Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
 |
« Válasz #6540 Dátum: 09 dec 18, 00:09:01 » |
|
Szerintem Kakashi vissza hozza őt. Azt sem tartom kizártnak, hogy a Danzou vs. Sasuke fightot is látni fogják. Sőt még azt sem, hogy bele is avatkozik Sakura és ekkor jön Kakashi. Látják milyen keze van (no meg szeme) az öreg gyökér vezérnek ez a kopininjában is tudasítja Danozu szerepet az Uchicha sztoriban. Simán kinézem Kishiből, hogy ezzel is kavarja a szálakat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 00:09:50 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6541 Dátum: 09 dec 18, 20:15:28 » |
|
nem kizárt, hogy tényleg bonyolítja.... és hogy Sakura tanult-e? biztos tanult de... még ha sokat tanult is volna nem lenne esélye szerintem... és nagyon hirtelen indult neki ennek az... ötletnek... tehát lehet hogy megint a szívére hallgat és nem gondolkozik majd kiderül.... de szerintem Narutót akarja leginkább megkímélni... amit nem értem, hogy gondolt de majd kiderül  csak addig meghülyülünk 
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #6542 Dátum: 09 dec 18, 20:57:58 » |
|
Azért az ő rábeszélőkéje nem olyan jó, mint Narutóé. ^^ Mint nő, esetleg elérhet valami (hasonlóra gondolok, mint mikor Sasuke elhagyta a falut), de Sasuke nem az a fajta, akit a nemek és az ilyen dolgok meghatnának (legalábbis kívülről úgy tűnik). Vagy van valami terve, vagy egyszerűen csak - a korábbi ismeretségük miatt - maga akar pontot tenni Sasuke végére. Lássuk a lehetőségeket: - Lelki beöntés: Sasuke durcásságát ismerve 0,1 % az esély, hogy működik. De azért van esély, csak akkor valóban valami nagyon ütőset kell mondania.  - Észérves meggyőzés: Mivel Sasuke az agyát kulcsra zárta, a kulcsot pedig lenyelte, így csak max. egy "Konoha no Hidden, Taijutsu no Ogi, Sennen Goroshi" (1000 év fájdalma) után működne ez a módszer.  - Nyers erő: Van, amikor már csak egy jó nagy seggberúgás segít. ^^ Feltéve, hogy eltalálja Sasukét, mivel a kettőjük gyorsasága között van egy pár ezer méter széles szakadék. ^^ - Egyéb lehetőség: Talán van valami új képessége, amit hasznosnak vél Sasuke ellen. De ehhez túl keveset tudunk Sakuráról. - Utolsó alternatíva: Valamilyen módon magával akarja vinni a halálba. Mint Anko Orochimarut a Halál Erdejében, azzal az öngyilkos jutsuval.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 20:58:52 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6543 Dátum: 09 dec 18, 21:29:58 » |
|
jaj azt azért Kishi se akarhatja, hogy Naruto Sasukét és Sakurát is elveszítse ráadásul egyszerre... ennyire csak nem gonosz  talán a legjobb az lenne ha Kakashi letudná beszélni a "tegyünk pontot a Sasuke-ügyre, hogy Naruto ne szenvedjen az ígéretétől és Sasuke ne legyen még rosszabb "ötletről, mert ez nagyon szép és nemes cél csak nem tudom hogy akarja elérni de persze lehet, hogy ő tudja  vagy ha ő nem legalább kedves Kishi barátunk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6544 Dátum: 09 dec 18, 21:44:59 » |
|
DE utána mit kezdene magával? Akkor semmi értelme nem lenne a történteknek-vagy megint tévedek, mert fáradt vagyok?- , szóval itt mindenképpen jön majd egy csavar. Bármi megtörténhet, az sem véletlen, hogy Kakashi maga akart Sakura után menni, valami fontosat vagy újat akar neki mondani.. ezért várom annyira, mi fog történni.. de erre várhatok még két hetet..
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6545 Dátum: 09 dec 18, 21:57:49 » |
|
lehet Lille, hogy így van, de szerintem Naruto fog vele leszámolni, vagy így, vagy úgy csak meg kellett mutatni, hogy Sakura is meg akarta tenni... DE mi van ha Kakashi nem is akarja lebeszélni? akkor mit tenne Sakura és Kakashi? bocsi bocsi és bocsi az offért de ha most ezt elkezdem írni a sima mangásba vagy a mi lenne ha? topicba azt se tudnák mit akarok... ráadásul az itteniek véleménye érdekel nagyon ^^ egyébként Chakra ha ismét erre jársz akkor elárulod, hogy pontosan már mi számít off-nak a szereplő kategóriában? merthogy örökké nem lehet a szereplőt jellemezni, ez világos, de ha meg már másról beszélünk, akkor az meg már offnak számít  de ha a Sakuráson kívülre írom ugyanezeket akkor sokan figyelmen kívül hagyják mert utálják szegényt, vagy csak gonoszkodó megjegyzéseket kap  gondolom törlöd ezt a hsz-t hogyha úgy gondolod hogy ez már tényleg túlzás (azért kérdeztem itt mert gondoltam a többieknek is fontos lenne tudni) csak valahol válaszolj ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 22:00:16 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #6546 Dátum: 09 dec 19, 18:41:44 » |
|
Sakurának adok 50% esélyt, hogy ki tudná ütni Sasukét. Ne ninjutsuban gondolkodjatok, hanem az orvosi képességeiben. Néhény kis fiola ellenszer ami megszünteti a genjutsu hatását, serkentőszerek, mérgek..pst. Akár egy olyan vegyületet is el tudok képzelni, hogy van nálla, ami levegővel érintkezve szitelen, szagtalan mérgesgázzá alakul, ami megbénitja az ellenfelet. Nem hinném, hogy ilyesmi lessz, de kb ezt tartom a leglogikusabbnak arra, hogy egyenlő szinten tudjon vele küzdeni. Továbbá ha mégis akkor, egy másik esemény fogja őket félbeszakitani. ---off---- Saját meglátás szerint (ne vegyetek rólam példát  ) minden olyan hozzászollás nem off amiben bizonyitott, hogy kapcsolódik a topik témájához. Magyarán (a legrosszabb példa  ) irsz egy kisesszét a jegesmedvék bélgázműködése és a golfáramlat közti összeföggésről majd okként használod egy olyan DNS beli mutáció kialakulásához, melynk következtében Sakura rózsaszin hajjal született. (azért ne ilyen szélsőségekben gondolkodj mint én xDD) ---off end--- ui: az avád melyik animéből van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6547 Dátum: 09 dec 19, 19:00:23 » |
|
Én is valami hasonló dologban gondolkodtam.. De egy új, saját fejlesztésű technikának jobban örülnék, esetleg használhatná benne az orvosi tudását is, pl. a vasököllel hihetetlen sebesség bombázhatná az ellenfél létfontosságú szerveit-hát ez nem nagyon eredeti, de most ennyire futotta  - DE ahogy belegondoltam, Sakura (és mi) most fontos dolgokat halhatunk majd esetleg Kakashitól, mert a leendő majdnem-hokage nem rohangálna csak így egy bajban lévő kislány után, ha nem lenne rá nyomós oka. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mit mondana neki Naruto, ha végre sikerülne feleszmélnie, és megtalálná Sakurát.. engem nagyon érdekelne! 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #6548 Dátum: 09 dec 19, 19:25:02 » |
|
Hát, szerintem az elég nyomós ok, hogy Tsunade tanítványáról beszélünk. Így, hogy Tsunade kidőlt, szerintem Sakura lett a legjobb orvosi ninja Konohában. Az esetleges halála elég nagy veszteség lenne, már csak ilyen szempontból is, én úgy vélem. Abban meg biztos vagyok, hogy jó előre kigondolta, hogy hogyan fog végezni Sasukével, úgy, mint ahogyan azt is eltervezte, hogy az A terv szerint szerelmet vall Naruto-nak, ha ez nem jön be, akkor jön a B terv, hogy saját kezűleg végez Sasu-val.  Valami van a tarsolyában, csak nem tudom, h mi. Illetve tippem van. Az első, a Kurenai-tól vett genjutsu magánórák. A második, hogy továbbfejlesztette az orvosi ninjutsut. Erre van is 1-2 tippem, h hogyan.  Az tuti, h Kakashi semmit nem tanított neki.  Elvégre lazán kijelentette, h Sakura sehol nincs Sasuke-hez képest. Akkor úgy éreztem, mintha beledöftek volna vmit piciny szívembe. :"DD Tudom, h Kishimoto nem szereti az erős női karaktereket, de ha már egyszer Hinata is villantott egy új jutsut, akkor Sakura is megérdemelne a jelenleginél (jóval) nagyobb tudást/erőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6549 Dátum: 09 dec 19, 20:12:51 » |
|
eddig én leginkább Shiro elképzelését tartom legvalószínűbbnek mármint a orvosi jutsukat... az olyan logikus lenne mert ő abban a legjobb OFF mert nem tudtam elküldeni PÜben Őszintén szólva nem tudom melyik animéből van. Azt se tartom kizártnak, hogy egyikbe se, mert csak egy normális anime csajt kerestem aki nem bénán és gyengén, nagy szemekkel bámul valakit/valamit 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 20:17:07 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke14
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6550 Dátum: 09 dec 19, 20:49:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6551 Dátum: 09 dec 19, 21:38:34 » |
|
Sakura fejlődhetett, rég nem láttuk harcolni. Hát genjutsu az lehetséges, mrt elvileg genjutsu tipusú, de ugyan hova gondol ? Azt hiszi letudja győzni a jelenleg ismert legerősebb ms? Orvosi ninjutsu? Azt is el tudom képzelni, hogy valamilyen távolsági bénítást, vagy esetleg valamilyen test felturbózási jutsut szerzett. De a legvalószínűbb az, hogy a többiekre támaszklodna, és valahogy valamilyen úton módon őket turbóza fel. Sakura legnagyobb hátránya az hogy lassú. Hiábha veszi észre a támadást, ha telibekapja. Sasuke evvel szemben nagyon gyors. Az mekora lenne, hogyb valamilyen úton módon kekkei genkai-t szerzett volna, akár úgy mint danzuo. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #6552 Dátum: 09 dec 19, 22:10:04 » |
|
Első az 1 pontos sharingan, utánna jön a 2 pontos és a 3 pontos sharingan - eddig mindenkinek ugyanolyan. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
 |
« Válasz #6553 Dátum: 09 dec 20, 16:55:56 » |
|
Miért hívjátok Sasuket emonak? Nem mintha én oda lennék érte, de nagyon messze áll az emotól, ez a duma annyira rossz mint amikor egy embert ilyen szavakkal illetnek hogy "besértődött". Megöltek gyerekkorában mindenkit, aki számított neki, Itachi hamis bosszúba hajszolta, szal most ezek után tök érthető a viselkedése szerintem.
Az emo dolog onnan jön (szerintem, legalábbis, ha van ebben némi logikai is) hogy elég hamar eszébe jutott za öngyilkosság a Zabuzás részeknél, és a HAlál erdejében, Oro'nál is. A többi indok, amit ilyenkor hangoztatni szoktak, elég nagy baromság, ez a része viszont kicsit tényleg jogos...
Itt szolnék hozzá. Jogos lenne ha az öngyilkosság = az EMO stílussal. De egyenlőre nem minden emos öngyilkos hajlamú, és nem minden öngyilkos EMO-s. Arról nem is beszélve, hogy Sasuke stresz helyzetben volt. Elég pocsék lelki állapotban. És valszeg csak lereagálása volt a hírtelen kialakult szituációnak. Mondjuk egy helyzetben pl: üldöznek és szakadék szélén állsz, és mindjárt elkapnak. Tudod h megfognak ölni, sőtt előtte még jól megfognak kínozni. A leugrás melleti döntés, igazából abszolút csak a pillanatnyi ideg állapotodon múlik. Tudom ez elég rossz példa. De harc közben, katonáknál is előfordul, hogy a kilátástalan helyzet, és a váratlan szituációk, adrenalin, stressz, félelem, hatására, könnyebb megoldást választanak. Én azt annak tudtam be, hogy Kisis csak illusztrálni akarta a helyzet kilátástalanságát. Hogy már ezen is elgondolkodik Sasuke. Mert össze roppant idegileg. Azért katonáknál az idegi összeropanás elég sanszos lehet. Főleg ha elég instabil a személyisége. Ami Sasukére rá illik. Am a haja miatt emo-zák szerintem. Meg a szép kis fekete karikák miatt a szeme alatt. MEg az önsjanálkozás miatt. Mondjuk azért szerintem van külömbség Sasuke önsajnálata , és az emoskok önsajnálata között. Akárki akármit mond, én se járnék a rétre röhögcsélve virágokat szedni, a családom leölése után  De am igen elég degradáló ez az EMOS kifejezés Sasukéra. Mert ezzel az erővel narutora is rádobhatnánk, az utóbbi időben nyújtott viselkedéséért, vagy Nagatora. De az ép ész aszt mondja hogy ez hülyeség. Mert Naruto világában nincs ennek EMOSoK!! xD
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #6554 Dátum: 09 dec 20, 17:19:40 » |
|
Én csak ezt mondom, hogy ez a lehet még a legjobb érvük, amiatt, amit kifejtettél az "önsajnálatával" kapcsolatban.. és nem az számít, hogy mik a tények, hanem, hogy mi van a köztudatban. Bevallom, kicsit hülyén foglamaztam, de az, hogy Sasuke iylen könynen eljutott az önygilkossághoz, és el akarta dobni az életét, a köztudtaban élő emo-kép mellett az egész Saskemo "kultusz" alapja lehet.
A haja nem tudom mennyire játszhat közre, szerintme akkor már van egy rakat Naruto karakter, akire inkább rá lehet fogni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|