24 nov 15, 23:39:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339166 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Nauzika
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6510 Dátum: 09 dec 15, 20:05:41 »

az furcsa lenne Nevet de nem lenne jó azért mert az egyik csapat szereti a másik csapat vezetőjét tehát... érdekes lenne Nevet
egyébként Sakura most Naruto v Sasuke felé hajlik szerelemügyileg?
azért kérdezem mert most nemigazán értem őt tehát érdekelne ki mit gondol
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 15, 20:08:05 írta Nauzika » Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6511 Dátum: 09 dec 15, 20:05:55 »

Lehet, hogy erre lehetőségünk is lesz.. Pontosan Ki tudja? Gondolkozik Kishi! Nevet
És egy újabb kérdés: szerintetek Sakura szíve már Narutóért dobog, vagy még mindig Sasukéért?
Ezt már annyi helyen és annyi módon kivesézték, hogy.. Technikai KO De engem érdekelne, hogy az utóbbi mangákban történtek alapján ti mit gondoltok.. de az biztos, hogy Kishitől még várhatunk 1-2 csavart... ez legalább biztos.. Nevet

Hát ezt nem hiszem el!!! Mind a ketten ugyanarra gondoltunk, Nauzika, 10 másodperces különbséggel... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 21:15:56 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6512 Dátum: 09 dec 15, 20:09:42 »

áh elkéstem a módosítással Nevet
én arra gondoltam, hogy mind kettőt szereti Nevet nem tudom... én a helyében Sasukéról azért ennyi idő után letettem volna... nem is azért mert elment hanem mert megváltozott
Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6513 Dátum: 09 dec 15, 20:12:36 »

Sakura sztem inkáb a kis emósunk felé húz. Narutót csak azért kevarta meg mert, megértette a szenvedését.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6514 Dátum: 09 dec 15, 21:02:57 »

hát valószínűleg csak menteni akarta narutoék barátságát, és azért kamuzott egy nagyot szerencsétlen főszereplőnek. yamato beszólását sem szabad azonban elfelejtenünk.

szerény véleményem szerint ő maga sem tudja eldönteni, hogy mit is gondol. sasuke egy gyerekkori álma volt, abszolut plátói szerelem, naruto meg ott van a közelében, tudja, hogy szereti (szerette), és egyre közelebb kerültek egymáshoz. szerintem reflexből sasuke fele húz még mindig.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6515 Dátum: 09 dec 15, 22:19:56 »

Pedig lassan el kellene döntenie.. de szerintetek még lehetne jövője Sasukéval? Barátként, ellenségként, stb.?
Vagy: Sasuke érez vmit Sakura irányában? Barátságot, v gyűlöletet, v közönyös, stb.?És ugyanez Narutóval.. vajon ő még érez iránta vmit.. Gondolkozik GondolkozikÉrdekelne a véleményetek. Pontosan bow
Húúú, most nagyon elmentem az érzelmek irányába..
Akkor egy újabb kérdés: Sakurának ki ellen lenne esélye  a másik oldal emberei közül? Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 15, 22:22:38 írta Lille17 » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6516 Dátum: 09 dec 15, 22:45:11 »

Nem biztos, hoyg szándékos volt, mert szután esett el, hogy elérte az amaterasu. Az viszont száz, hogy az, hogy pont a repedésre érkezett, direkt volt, ha nem is hagyta magát elkapni az amaterasuval.
Bár, most hoyg így mondod, lehet, hoyg nem csak kapva az alkalmon tolta be pont akkor a kirint, hanem direkt rákészült..
Naplózva
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #6517 Dátum: 09 dec 16, 10:31:48 »

Sakura erős és jól taktikázik, de kevesebb tapasztalata van, mint a Taka fiú tagjainak. Sakurát ráadásul bármelyik konohai társa a védelmébe venné, így nem hiszem, hogy neki kéne legyűrnie egyedül valakit. A napnál is világosabb, hogy trükkök nélkül Sasuke-val szemben is  esélytelen szóval tuti, hogy itt lesz valami csavar a történetben nem fogják őket kiállítani egymás ellen.
Mindenki azt szokta szajkózni, hogy Szöcsit idegesítette Sakura és mindig durván bánt vele. Szerintem csak akkor haragudott a lányra amikor az keresztezni akarta a terveit vagy nem értette meg az érzéseit. Egyébként ha utálta volna ellöki magától vagy tiltakozik úgy, mint ahogy Karinnal tette az elején. Beszéltek ők sokat normális hangnemben is, akció közben jól összedolgoztak és Sasuke őt engedte a legközelebb magához. Ha Narutóról Sasuke elismerte, hogy a legjobb barátja volt annak ellenére, hogy folyton marták egymást akkor elképzelhetőnek tartom, hogy Sakura sem volt teljesen közömbös neki. Egyébként ha túlságosan barátkozott volna bármelyikükkel akkor képtelen lett volna véghez vinni a bosszúját. Ha újra találkoznak már ellenségként fogják egymást kezelni, de biztos vagyok benne, hogy Saku még mindig ugyanolyan szerelemmel szereti, mert ugye hiába tudja ésszel, hogy rossz ember a szívnek nem lehet parancsolni. Megbocsátani viszont nem fogja azt amit a fiú tett az elmúlt időszakban, talán csak akkor ha Szöcsi valami világrengető jótettet vinne véghez- ezt viszont jelen helyzetében elég nehezen tudom elképzelni róla.
 Narutora onnantól néz más szemmel, mióta megtudta, hogy ő mentette meg a csapatot Gaarától. Szöcsit idézve: "Naruto mindent beleadott, hogy megmentsen téged:" A következő részben már a lány neki is vitte a sütit nemcsak a szívszerelmének. Randizni is voltak pont aznap este mikor dobbantott Sasuke a faluból, de ez nem azt jelenti, hogy új szerelem lenne kibontakozóban. Inkább csak Sakura túllépet azon, hogy lenézze Narutót és elindult azon az úton, hogy megpróbálja valóban megismerni. Aki pedig megismeri Narutót nem tudja nem szeretni.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6518 Dátum: 09 dec 16, 18:07:27 »

Huhh.. Ma megnéztem a legutóbbi Naruto SPOILER-t... Érdekes dolgok fognak következni mindenesetre.. Naruto összeesett, Sakuráékra is vár egy kis hideg zuhany, Sasuke és Danzou Mangekyou-ja.. Nem járnak szép idők a volt hetes csapatra.. ahogy ránk sem.. Egyébként Kif-lee, én is ugyanígy gondolom..nem hiszem, hogy Sakura csak úgy cakkompakk elfelejtette Sasukét. De ez csak az én véleményem.. Mindenesetre megint csak azt tudom mondani: várom a folytatást!
Naplózva

Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6519 Dátum: 09 dec 16, 19:04:51 »

nagyon érdekel hogy Sakura hogy érez majd ennek az egésznek a végén...
és ha belefut Danzouba? meddig maradna életben? és  Sasuke legalább tenne csak egy icipici valamit a védelmében
már ha Naruto nem éri be őket mert ő ugye minden áron megvédené Sakurát, (de mint láttuk ő összeesett tehát nem tudom )vagy hagyná meghalni?
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 16, 19:18:15 írta Nauzika » Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6520 Dátum: 09 dec 16, 20:37:18 »

Nem hiszem, hogy Sakura beszállna ebbe a harcba.. inkább csendesen figyelne, feltérképezné a dolgokat, információt gyűjtene..(vagyis én ezt tenném) De mivel mégiscsak Sakuráról van szó.. nem vagyok biztos benne. (Sakura nem az a hidegvérű típus.. smirksweat) De én még nem írnám le.. Lehet, hogy Kishi nagy dolgokra készül vele kapcsolatban..
Régebben írtam, hogy már régóta nem volt fontosabb megmozdulása.. most, az utóbbi mangák alapján..eljött az ő ideje a cselekvésre!
Naplózva

Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #6521 Dátum: 09 dec 16, 20:40:02 »

Hiroto te még optimista vagy Nevet de miért gondolod így? csak azért kérdezem mert én is szeretném így gondolni Nevet egyébként valószínű, hogy az én összevissza csavart utolsó mondatomat nem értette Nevet na az kb az akart lenne h Sasuke hagyná-e hogy Danzou bántsa Sakurát (szerintem simán...) csak közben beletettem azt is hogy: azt tudjuk hogy Naruto mindenképp megvédené Sakurát de mi van ha ő nem ér oda?
Lille egyébként én is így gondolom... mármint nem véletlenül alakult úgy,hogy ő indult először Sasuke után... kíváncsi vagyok hogy fog alakulni, nagyon kíváncsi vagyok
Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6522 Dátum: 09 dec 16, 21:41:26 »

Igen, igen.. Suigetsu Naruto, Karin Sakura rossz másolata.. meg végül is a szokásos ütlegelés is megvan.. Nevet Pojén
De ahogy már ezernyi helyen is leírták, Karin a 12 éves Sakurára hasonlít, csak még idegesítőbb, sokan ezért nem bírják  Karint... de hogy többet ne offuljunk: a manga mostani állása szerint Kakashi fog beszéni Sakurával-jobb esetben smirksweat..szerintetek mit fog neki mondani??? Gondolkozik
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #6523 Dátum: 09 dec 16, 21:49:55 »

Szerintem rátólóz kakashi a csajra egy sharingan féle genjutsut,aztán a hátán hazacipeli. Nevet
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6524 Dátum: 09 dec 16, 21:58:44 »

Nevet... Kakashi most szóban teszi majd helyre Sakurát, szerintem. Csak arról sincs lila gőzöm sem, mi a jó eget akar majd neki mondani.. Kakashit ismerve nem ilyesmi lesz, hogy:"Sakura, ne tedd! A lankadatlan hűséged Sasuke iránt megható, de ne ess a szerelem csapdájába!" Biztos mond majd neki vmi racionális dolgot, ami eltántorítja (Vagy jön a genjutsu.. Pojén)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins