan használatban valaki más nyomába? o.O

(Tévedés ne essék, nem Sasukét védem és nem Kakashit támadom, mindkét személyt szeretem. Egyszerűen próbálok ésszerűen gondolkodni.)
Naplózva

Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7034 Dátum: 10 júl 04, 12:40:48 »

Itt most mangás adalékok következnek, ezért aki azt nem olvassa, annak a továbbiakban SPOILER-veszélyes a dolog. Olvasáshoz jelöld ki!
Az 500. mangából kiderült, hogy nem csak az Uchihákat, de Naruto klánját is kiírtották. (Az Uzumaki klánt Eddy faluból.) Magyarán szólva most már Narutonak is lenne oka az öldöklésre, ugyanúgy mint Sasukénak. Csakhogy Naruto már a megbocsátás egy olyan szintjére lépett, hogy nála egy esetleges bosszúhadjárat nem valószínű. Ugyanakkor szerintem ebből az egészből két dolog következik: Az egyik, hogy most már teljes joggal mondhatja Sasukénak, hogy igen, én megértelek. A másik, hogy így ők ketten az Uchiha, illetve a Senju és Uzumaki klánok utolsó leszármazottai a sorban. Tsunadét és Madarát nem számolom, mert az már nem sanszos, hogy ők ketten még családot alapítanak. Naruton és Sasukén múlik, hogy ez a két klán újjászületik, vagy végleg kihal, és átadják a terepet a ninja világ többi lakójának.
Emellett van még egy érdekes "teóriám". Az Uzumaki klán által ellenőrzött terület a kontinenstől keletre eső szigetekre terjedt ki (hajdani Örvény-ország). Ismerünk-e egy olyan, agresszív harcmodorú shinobi falut, amelynek vannak érdekeltségei abban a térségben? Esetleg még egy szép nagy szigetük is van kicsit északabbra, rajta szörnyekkel, trükkös vízesésekkel és egy barlangba épített templommal? Egyértelműbben: Mi van ha Kumogakure felelős az Uzumaki klán kiirtásáért? Egy újabb dolog, amit a Raikage orra alá lehetne dörgölni...
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 04, 12:52:30 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Oldalak: 1 ... 467 468 [469] 470 471 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins