Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #4935 Dátum: 09 jan 18, 00:32:11 » |
|
kétlem hogy ilyen szintű belépővel és a brekik iylen szintű bizalma mellet ne csinálta volan meg akkor az a felül múlta ezt meg azt szöveg értelmetlen lenne xD szal tuti megoldotta valahogy.
a többi kitét is a justuval kapcsolatban Naruto esetében valszeg teljesen más. a Rasengan.-hoz klón? már nem azé de mindenki halálra bizonygatta hogy Rasengannal ütötte szét a démoni peint amihez nem ahsznált klónt akkor ne térjünk már vissza erre. ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #4936 Dátum: 09 jan 18, 09:23:01 » |
|
Naruto erejet sztem jol kifejtette Shiro a senjutsu topic alatt. Messze ove lett a legnagyobb ero a faluban egeszen az operencias tenger jobb oldalaig! Naruto meg nem 1 hulye gyerek, csak maskepp gondolkodik mint az atlag. Einstein is megbukott anno, mert mashonnan latta a dolgokat mint a tanarja. Megis ra emlekezunk nem a tanarjara. Bar itt a tanar is nagyszeru ember volt. Mellesleg mindig elfelejtitek naruto hatalmas akaraterejet. Ami melle most mar sokkal erettebb gondolkodassal is rendelkezik. Egyre fejletebb taktikai erzekkel. Magaval a jelenletevel ugy felspanolja az embereket ami utoljara sztem csak Sarutobi senseinel volt meg. Raadasul meg azt is hozzavesszuk, h annyi csakraja van mint a fel falunak egyuttveve, akkor azert tud a rasenganokba pumpalni eleg kraftot! Mi lehet az uj technika?! Sztem 2 elem kombinacioja lesz. Vagy dobni fogja tudni a rasengant. Vagy valami ilyesmi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 18, 09:25:39 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4937 Dátum: 09 jan 18, 09:47:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #4938 Dátum: 09 jan 18, 10:09:02 » |
|
Biztos,hogy nem fog meghalni Kakashi. Ha jól láttam, akkor Tsunade csigája, Katsuyu megtalálta Kakashit és ki is hozta a romok alól, tehát gondolom elvitték vhogy Kakashit a kórházban, ahol majd meggyógyítják. Persze, ha a kórházat még Pein nem rombolta le.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4939 Dátum: 09 jan 18, 10:29:38 » |
|
Ebbren semmi ellentmondás nincs, sőt, szinte tök ugyanazt írtam mindkét idézetben, igazából jó ideje csak ismételgetem magam. ...
ÁÁ tényleg ugyanaz... ^^ Csak az egyikben azt írtad hogy a büdös életben soha nem leszz tapasztaltabb a sanninoknál, a másikban meg azt, hogy mégis az lehet... Inkább írj kevesebbet egyszerre, mert jókat írsz, de látszik hogy belezavarodsz a mondanivalódba... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4940 Dátum: 09 jan 18, 10:55:56 » |
|
Szerintem Sakurát túlbecsüli itt valaki. Kakashi meg mit érne chakrával ha a szíve áll le? Meg marhára ki van merülve... Chiyo tensei technikája sem arról szólt. Amit elvileg max tsunade ismerhet de ő mozdulni sem tud. Kishi meg minden mangában célozgat hogy mi Kakashi sorsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4941 Dátum: 09 jan 18, 11:10:13 » |
|
Háát mivel a mangában egész jól nézett ki az a jelenet, szerintem pont úgy fogja megtámadni Szöszke Oro-t.Bár lehet, biztos, lesznek benne filler mozdulatok, események, jutsuk.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4942 Dátum: 09 jan 18, 11:19:21 » |
|
Hát nemhiszem hogy a manga egyik fonos eseményét fillerjutsukkal fogják megcsinálni,mert azért a mangában már elég látványos a harc,semmi értelme nem lenne hogy más jutsukat is hozzárakjanak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #4943 Dátum: 09 jan 18, 12:14:23 » |
|
Cyoba-baa technikája azon alapult h a chakrával vitte át a saját életerejét a halott testbe...Amúgy Sakura szerintem Shizunénél jobb Kunoichi (rem. jól írom) De Tsunade árnyéka még. De azt én nem tudom h Kakashinak most a szive is megállt-e? De ha nem lenne chakra keringése akkor elég valószínű h szíve se dobog
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #4944 Dátum: 09 jan 18, 12:16:22 » |
|
Háát mivel a mangában egész jól nézett ki az a jelenet, szerintem pont úgy fogja megtámadni Szöszke Oro-t.Bár lehet, biztos, lesznek benne filler mozdulatok, események, jutsuk. Mondjuk ezt úgy tudom elképzelni max. h Guuren is ott van Orochimaru mellett a harcnál... És mondjuk az anime majd be is rakhatja Guurent a Taka 5-dik tagjának.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4945 Dátum: 09 jan 18, 12:18:33 » |
|
Szerintem Sakurát túlbecsüli itt valaki. Kakashi meg mit érne chakrával ha a szíve áll le? Meg marhára ki van merülve... Chiyo tensei technikája sem arról szólt. Amit elvileg max tsunade ismerhet de ő mozdulni sem tud. Kishi meg minden mangában célozgat hogy mi Kakashi sorsa.
Áhh nemtom kiről bezsélsz
Jah és Földi-kun: Sakura a kórházban volt mikor Pein lerombolta, csak Katsuyu megmentette.-.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4946 Dátum: 09 jan 18, 12:47:22 » |
|
Háát mivel a mangában egész jól nézett ki az a jelenet, szerintem pont úgy fogja megtámadni Szöszke Oro-t.
Ez nem midnig van igy ,a Naruto Sasuke találkozott is elcseszték ,pedig a mangában jó volt a rajzolás.Nem Kishitől függ ,hogy milyen minőségű lesz az anime hanem a rajzoló csapattól aki késziti. Áhh kétlem ,hogy megfilleresitik a Hebis-Takás dolgot...Sasukénak nincs szügsége egy 5. emberre ,akkor már a mangában is ott lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #4947 Dátum: 09 jan 18, 13:00:00 » |
|
Rasengan + valamien elem pl: fa vagy föld O.O hogy nézhet ki xD
Ez már egyszer lelett írva a rashengan topicba... olvass vissza és megtudod.<------ meg keresném neked de nem akarom, hogy rá szokjxDD. u.i. Naruto már most jobb mint a saninok. Naruto valóban tapasztalatlan és nincs sok technikája sem... azonban a rendelkezésére álló technikákat magasabb szinten képes használni mint bár melyik Sannin. Senki nem képes a klónokat ilyen szinten használni és a rashit is csak ő képes ilyen számban termelni egy csatában. Arról nem is beszélve, hogy pillanatok alatt képes alkalmazkodni a csatához. Egyedül ami nincs meg benne az az irányító, vezető képesség. Ha ezt megszerzi akkor már tényleg a legalkalmasabb hokage leszxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4948 Dátum: 09 jan 18, 13:08:12 » |
|
Hát ebben a legutolsó mangás részből egész jó irányító készségről ad tanulságot.... Egyszerre irányít 4 békát... Az már azért kicsit több mint egy 4 fős csapat... Tehát ez is egy előre lépés... Szerimtem azon kell sokat javítania, hofy megőrizze a hidegvérét... Mert elég heves még mindig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #4949 Dátum: 09 jan 18, 15:23:07 » |
|
Hiába gondolkozunk azon hogy mi lesz mert több mint valószínű hogy nem az fog történni. Mert Kishi mester mindig meglep valami újjal amire nem számítunk épp ezért olyan izgalmas Kakashi sorsa mert mindenki szinte biztosra veszi a túlélését és pont ezért lesz meglepő ha ne agy isten meghal Kakashi Hatake akit mellesleg nagyon szeretek szóval nem szeretném. Csak mindenkit figyelmeztetek hogy ne vegye kézpénznek Kakashi túlélését.
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
|