24 nov 15, 16:13:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1338917 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Kakashi87
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6345 Dátum: 09 dec 06, 23:51:29 »

Elképzelem ahogy kakashi könyvet olvas,megtámadják Konohát. Majd 30 perc késéssel betoppan, hogy bocsi-bocsi egy öreg hölgyet kellett átkísérnem az úttesten. A viccet félre téve,szerintem nagyon is alkalmas hokagénak. Okos,erős,nyugott,gyors és már megvan a tapasztalata is.

Moderátor:
Nem tripla hsz, csak töröltem közülük.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 08, 18:03:31 írta Chakra » Naplózva

HarrierAndreas
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #6346 Dátum: 09 dec 06, 23:52:41 »

Ja és egy fekete macska miatt körbe járta kétszer a falut.
Naplózva

Olyan vagy mint a lépcsőház! - sötét és korlátozott
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6347 Dátum: 09 dec 07, 07:40:28 »

Hmmm... Valóban Kakashi az egyik legalkalmasabb személy a hokage ranghoz. Gondolom fel is tudna nőni a feladathoz. Nem hiszem, hogy a legnagyobb Sannin Jiraiya, aki Kakashi mesterének a mestere, csak azért mondta Tsunadénak, hogy alkalmas lenne, mert nem gondolta, hogy egyszer sor kerül a dologra...
Naplózva
Norgreid
Chuunin
*

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #6348 Dátum: 09 dec 07, 16:19:58 »

Persze, igazad van Revan, azért tényleg fejlődött a karaktere, de nem olyan nagy mélységben, mint ahogyan azt én elképzeltem. Túl sokat gondoltam a karaktere mögé. Mostantól nem gondolkozok  Pontosan
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #6349 Dátum: 09 dec 07, 17:25:34 »

haljom már meg danzuo és legyen kakashi a hokage  Ördögi

hát kakashi szellemileg megfelelne neki, és megrendíthatetlen híve konohának és a barátainak, szal ha veszély van tuti képes lenne magát feláldozni, és ez helyt áll.
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #6350 Dátum: 09 dec 07, 23:11:14 »

Hát igen kakashi a tökéletes kage,hírhedt,erős,nyugodt,tapasztalt és igazi konohai shinobi,ennél jobb embert nem lehet találni a hokage posztra.  Nevet

Egyébként csak így megjegyezném,hogy várnék tőle még valami nagyobb csatát a történetben,ahol egy-hét új képességet is bevillant. Nevet

Naplózva
swadawa2
ANBU újonc
*

?????

« Válasz #6351 Dátum: 09 dec 08, 13:49:27 »

Nem tudom, Kishi ezzel a Gaara Naruto féle beszélgetéssel arra célzott hogy Nem Kaká'  lesz a hokage, hanem Naruto, hisz a cím is ilyen volt kb: készen álsz rá hogy magadra öltsd a hokage köpenyét? vagy vlamiféle.

Szal örülnék neki én is de nem látok rá esélyt  Gondolkozik

Amúgy szerintetek Kakashinak van még valami amit nem mutatott meg? (nem, nem a maszkra gondolok  Nevet)
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6352 Dátum: 09 dec 08, 14:06:25 »

Hát, nagyságrendileg ezer jutsu amit ismer, de még nem láttunk tőle, az van, de hogy ezen kívül tud-e mutatni valamit...  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 08, 14:07:43 írta STM » Naplózva
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #6353 Dátum: 09 dec 08, 14:45:32 »

A válasz: sztem igen.Mosolyog
Ugyanis szó volt a különleges fehér chakrájáról, amit az apja is használt a chakrapengével, szóval sztem ez majd még előjön, remélem a közel jövőben. És akkor ez nem másolt jutsu lesz, hanem saját..  Kúl

Szerk: jah igen, és a Mangekyo sharinganos technika is saját végső soron, és lehet, h még más erő is felébredhet a szemében, nem csak ez a dimenzióba átteleportálás.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 08, 14:54:02 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #6354 Dátum: 09 dec 08, 17:55:17 »

az a fehér chakra hol van a mangában? én nem emlékszem rá.

tuti van valami kemény jutsuja, amit még meg sem mutatot, bár az kérdés, hogypain ellen miért nem használt valami ütőset. inkább azt mondanám, hogy majd fejleszt ki valami új cucot.
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6355 Dátum: 09 dec 08, 18:23:07 »

Fehér chakra lásd Kakashi Gaiden. Ott használja az apja kardját a fehér chakrával. Amit az animéből, ha jól emlékszem, akkor ki is hagytak.
Naplózva
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #6356 Dátum: 09 dec 08, 21:37:05 »

SPOILER
Szerintem Sakura most eléggé össze van zavarodva, és ezért hoz ilyen katasztrofális döntéseket..Így csak tovább nehezítette Naruto dolgát, és vhogy nem tudom róla elhinni, hogy neki menne Sasuke-kunnak, aki után évekig loholt, és akiért "bármit megtett volna". Nekimegy egy Shannaro!-val, aztán BUMM?! Technikai KO Nem tudom róla elképzelni.. (másrészt meg ugye itt vannak az erőviszonyok., Sasuke egyelőre fényévekre van Sakurától..) Azért erre a találkozásra nagyon kíváncsi lennék.. Lehet, hogy olyan dolgokat tudnánk meg, ami sarkaiból fordítaná ki a világot... és hogyha már Naruto is beszáll a buliba, akkor lesz majd csak az igazi.. 
Egyébként szerintem is a part1-hez képest igen is fejlődött.. minden szinten! Most már képes-néha- Sasukétól elvonatkoztatva is gondolkozni, képes átérezni mások fájdalmát , komolyabb lett... számomra ez már sokat jelent.. Véleményem szerint kedves-már mikor nem bosszantják föl  Mosolyog-, értelmes, segítőkész, intelligens, és van humorérzéke is.. Nevet A karaktere is eléggé emberi, jelenleg olyan felnőtt-gyerek keverék.. és ez néha igazán jó poénokat kreál..
Majd ha teljesen felnő, azt hiszem, mindenki elégedett lehet majd vele..
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
con
Jounin
*

« Válasz #6357 Dátum: 09 dec 08, 23:50:28 »

SPOILER
Szerintem Sakura most eléggé össze van zavarodva, és ezért hoz ilyen katasztrofális döntéseket..
Szerintem egy dolog miatt hozta sakura ezt a hülye ötletét,hogy le akarja verni sasukét.

Kishimoto ezzel csinál egy jó kis indokot,ami miatt naruto dühből jól sasuke nyakának ugrik majd.
Szerintem ennyi sakura hülye ötletének az indoka. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 08, 23:55:39 írta con » Naplózva
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #6358 Dátum: 09 dec 09, 09:47:30 »

Nem szerintem az animében is benne volt. Csak azt hiszem nem emelték ki annyira, mint a mangában.
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #6359 Dátum: 09 dec 09, 17:46:51 »

miből gondoljátok hogy gyenge? láthatuk már, hogy kinyírta sasori, aki legalább kage szintű volt. tehát nem biztos, hogy gyenge. sőt, igaz nem lenne annyi esélye sasuke ellen mint narutonak, de a kis csapatal ,,talán" megmenekül.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins