24 nov 12, 18:46:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 297 298 [299] 300 301 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1336683 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
kakairuRULEZ
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

lasse

« Válasz #4470 Dátum: 08 nov 03, 11:33:48 »

Fú, ez mikor volt, mert totál nem rémlik...  Gondolkozik nem tudsz küldeni egy linket? Kíváncsi lennék rá ikszdé

Erről most eszembe jutott az a rész, mikor megpróbálták leszedni az arcáról a maszkot.... jézusom itthon ültem betegen és már annyira nevettem, hogy könnyek szöktem a szemembe. X'D Uristen, már annyira szeretném látni az arcát, nagyon kíváncsi vagyok.  >.<# Bár Kaksi karakteréhez már annyira hozzánőtt a maszkja, hogy el sem tudom képzelni nélküle. Ha levenné, már nem lenne a régi...

Úgy emlékszem, hogy a Sora-filler utsó epizódjában volt
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #4471 Dátum: 08 nov 03, 18:16:05 »

:DNah látod, ezt énse tom xD Csak lyan kézenfekvő h akinek klánja van, és már régebbóta ninják, meg minden, szva kicsit több a macsrájuk az átlagnál xD De Sakurának is azé van, mer azé végigvitte Sasori ellen Nevet
Naplózva

ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #4472 Dátum: 08 nov 03, 18:39:49 »

Igen ,de az összes erejét is oda "ajándékozta" (nartonak meg egy kis részét) ,gondolom ezzel felturbózta Sasuke ms-jét.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4473 Dátum: 08 nov 03, 18:44:59 »

Elég fura, hogy Sakura Chakrájáról beszéltek, amikor a történetben még egy büdös szó sem esett arról mennyi van neki, mellesleg nem tudom feltűnt e valakinek, de nem akármilyen fight-ot zavart le Sasori ellen és amit ott művelt ahhoz nem kevés chakra kell, szóval ha átlagos mennyiségű chakrája lenne akkor nem húzta volna sokáig abban a harcban és több mint valószínű, hogy alkalmatlan lenne orvosi ninjának is, mert a gyógyításhoz is nagyon sok chakra kell. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 03, 20:19:22 írta Csibe19 » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4474 Dátum: 08 nov 03, 19:31:54 »

Arról viszont biztos szó volt, hogy Sakurának ugyanahhoz a technikához negyedannyi chakrára van szükség, mint a zseni Sasukének!  Mosolyog
Ugyanis ő percízebben képes használni a chakráját, mint a legtöbb ninja... Ezért is lehet alkalmas orvosi ninjának...
Hogy érthetőbb legyek, ő ugyanannyi chakrával lezavar egy egész csatát, mint amivel más csak egy technikát alkalmaz...
Volt egy rész a Part 1 anime elején, ahol Kakashi a chakra használatát magyarázza... Ott még ábrákkal is szemléltetik, hogy ugyanahhoz a technikához Sakurának, Sasukének, és Narutonak mennyi chakra kell... És az említett technika a Kage-Bunshin... Ez asszem minden megmagyaráz...
Naplózva
silvertea
Chuunin
*

« Válasz #4475 Dátum: 08 nov 03, 19:58:35 »

Nem találom, pedig végignéztem az összes részt, amit nem láttam Szomorú Pedig olyan jó lett volna egy a "csaljuk le Kakashi maszkját" címet viselő újabb retardált részt látni ikszdé Asszem a Shippuden anime elején, mikor visszatérnek a Homok földjéről és Kakashi a kórházban van, csak a takaró fedi az arcát és mikor fel akar ülni, majdnem látni lehet az arcát o.O Azt hittem frászt kapok az izgalomtól, vártam, vártam, hogy tovább csússzon a takaró, aztán... ná igen, már megint benéztem X'D Ez van, sose fogjuk látni az arcát...
Naplózva

Amy Lee D.
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4476 Dátum: 08 nov 03, 21:06:19 »

nem baj Kakashinak ez a varázsa Nevet
nagy csalódás lenne sokunknak, ha kiderülne milyen az arca szerintem
Naplózva
silvertea
Chuunin
*

« Válasz #4477 Dátum: 08 nov 03, 21:32:54 »

Ki tudja.. lehet tényleg nyúlszája van  Hümm-hümm vagy lapátfoga ikszdé
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4478 Dátum: 08 nov 03, 21:47:46 »

így igaz Sakura Specialitása a precizitás Nevet és ezt gyógyításon kívűl is nagyon jól tudja kamatoztatni.
és azt az előadást ha jól emlékszem nem Kakashi Tartotta hanem Ebisu amikor ő edzette Narutot
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 03, 21:48:37 írta Dave90 » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4479 Dátum: 08 nov 03, 23:45:45 »

Az meglehet.... A Kakashit úgy írtam, hogy nem voltam biztos hogy ő e mondta Narutonak... Na igen tévedni emberi dolog...  Ám kszi a kiigazítást  Mosolyog
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #4480 Dátum: 08 nov 04, 06:25:18 »

Nah de ott tarottunk h Sakura végülis simán megtanulhatná a Rasengant Nevet Vagy nem? Mert sztem neki még egykézzel is menne. De lehet h sokkal tovább tartana mint Narutonak Gondolkozik
Naplózva

Preda
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4481 Dátum: 08 nov 04, 19:00:56 »

Sakura jó sokat fejlődött az idő során.
Kiváló gyógyító ninja, remek közel harchos lett.

Már csak a genjutsu-t kéne neki tanulnia, mert ha jól emlékszem Kakashi azt mondta jó érzéke van hozzá.
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #4482 Dátum: 08 nov 05, 16:19:14 »

RASENGANT?
ez lehetetlenség.. ha képes lenne rá akkorse...
a rasengan a főhős szupertámadása.. most ennyi erővel fél konoha rasengannak mászkálhatna :/ szal ezt haggyuk meg Narutonak..
am meg... szerintem nem olyan könnyű megtanulni a rasengant,mint ahogy gondolod..
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4483 Dátum: 08 nov 05, 16:49:17 »

Hát nem akarok elkeseríteni senkit, de valószínűleg Sakurának néhány napos edzés lehet a rasengan elsajátítsa, mivel nagyon precízen tudja kezelni a chakráját, ami az ilyen technikáknál jól jön és valószínűleg ennek köszönhetően neki sokkal kevesebb chakrájába kerülne használni mint Narutonak. Pontosan

Egyébként meg semmi probléma nem lenne azzal ha megtanulná,  szerintem egyáltalán nem előirás, hogy egy ilyen erős technikát csak a főhős használjon. Pontosan
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4484 Dátum: 08 nov 05, 16:52:48 »

és azt sem mondta senki hogy akarjuk hogy használja. Nem illik hozzá de minden kétséget kizáróan el tudná sajátítani.

Egek xD most elképzeltem Sakurát egy Rasenganal a kezében xD uhhh xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 297 298 [299] 300 301 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins