Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4695 Dátum: 08 dec 15, 22:56:58 » |
|
Vegyes érzelmen azt értettem, hogy még nem volt képes eldönteni, hogy baráti-e, vagy szerelmi-e az az érzés Igen, a 7es csapat reuniójára én is ezt a húzást gondoltam, csak számomra már OFF téma lett volna
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4697 Dátum: 08 dec 20, 21:54:06 » |
|
A táj nem kicsit megváltozott Narutonak köszönhetően, szerintetek? Azon gondolkodtam, hogy mi van ha valami szél elemű jutsut próbálgat és nem a RasenShurikent? Felvetődik a kérdés, hogy és honnan tudna ilyet, vagy ki tanítana neki...nemtom csak gondoltam ez is elképzelhető, mivel elég messze van a "tereptől", és a Rasenshuriken nagy robbanással is járna, amire Fukasaku tuti felébredne. (remélem nem off, nem tudtam eldönteni hova írjam )
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4698 Dátum: 08 dec 20, 23:36:18 » |
|
Lehet magától tanult egy szél elemű jutsut vagy kifejlesztett egyet VAGY megcsinálta az eldobható rasen shurikent!!??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4699 Dátum: 08 dec 20, 23:42:31 » |
|
Ez biztosan nem a RasenShuriken ,annak más hatásai vannak ,az belülről pusztit... De am Naruto szerintettek a RS gyakorlására van ott? nem inkább a senin mód tanulására ,ennél fogva meg kivan zárva ,hogy az használja. Ha jól láttam a mostnai mangából ,Naruto új style vesz fel (köpenyre értem az utsó előtti oldalon) és valami tekercs is van nála.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 20, 23:45:26 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4700 Dátum: 08 dec 20, 23:44:18 » |
|
De valószínüleg a sennin módban nem sebzi a rasen shuriken.(sztem., és lehet a kettőt egyszerre gyakorolta)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4701 Dátum: 08 dec 21, 00:58:49 » |
|
... ,Naruto új style vesz fel (köpenyre értem az utsó előtti oldalon) és valami tekercs is van nála...
Milyen képen? Nem tévszted össze Peinnel? >Jobban megnézve a tekercs melett tényleg mintha egy köpeny széle lenne... >>Tényleg! Mekkora fight lenne már, ha Naruto Minatos göncben toppanna be Konohába?! (Ami ebből a bevillanásból valószínű... De 1 kép, és az alapján bárki lehet...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 21, 01:30:12 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4702 Dátum: 08 dec 21, 09:49:30 » |
|
Én nagyon szeretem narutot, egyik kedvenc karakterem Kicsit butuska, de végre kezd benőni a feje lágya... tanulhatna már pár jutsu-t, mert az eddig siralmas... Azt meg csak remélni tudom, hogy új style-t kapott, jól állna a hátán a tekercs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4703 Dátum: 08 dec 21, 12:06:38 » |
|
Nah én is gondolkoztam ám iddogálás közben, miközben a többiek a női lélek rejtelmét próbálták megfejteni (én már rég feladtam ). Szvsz a táj pusztulásai hasonlítanak arra, amit Temari szokott okozni. Szerintem ez egy Fuuton jutsu lesz. Ugyanolyan precíz vágások vannak, mint mikor Temari legyint 1-2t. Rasenshuriken tuti nem lehet, akkor hatalmas kráterek lennének a földben. Szerintem titokban Ninjutsut tanul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4704 Dátum: 08 dec 21, 12:13:51 » |
|
hát nem vagyok én annyira biztos abban. ha megnézitek, csak párnál vannak olyan precíz vágások, a többinél kisebb kráterek (meg jobb oldalt egy lezuhant, megkövesedett repülő csészealj) vannak. majd vmikor talán megtudjuk, hogy mi ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4705 Dátum: 08 dec 21, 12:23:04 » |
|
A kráterek szerintem simán üregek, ez valamiféle "erdő" volt, üreges növényekkel... Legalábbis ahogy én kiveszem a dolgot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4706 Dátum: 08 dec 21, 13:02:38 » |
|
én azt nem bírnám elképzelni, hogy naruto ninjutsut tanul(t). eddig se tanult, szerintem nem is fog, max valamikor később még biztos hogy senjutsuval csinálta, az is lehet egyszerűen odament és szétverte a hegyeket, erdőket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
Vendég
|
|
« Válasz #4707 Dátum: 08 dec 21, 17:19:28 » |
|
hmm meg nézve a képet inkább ara gyanakszom hogy tovább fejlesztette a rasenshuriken-t alakmanupulációval valami olyasmivé mint régen a dragon ball Z ben krilin tecnikája volt a Kienzan ami pereciz vágásra is képes de ha közvetlenül érintkezi a célponttal fel róban ez meg magyarázná a krátereket bár ezt csak én gondolom igy
szerintem is nagyon komolyan nézne naruto ki az apjah göcsében
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 21, 17:20:37 írta Miroku »
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4708 Dátum: 08 dec 22, 00:16:48 » |
|
Lehet hogy itt már esett szó róla,és ha igen nyugodtan lehet rámszólni hogy olvassak vissza,de nem furcsa hogy az eddigi történet során nem esett szó sakura családjáról semmi féle képpen! Vagyis úgy értve hogy azt tudjuk hogy van neki,de hogy kik lehetnek ott se kép se hang! Azért ugye még nagyobb mellékszereplőknél is láttunk szülőket nem mellékesen elég soknál,sőt ha jól emlékszem mindenkinél kivéve sakurát! Pedig sakura ugye mint tudjuk az egyik főszereplő,vagy ha úgy tetszik a női főszereplő,és másoknál még ha halottak is,hallottunk családjukról nála pedig furcsán nem! Szal ennek most a storyban lesz jelentősége szentetek,vagy csak szimplán olyan jelentéktelenek,hogy nem kell rájuk szót fordítani? Mondjuk én az utóbbira szavaznék,de mégis ha annyira jelentéktelenek,akkor miért nem láttuk őket egyszer sem akár csak egy pár pillanatig,akár mondjuk fillerben?! Vagy lehet ez olyan lesz mint kalambó felesége vagy hogy közelebb legyen a témához kakashi arca amit mindig takar az a fránya maszk?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4709 Dátum: 08 dec 22, 01:14:07 » |
|
Lehet, hogy nem ninják a szülei és, ahogy te is írtad jelentéktelenek...vagy az is lehet, hogy anbusok és Kishi nem akarja felfedni őket XXD De pl. Lee szüleit sem ismerjük...meg Tenten-ét sem(én legalábbis nem )...nagyon úgy tűnik, hogy Kishi őket, mind jelentéktelen szereplőnek tartja...(mármint a szülőket^^), vagy még valami komolyabb szerepet szán nekik, bár ezt nem hiszem, mert akkor már látnunk kellet volna őket... Szerintem egyszerűen, csak nem tudott elképzelni nekik megfelelő szülőket... Főleg Lee mellé XXD
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
|