24 nov 16, 09:37:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 440 441 [442] 443 444 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339810 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Tsunade
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #6615 Dátum: 10 jan 28, 16:47:50 »

matten, te valami Sasuke utáló tábor vezére vagy?  >.<# Deidara ellen mégis miért veszített? Na és Kirabi sem győzte le, csak elmenekült.. a Raikagével való harcát nem is tudom minek nevezzem, ott a fél világ beleavatkozott. Mondjuk nyilvánvaló, hogy Sasuke fan vagyok, de azért azt bárki megmondhatja, hogy a te nézeteid igencsak szigorúak...
Am most ha Sasuke túltápolt, akkor Naruto mi? Milyen győzelmei voltak? Egy puki Kiba ellen? Neji ellen visszajött a félhalálból? Pain ellen volt 3 jutsuja? Azért ez durvább.. Sasukének azért erősebb képességei vannak..
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6616 Dátum: 10 jan 28, 16:56:11 »

Nem a ő vezető. Az Kronosz, ha jól rémlik. Nevet
 De Sassuékével kapcsolatban felesleges ilyen vitába belemenni, ugyanazt hozzhatjuk csak össze akárhányszor belemegyünk, mint az előző ezerhatszáznegyvenhat alkalommal, bármelyik nézőpontot is képviseljük, az Uchiha Sasuke topic nagyobbik részében (is) ez ismétlődik. Szóval szerintem ne strapáljátok magatokat ezzel megint. Kúl

°_*
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 17:00:21 írta STM » Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6617 Dátum: 10 jan 28, 19:15:01 »

Igaz, ezt már írtam valahol, de:
"Vicc, de amikor a Pein elleni csata volt, emlékszem az volt a problem, dehát Jiraiya mennyivel jobban egybe volt, és nem győzött, akkor Naruto, csak így meg úgy tudta, és egyébként is túl tápos lett. Most dettó. Észre kéne venni, hogy akár tetszik, akár nem, kettejükről szól ez az egész, Naruto is mehetett volna abba az irányba, és Sasuke is dönthetett volna máshogy. A döntések határozzák meg az életüket, és shinobivá válásukat, amik helyenként jók, helyenként rosszak, de nem elítélhetőek, mivel nem tudhatjuk, hogy hosszútávon a többieket is hogyan befolyásolják. Vajon hágy Sasukeval egykorú akar erősebb lenni, hogy lenyomja, és hány akar olyanná válni, mint Naruto. Mennyire befolyásolta kettejük kapcsolata Kakashit, Sait, Sakurát, és még sorolhatnám napestig. Két párhuzamos életút, ami elképzelhetően egyszer keresztezi egymást, de az nem mostanában jön el."
Most komolyan, eszébe jutott már az valakinek is, hogy mi lett volna, ha elsőre megértei a bátyja tanítását?
Naplózva

Imagination more important than knowledge
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6618 Dátum: 10 jan 28, 19:41:50 »

Sasuke karaktere azért született, hogy tökéletes ellenpéldája legyen Narutonak. Naruto a pozitív hős, tehát a harcok amiket vív mindig az elszántságát tükrözik a jó ügy érdekében. Sasuke nem nyiffanhat ki csak a végén, addig viszont a ha valakivel szembe kerül ő minden mást produkál és bevet. Segít neki más, vagy szerencséje van, beveti a született tehetségét, lehet bármilyen aljas is, csak egy nem lehet - olyan ember aki a jó ügy érdekében szívét, lelkét beleadja és nem lehet soha önzetlen, mert ő a rossz. Pont ezért nem tartom fontosnak, hogy erősebb volt-e az ellenfélnél vagy győzött-e, mert neki két motivációja van, a bosszú és az, hogy túlélje a másikat bármi áron. Szép ábránd lenne, ha a befejezés előtt ráébredne a hibáira. Sajnos úgy néz ki őt már végképpen bekategorizálták a "sötétek" közé és mindig csak szörnyülködni fogunk, hogy éppen most mire vetemedett. Ez elég uncsinak tűnik.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6619 Dátum: 10 jan 28, 19:48:44 »

Gyerekek! Ezt csak azért írtam, mert Imádok vitázni, nem azért mert Utálom Sasukét ikszdé. És Sasuke kétség kívül sokat átélt hogy odáig eljusson ahol van. Danzou ellen egyértelműen Nyert, ami nem kis teljesítmény. Ám még mindig úgy gondolom, hogy gyatra a statja.

Mindenesetre Bubobo: Tushé!

Ps: Narutoról azért nem írtam, mert neki nem vettem még végig az összes harcát elméletben. Mindenesetre úgy gondolom a Pein elleni harca szép győzelem volt, és ott fejlődött a legnagyobbat a karakter. Legjobban Kakashi csatáit bírom, mert azokon, meg Narutoén izgultam eddig annó a legtöbbet.
Majd róla is készíthetek egy írást ha gondolod  Ördögi
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6620 Dátum: 10 jan 28, 20:07:02 »

kif-lee,
ezt nehéz lesz elhinni, főleg, hogy nem épp rajongok Sasukeért, főleg Ita óta, de...
Nem lehet, kijelenteni, hogy velejéig gonosz, hogy gonosznak született. Elvégre a saját testvérével írtatták ki a szeretteit. Ugyanolyan ártatlannak született, mint a többiek, csak a sorsa különbözteti meg a többiektől. Nagato se úgy képzelte az életét, ahogy aztán lett. Csak jelen pillanatban az ő jellemfejlődésén át figyelhetjük meg, hogy egy akár "nemes" cél érdekében is milyen torzulások keletkezhetnek bennük, és akárhogy is nézzük, ez a szakadás már jó ideje elindult, és amikor egyszer összecsapnak, az nem a jó és a rossz küzdelme lesz, bármennyire is szeretnék sokan ezt hinni.
Naplózva

Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6621 Dátum: 10 jan 28, 21:05:27 »

Jaj de szép hozzászólás volt... Egyetértek. Persze mondhatnák azt,hogy Naruto sose reagált volna így akkor se ha így alakul a gyerekkora stb stb de sose tudjuk meg Mosolyog Nagyon érdekel,hogy fog reagálni Narutóra  Gondolkozik
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #6622 Dátum: 10 jan 28, 21:26:48 »

Kicsit hosszú lett  smirksweat
Nagyon sok sasukét kitárgyaló hsz-t elolvastam már és még egyszer se szóltam hozzá, de már én is kezdem kicsit
unni, de megpróbálok pár dolgot leírni sasukéról ami a saját véleményem mert végül is ez a fórum xD.
Tehát réges-régen mikor 2 éve kb elkezdtem nézni a Narutot ikszdé az elején eléggé idegesített Sasuke karaktere ami fura mert most már magasan a kedvencem az összes közül. Először is irritált ,hogy kicsit körülötte forogtak a dolgok, ő harcolt inkább Hakuval, a halál eredjében, az elődöntőn is inkább ő jeleskedett és Narutoval meg tök egyet értettem hogy ő a kis kedvenc aztán valahogy fordult a kocka, Észrevettem hogy Sasuke csatáira mégis jobban rávagyok feszülve mint Narutoéira (amik egyre sűrűsödtek és Sasuke szorult kicsit háttérbe) ahol Naruto egy pukival nyer meg neji sz*rá juuken-ezi aztán ő meg 1 db ütéssel nyer, nem azt mondom hogy nemszeretem Narutot máig ő is benne van a top 5 karakterembe de pl Sasuke érzéseivel jobban tudtam azonosulni. Sasuke vs Naruto után már ő volt a kedvencem , pl az átokpecsét 2-es szintje is tök megfogott ikszdé
A  shippuuban is valahogy mindig ő érdekelt legjobban, persze most is mondom Naruto is nagyon érdekel pl a fuuton rasen shurikenjénél az animébe kirázott a hideg annyira jó volt, hogy mivé fejlődött a puki fighter xD
Gondolom sokan erre rávágják egyből hogy divat Sasuke imádó vagyok, ami kicsit se igaz (mert igazából nem is érdekel ha valaki ezt gondolja mert úgy letojom kb ikszdé) nem tudom megfogalmazni, valahogy a karaktere nagyon megfogott, meg a technikái szeretem a villámelemet és a sharingan is nagyon jól ki lett találva( bár az izanagit már soknak érzem kicsit), ennyi semmi nagy együttérzés egyszerűen ez egy harcolós manga és ő lett a kedvencem , egyszerű semmi bonyolítás ikszdé .
Kicsit az örökös témába is hoszzászolva: Sasuke utálatról a véleményem az, hogy oké minden ember más mindenkinek más jön be nem kell hogy mindenki oda legyen érte, de azt hogy már annyira utálják egyesek, hogy azt kívánják bár ne is lenne a történetben és ez divat is lett az már szánalmas kicsit: Egyrészt sokan írták már, hogy nélküle nem lenne az ami ma a Naruto, kicsit se. Csak egy C kategóriás ütök vágok anime. Még ha nem is szereti valaki el kell fogadnia pl a kedves Dögölj meg sasuke klub tagjainak ikszdé  ,hogy nélküle  Naruto fejlődés történetét se élvezhetnék, ez van. Másrészt ez Kishi története, úgy írja ahogy ő akarja a fanok ne akarják már befolyásolni ki éljen és milyen legyen a történetben, találjon ki ő is egy ilyen jól megtervezett összetett világot, tegyen szert ilyen hírnévre, hogy 10 éve szinte a világ legismertebb animéje/mangája legyen és akkor ő kedve szerint írhatja a saját mangáját, de addig élvezze hogy van Naruto és ne utálja ki egyik szereplőt sem mert egyből értelmét veszti az egész, ha nem tetszik valakinek akkor ne is olvassa. Ezen a véleményen vagyok
Régen még idegesített ez a sok utálat, hogy minden hsz-ben azt kell olvasnom, hogy Szászkemó így, Emó herceg úgy, mostmár tök nem zavar. Lényeg hogy én és még sokan mások akiknek nincs baja különösebben Sasukéval vagy (éppenséggel bírják a karakterét) élvezik Nevet Tehát összefoglalva: egyáltalán nemkell szeretni sasukét mindenkinek, de annyira utálni se ,hogy minden hsz a Sasuke lehordásáról szóljon Nevet
A Fentebb említett klubot is olvasgatva többször csak elmosolyodtam, hogy az idejüket arra vesztegetik néhányan hogy örömódákat zengenek ha Sasuke megsérül meg ilyenek, nem értem, ha ennyire nem tetszik ne nézd, mint már mondtam. (Nem akart ez személyeskedés lenni bocsánat ha úgy érzi valaki ezzel őt támadom vagy a klubbukat, csupán vélemény és ez kézenfekvő volt példának xD )
Sasuke gonoszságáról annyit, hogy igen minden bizonnyal már nem egy egészen + karakter sőt sokkal inkább már - . És pár hülye képzelgésen kívül ötletem nincs mi lesz vele a végén, mert "kijönni neki a sötétségből" már elég lehetetlen dolognak néz ki, max úgy tudom elképzelni, hogy talán feláldozza magát egy jó személy megmentéséért vagy fogalmam sincs. Épp ez benne az izgalmas, hogy vajon hogy oldja meg Kishi sasuke lelki nyugalmát Nevet
A harcaihoz annyit, hogy Szerintem Deidara ellen simán nyert, oké megizzasztotta rendesen de nyert , főleg hogy még a tarsolyában a Kirin is ott volt ami rendesen leamortizálta volna Dei robbanó művészeteit ikszdé. Hachibi ellen valóban kinyiffant volna ha nincsen ott a csapata, ott rendesen kapott egy pofont az élettől ... meg Bee-től is  >.<# Raikage ellen szerintem egyértelmű a döntetlen, vagy meghaltak volna mindketten ha Gaara nincs ott, vagy talán esetleg előjöhetett volna akkor a Susanoo-ja már és azzal talán legyőzte volna a Raikaget.
 De itt azért egy + pont Sasukenak hogy nem támadt rá a Susanoo megidézése után csupán elmenekült inkább és elzárta az utat, a célpont fontosabb volt akkor neki mint a Raikege elleni harc ami neki értelmetlen volt.
Danzou elleni harca elég ügyes volt, főleg hogy az előző csatákból se épült fel rendesen, jól megkapta a kis Gyökér fő. Most egy jó ideig szanatóriumba kéne mennie Sasukénak, hogy felépüljön  Nyelvesít
Naplózva

Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #6623 Dátum: 10 jan 28, 21:50:06 »

Flash, ez egy regény lett xD Am igen.. valaki jön, elzeng egy ódát, miért utálja Sasukét, aztán a fanok lehurrogják. De hát ezért fórum... Amúgy.. ha elsőre megérti a bátyja tanítását, akkor meg az lenne a baj xD Van egy olyan halvány érzésem, hogy az elkövetkezendő fejezetekben Sasuke lesz a főgonosz =S Vagyis (Y) Gonoszak örökké  >.<#
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6624 Dátum: 10 jan 28, 22:01:21 »

Deidara és Sasuke harcát sasuke nyerte volna meg, mert volt sharinganja, orochimaruja meg egy kirinje, maximum full powerwn is egál. Sajna ez van, hajlandó vagyok elismertni, felnőttem  Bébi
Itt gondoltam bele, mi lehetett volna, ha Dei' ott kicsit tovább húzza, és teljesen lefárasztja Sasukét. Az szeritnem elég alap, hogy a holtfáradt Deidara másodpercek alatt leszerepel amikor előtör Orochimaru, de utána elég érdekesen alakulhattak volna a dolgok, mivel, ha Sasueének nem marad chakrája Orochimaru elfoyltásáhpz, a sharingan használatához, akkor bizony a Yamata no Orochi (mivel nincs mással elfoglalva) szépen visszahúzódik, és valószínüleg így Orochimaru már be tudja felyezni a rituáléját, elnyomja Sasukét (legalábbis átmentileg, késöbb talán így, vagy úgy, de megint Sasuke került volna elöbb utobb fölénybe, mert a második főhőst azért nem írhatja ki Kishi Oro' kedvéért), és Itachi már "őt hívja keringőre". Akkor pedig akár teljesen máshogy is alakulhattak volna az események, elég sok szempontból.  Gondolkozik
Igazán húzhatta volna Dei' egy kicsit tovább...

Végülis, egy ilyen alternatív történetben szerintem Itachi valahogy elnyomta volna Orochimarut, vagy valami hasonló megoldást írt volna Kishi. De mindneképpen érdekes lenen Narutoék mentőakciója is úgy, hoyg Sasukét már tényleg van miért megmenteni, egy még erősebb Orochimarutól... Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 22:03:19 írta STM » Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6625 Dátum: 10 jan 28, 22:18:26 »

Ez tényleg egy érdekes alternatív valóság. Ki tudja, abban az esetben, hogy alakultak volna a dolgok, de szerintem az csak a kezdete volt valaminek, aminek nem tudom várjam-e a végét, mert elképzelhetően annak a folyamatnak sokára, a manga befejezése előtt nem sokkal lesz vége.
Naplózva

kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6626 Dátum: 10 jan 28, 23:05:11 »

Szerintem sokkal érdekesebb egy ilyen karakter, mint a csupa jóság szuperhős, aki túl sok meglepetést nem okozhat.

Éppen azért kap nagyobb jelentőséget Sasuke minden apró pozitív megnyilvánulása, mert el van könyvelve érzéketlennek meg önzőnek. Ami engem zavar, hogy az anime sokkal bunkóbbnak mutatja be. Éppen a napokban nézegettem azokat a mangákat amikor még együtt volt a 7-es csapat és ott úgy beszél a társaihoz, hogy feléjük fordul, néha még egy félmosoly is van a száján, míg a filmen határozottan emlékszem néhány jelenetre amikor ugyanebben a helyzetben háttal áll a többieknek és előre beszél azzal a megszokott merev arckifejezéssel.

Az, hogy velejéig gonosz lenne egy percig sem gondolom, mert olyan családban nőtt fel ahol az alapvető értékek jelen voltak. Ezek után történhet bármennyi tragédia ami befolyásolja a személyiségét, akkor is van reménye, hogy kihúzzák a gödörből, mert mélyen gyökerezik benne a jóra való hajlam.
Kishi majd eldönti milyen jövőt szán neki, de ha innentől csak szimplán gonoszkodna az nem vallana túl nagy fantáziára.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #6627 Dátum: 10 jan 29, 03:59:59 »

Be kel valjam ezen mangafejezet miatt most utálom Szászkét (vagy inkább azt amit tett) az előtte levőkben meg idegesített, hogy egy jó képességű ninja brutális erejű jutsukkal, de a harcban csak szórta azz ellenfelekre a legüberebb támadásokat, s az arroganciája miatt nem vette figyelembe azt a tényt, hogy nincs legerösebb jutsu, mert mindnek van valami gyenge pontja vagy a használója által vagy az ellenfele hozza létre (az ő esetében pl a sharinganba vetett túlzott hite (ami nem alaptalan) és az ebből adodó elfogultsága és talán még ki udja hány, de nincs oly ninja akinek ne lenne), viszont reménykedtem (és talán még most is) abban, hogy megtanulja "okosan"
használni az újonnan szerzett képességeit.
De elismerésem a genjutsus trükk miatt. talán mert az első félig bevált jóslatom xD

Az utólsó oldalal kapcsolatban meg két ötletem van
1. Sasuke lesunyta bal szemét, lehet ő is Izanagizott.
2. Sasuke jobb szemében ott a MájkroSoft, szal lehet genjutsut használt, meg Danzounak is megrebben a szeme.
megj: jó, gondolom az Izangi magasabbszintű "genjutsu" mint a Tsukuyomi, de talán elég volt egy pillanatra is megtéveszteni Danzou érzékeit, s ha a genjutsunak olyan hatása van, hogy nem tudatosul benne a saját halála (vagyis Danzou szemszögéből őt nem is szúrták át) akkor ergo az Izanagi sem fejti ki a hatását.
S kitudja lehet, hogy a következő fejezetben megváltozik róla véleményem.
Valamint remélem, hogy a halálakor ő is egy oszkárdíjas alakítást fog nyújtani. xD

Meg az hogy Szászkénak nevezem csupán poén csak úgy mint Little Bee-t xD

¤_¤

« Utoljára szerkesztve: 10 jan 29, 04:07:50 írta Shiro » Naplózva

Lion
Újonc
*

« Válasz #6628 Dátum: 10 jan 29, 07:50:21 »

Spoiler veszély.

Nem piti ez a Sasuke... Nem hittem volna hogy Karint is feláldozza a bosszúért... Remélem az író kitalál valami szaftos kis mesét hogy ne halljon meg Karin. Bár valamelyik Spolerbe olvastam, hogy Itachi visszatér most pontosan nem tudom hogyan, remélem a Spoler igaz lesz, és Ita kimossa az öccse fejét, és Madarát kinyiffantják mert ez így cink. :/
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6629 Dátum: 10 jan 29, 15:55:00 »

Az egy régi Spoiler és nem igaz.

Sasuke egyre hülyébb és hülyébb lesz, de kell a történetbe, hiszen Ő és Naruto kapcsolata a központi téma, főleg a Shippuudenben.

Nem értem miért mondjátok hogy a Raikage ellen döntetlen. Ott majdnem meghalt, de mind1, ez már nem téma.

Én egy Sasukéval kapcsolatos dolgot utálok igazán, az pedig a Divat-Sasuke imádás/utálás. Például felmegyek a szerepjáték oldalra, és az előtörténetek 60%-a Sasuke történetének koppintása. (Kiírtják a családot/klánt, sokkal jobb az akadémián a többinél, darkos "mindenkit leszarok" csávók), és ez engem irritált, mert ebből azt látom hogy senkinek nincs fantáziája. Különös de ezek minden animében ezeket a "laza" csávókat imádják.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Oldalak: 1 ... 440 441 [442] 443 444 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins