Szeth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 08 nov 05, 16:55:29 » |
|
Hát én nem tom, mivel a rasengant eddig csak 3 ember tudta elsajátítani, nem hiszem, h Sakurának menne, annak ellenére, hogy jó a chakra-kontrollja... Ahhoz szerintem nem csak az szükséges, különben is az lenne a legjobb, ha a 7-es csapatból mindenkinek lenne saját technikája. Sztem elég gáz lenne, ha Sakura is használlná a Rasengant...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 08 nov 05, 17:19:02 » |
|
Maga a Rasengan elsajátítása azért nehéz mert nehéz a CHakrát forgatni és sűríteni. Sakura Sűríteni tudja (ökle) íránytíni is tudja mert elég gyakran erről van szó. két alapfeltétel megvan. szal simán menne neki ^^ A Formai Manipulációk Sakurának nem okozhatnak Gondot. a tovább fejlesztése valszeg(Tuti) neki sem menne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 08 nov 05, 18:19:54 » |
|
Hát a továbbfejlesztése tuti nem menne De tök jó lenne ha Rasengannal rohangálna xD Naruto perverz lenne: RASENGAN! És BUMM neki egy falnak pörögve xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 08 nov 05, 20:10:21 » |
|
Jó lenne ha Sakura egyszer megjelenne egyszer egy saját jutsuval. Mondjuk feltudná szakítani a régen beforrt sérüléseket. Milyen erős lenne már akkor. Ez lenne a gyógyító technikának a fordítottja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #4489 Dátum: 08 nov 06, 13:56:24 » |
|
Én furcsamód azt sajnáltam hogy Sakura nem tud elemi Ninjutsut használni, vagy legalábbis még nem láttunk tőle ilyesmit. Kiváncsi lennék, neki milyen az elemi affinitása.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 08 nov 06, 18:08:50 » |
|
Nah, végre megtaláltam azt a részt, amikor a macska majdnem lekarmolja a maszkját. Jézusom, hogy én mennyit röhögtem.... X'D És még ezen mennyit röhögtem: http://narutoverse.blogspot.com/2008/10/naruto-sha-no-sho-special-by-binktopia.html(Nem tudom, hogy eredeti vagy sem ez a pár oldal....) Nááá igggen, ilyeneket bezzzzeg találok, miközben a 424. fejezet RAW-ját keresem X"D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 06, 18:38:29 írta silvertea »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4493 Dátum: 08 nov 06, 19:23:39 » |
|
Banyek, hát ez mikor került fel ide? X"D Komolyan észre sem vettem, pedig akkora nagy!!! Kösz, Dave90! Legközelebb jobban odefigyelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani519
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 08 nov 06, 20:27:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 08 nov 06, 20:46:03 » |
|
... naruto jirayától meg kakashiékkal edzett neji meg önmaga és most kb. ugyan olyan erősek... Tévedés.... Neji Hinata apjával edzett, miután Naruto elgepálta... Előtte meg Gai-al, és a csapatával... Wegita... Hadd már ezt a csiter dumát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
richard95
Gennin
Nem elérhető
Spawn a pokol harcosa
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 08 nov 06, 21:11:34 » |
|
engem néha idegesít példáúl amikor szászkéézik vagy amikor az én leszek a hokage dumát nyomatja de inkább a legelső idegesít a legjobban egyébként jó fej vicces szereplő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 08 nov 07, 12:51:04 » |
|
már az ideiglenes oldalon is fent volt remélem egyszer azért fogjuk látni kakashi arcát:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4498 Dátum: 08 nov 07, 13:07:11 » |
|
Igen az tényleg jó lenne hogy ha láthatnánk az arcát. Szerintem az majd ha egyszer meghal akkor fog kiderülni. DE télleg nem tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|