24 nov 16, 09:48:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339821 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
L
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Hello, my name is L.

« Válasz #6630 Dátum: 10 jan 29, 18:36:27 »

Arigato Bububo, megelőztél...
Azt, hogy "hülyébb lesz", én azért nem jelenteném ki. Inkább azt mondanám, a régi iskola tanításai szerint fejlődik. És akár tetszik, akár nem, erősödik, és nem hiába van nagyra a szemeivel, mert igenis sokat érnek. Kb, mint vízipisztoly ellen a hidrogénbomba. ikszdé Az, hogy milyen az előtörténete, most komolyan... Csak egy pillanatra állj meg, és szép csendben a szobád sötétjében gondold át, te egy ilyen helyzetben hogyan lépnél... Na ugye... Nem mondom, hogy helyes, de a föld lakosságának 98%-a cselekedett volna ugyanúgy... Ez a piros kalapács alma effektus.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6631 Dátum: 10 jan 30, 16:52:14 »

ENNEK a hsz-nek a folytatása:

... Nekem személy szerint semleges Sasuke, de csak azért mert nem látok a fejébe, nem látom a gondolatait. És mivel nem látom a gondolatait, így "nem ismerem" az indítékait sem. Mondani meg bármit lehet, az a lényeg, amit gondol.
Magam részéről pedig nem igazán tudok azonosulni, a helyébe képzelni magam) egy olyan szereplőnek, akinek ennyire nem látok a fejébe.
Pl. Peintől sem láttunk túl sok gondolatbuborékot, de neki meg folyton járt a szája, úgyhogy ezzel nem volt gond. ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 30, 16:55:09 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6632 Dátum: 10 jan 30, 19:39:20 »

Szívemből szóltál! Csak tippelni tudunk vajon mi jár a fejében, esetleg a tetteiből következtethetünk, de az is elég félrevezető lehet. Az anime direkt úgy van megcsinálva, hogy ne tudjuk meg a valódi érzéseit, még a manga is sokkal árulkodóbb.
Talán ha ismernénk az ő verzióját úgy járnánk, mint Itachi esetében.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #6633 Dátum: 10 jan 30, 20:55:33 »

Teljesen igaza van Chakra-nak abban, hogy nem lehet tudni mit miért tesz, ezt már csak az is bizonyítja, hogy az emberek fele úgy gondolja, hogy próbálta óvni Karin épségét, a másik fele pedig, hogy le se ****ta azt.
Viszont hiába nem tudni mit miért tesz, az az egy biztos, hogy a célja a bosszú. Amit akárhogyan is nézek, még sokkal jogosabb indok, mint Itachi-é volt a mészárlásra szerintem. Szóval szerintem kettejük összehasonlítása nem éppen ésszerű.
Viszont azért annyira nem lehetne mondani, hogy nem törődik másokkal, hiszen a Killer Bee elleni harcban pont Karin volt, akit elkapott az Amaterasu, és míg Juugo ott hagyta volna, Sasuke erősködött, hogy meg kell menteni.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6634 Dátum: 10 jan 31, 11:57:11 »

Hát neki az egyik alaptulajdonsága a kiszámíthatatlanság és ugyan hogy lenne kiszámíthatatlan, ha minden gondolatát látnánk? Nevet
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #6635 Dátum: 10 jan 31, 14:08:27 »

Hát nem tudom Itachinak mennyi joga volt lemészárolni az egész klánt... Kaihaku ne haragudj,de én oda megyek megölöm az egész családomat mert ezt parancsolta a polgármester akkor én nem vagyok bűnös?xD Ne ne akard nekem ezt megmagyaráznixD.
Sasukevel meg tele a tököm... Minek ismertük meg őt ennyire ha utána Kishi egy kiszámíthatatlan örültet csinál belőle...
azt hiszi Kishi, hogy a múltja miatt ezt megbocsátják neki?ikszdé Ő ha gíy folytatja nem lesz több egyszerű gyilkosnál akit a vér íze tart "életben".
Szal ajánlom Kishinek, hogy ne így ölje meg a rüheteg csajt...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #6636 Dátum: 10 jan 31, 14:10:34 »

Én attól félek, hogy ő fogja meggyógyítani Karint... csak ne legyen igazam! Ám remélem tényleg most fog megérkeznixDD.
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6637 Dátum: 10 jan 31, 14:27:27 »

Azért egy polgmestert körberöhögnék, de a felettes parancsnokomat nem hinném. Vagyis megtehetném, de az hadbíróság, és polgárháborút jelent jelen esetben. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen ártatlan, de más lesz tőle a gyerek fekvése. ikszdé
Hiei, szerintem pont, hogy az a lényeg, hogy már nem bocsátják meg neki, amit eddig tett, azt sem. Viszont másrészről úgy cselekszik, ahogy a régi iskola elvárná. Teljesen lényegtelen, hogy szemüveg, él-e, hal-e. De elképzelhetően túléli valahogy.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #6638 Dátum: 10 jan 31, 14:53:31 »

Hiei, te ne haragudj, de szerintem nem azt olvastad, amit én írtam. Mert ott bizony nem állt olyan, hogy Itachi nem bűnős. Sőt, az én teljesen érdektelen véleményem az, hogy Itachi bűnösebb mint a parancs adója. És még ha az is az igazság, hogy Itachi csak a béke reményében vágta le az Uchiha klán tagjait, akkoris Sasuke bosszúszomja teljesen jogosnak lenne mondható. Mert az hogy a kedves bátyus belelovalta magát egy olyan tévhitbe, amit épeszű ember nem hisze el, nem mentség.

Az meg, hogy Sasuke a régi iskolát követi mégis mért igaz? Hol van olyan Shinobi szabály, hogy áruld el a faludat, fordulj a csapattársaid ellen, állj be egy bűnszövetkezetbe, és vadász a nevükben ártatlan emberekre?
Igen, ha a saját falujának védelmében viselkedne így, talán lehetne Shinobi-nak nevezni, de így nem több egy bűnözőnél.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #6639 Dátum: 10 jan 31, 15:56:23 »

Nem egészen értek egyet veled. Sóska helyében én is keresném a bosszút de nem ilyen formában... amíg Danzout és a két tanácsost meg akarja ölni rendben van. Ha törvény nem szolgáltat igazságot akkor ő fog. Viszont civileket teljesen ártatlan embereket mészárol le az nincs rendben.
Dazou haljon meg még Tsunade se hibáztatná érte mert a fél világ tudja milyen ember volt a múmia.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #6640 Dátum: 10 jan 31, 16:05:49 »

Ezért ne Itachit hibáztassuk, ő már benne volt egy ördögi körben, amiből csak egy kiutat látott, de az, hogy végül meg kellett tennie végső soron Madara hibája, mert bár közvetve, de az ő mesterkedése kellett ahhoz, hogy Konoha vezetése és a klán között ellentét alakuljon ki(csak ezt ő ügyesen elhallgatta Sasu elől. :/), aki nem tudná miről beszélek annak csak annyit mondanék, hogy kyuubi támadás és, hogy Madara és Sasu beszélgetéséből anno kiderült, hogy mi köze van ennek, ahhoz, hogy idáig fajultak a dolgok.  Mosolyog
Ha valakit hibáztatni akartok, akkor hibáztassátok Madarat, hogy ebbe a lehetetlen helyzetbe kényszerítette Itát a mesterkedésével és, hogy most röhögve végig nézi, ahogy az öccse is teljesen megbolondul, miközben egy értelmetlen bosszút hajszol és egy múltbéli tragédiát, aminek az igazi kiváltó okáról és felelőséről tudomást sem vesz. :/

Azért sajnálom, hogy Minato nem élte túl a Kyuubi elleni harcot, ő sosem engedte volna, hogy ez történjen a klánnal és már csak a gondolatáért is kinyírta volna Danzout...

Hogy ne legyek teljesen OFF annyit mondanék, hogy ne írjuk még le Sasut, ő gyermekkorában is mindig a bosszút hajszolta és csak Naruto mellett talált nyugalomra egy rövid időre és ha nem jön Oro, akkor teljesen megváltozott volna és nem hajszolta volna többet ezt a bosszút, de a lényeg, hogy azt akarom ezzel mondani, hogy ha van oylan ember, aki mnég innen is vissza tudja rángatni a józan ész keretei közé az Naruto és akármilyen kötelezettségei is vannak Konoha felé, ha módja lesz rá meg is fogja tenni.
Na jó ez most kicsit nyálasan hangzik, de Naruto pont az a főszereplő, aki ha kell árral szemben megy, de bármi áron véghez viszi a lehetetlent is, ha az kell, szóval a körülményekhez képest Sasu sorsa egész jó kezekben van.  Nevet
Naplózva

L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6641 Dátum: 10 jan 31, 16:22:24 »

Megelőztél...  Nevet Csak annyit tennék hozzá, hogy nem az teszi shinobivá amit, hanem ahogy csinálja. Mert nem jókedvében teszi, az eddig is kiderült, viszont azt az egyet nem egészen értem, hogy vajon Madarának mi a célja ezzel. Persze, ha most mindenki Sasuke ellen fordul, az egyenes út Madara ölelő karjaiba. Ezért lenne érdekes felállás, ha betoppannának Narutoék, miközben Sakurát elvitték valamerre messze...
Naplózva

Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6642 Dátum: 10 jan 31, 16:34:51 »

Hát az én véleményem Nevet
Danzou kijelentette karin csak egy jelentéktelen áldozat, ha az eszméje és a hite forog kockán. Ugyan ez igaz Sasukénél is. Karin a társa akire figyel. De amint az útjába kerül, átgázol rajta. Lehet h nem akar, de a módszerek mindenképp a régi iskola szabályai. Az elhalt végtagot is lekell vágni, mielőtt más testrészt is megfertőz. Durván hangzik, de egy foglyul ejtett társ, mindent keresztül húzhat. Nagato-hanzou esete. Kakashi apjának az esete. Volt mind két végkimenetelre példa, és mindkettőbe belebuknak. Naruto egy ilyenen megbukna. Sasuke ahogy ő is mondta, már régen lehunyta a szemeit. Így ellene a túszejtés, értelmetlen lépés volt Danzoutol.

Az hogy parancsba kapod, vagy te magad hozod a parancsokat, (danzouként, vagy egyéni döntésket Sasukeként) teljesen mind1. Ha megvan a hited és eltökéltséged a feladathoz, pl itachinak a "világbéke" akkor megteszed. De ha annó nemforgott volna kockán a béke sorsa, Itachi se mészárolta volna le a saját klánját. Akárki adja neki parancsba ebben egész biztos lehetsz.

Sasuke nem külömbözik semmiben Danzoutol. Anyiban hogy danzou egy katonai szervezet vezetője, és hatalomvan a kezében. Ez felelősséggel is jár. De a döntéseit a saját érdekei javában hozza meg. Viszont sokkal elfogadhatóbbnak tűnik hogy egy szervezet nevében cselekszik. Mint ugye Sasuke akit az egyszerű emberi bosszúja vezet. Pedig a szervezet álcája mögött őt is csak a saját önös érdekei hajtják. Ahogy minden vezetőt.

Sasuke bosszúja csak annyira értelmetlen, és végetnemérő, mint Danzou és Nagato valamin Madara elképzelései a világbékét teremtő eszközöket illetően. És legalább anyira elkeseredett küzdelem a valósággal szemben mint Naruto idilli elképzelései.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6643 Dátum: 10 jan 31, 16:48:19 »

Hiei, az lenne még a legérdekesebb, ha a három volt Sasuke-fangirl, Ino, Karin, és Sakura mennének, és ellátnák imádottuk baját.. Ördögi Sakura visszatéríti a "jó útra" Sasukét egy jobb horoggal. Nevet Na jó, ez 100%, hogy nem következik be, de azért fantáziálni még lehet. Hümm-hümm Egyébként, szerintetek  a végső Naruto-Sasuke harcban-mert ez valahogy sorsszerű- be fog Sakura is valamilyen szinten kapcsolódni? Gondolkozik >.<#
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 31, 16:49:09 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #6644 Dátum: 10 jan 31, 16:55:53 »

Persze, az ahogy csinálja a dolgokat, Shinobi-nak tehetné, de az embert az alapján kell megítélni, amit csinál, és nem ahogy csinálja azt. Persze könnyű azt mondani, hogy meglehet érteni a tetteit, de mindent csak a saját önös érdekéből tesz. És Hiei teljesen jól mondta, hogy amíg jogosan öl, és csak igazságot szolgáltat, addig rendben van. Én úgy gondolom, hogy Danzou és Itachi halála is teljesen igazságos, mindketten megérdemlik halált a tetteik miatt. Persze ide vehetjük Orochimaru-t, és Deidara-t is, ők is csak egyszerű bűnözők. Viszont Sasuke a saját bosszújának elérése érdekében sok olyan dolgot tesz, ami csak az ő szemszögéből igazságos.

Sasuke tényleg nem különbözik sokban Danzou-tól, semmivel sem jobb ember nála. Sasuke tettei mégis sokak számára elfogadhatóak, míg Danzou-é nem. Én ezeket a dolgokat nem értem.

Az meg, hogy Itachi tette előtt a világbéke volt a tét szerintem hülyeség. Egyáltalán nem lett volna neki muszáj teljesítenie a parancsot. A döntés joga meg volt Itachi, Danzou és Sasuke kezében, egyszerűen csak nem éltek vele.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins