kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4470 Dátum: 08 nov 03, 11:33:48 » |
|
Fú, ez mikor volt, mert totál nem rémlik... nem tudsz küldeni egy linket? Kíváncsi lennék rá Erről most eszembe jutott az a rész, mikor megpróbálták leszedni az arcáról a maszkot.... jézusom itthon ültem betegen és már annyira nevettem, hogy könnyek szöktem a szemembe. X'D Uristen, már annyira szeretném látni az arcát, nagyon kíváncsi vagyok. Bár Kaksi karakteréhez már annyira hozzánőtt a maszkja, hogy el sem tudom képzelni nélküle. Ha levenné, már nem lenne a régi... Úgy emlékszem, hogy a Sora-filler utsó epizódjában volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4471 Dátum: 08 nov 03, 18:16:05 » |
|
:DNah látod, ezt énse tom xD Csak lyan kézenfekvő h akinek klánja van, és már régebbóta ninják, meg minden, szva kicsit több a macsrájuk az átlagnál xD De Sakurának is azé van, mer azé végigvitte Sasori ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4472 Dátum: 08 nov 03, 18:39:49 » |
|
Igen ,de az összes erejét is oda "ajándékozta" (nartonak meg egy kis részét) ,gondolom ezzel felturbózta Sasuke ms-jét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4473 Dátum: 08 nov 03, 18:44:59 » |
|
Elég fura, hogy Sakura Chakrájáról beszéltek, amikor a történetben még egy büdös szó sem esett arról mennyi van neki, mellesleg nem tudom feltűnt e valakinek, de nem akármilyen fight-ot zavart le Sasori ellen és amit ott művelt ahhoz nem kevés chakra kell, szóval ha átlagos mennyiségű chakrája lenne akkor nem húzta volna sokáig abban a harcban és több mint valószínű, hogy alkalmatlan lenne orvosi ninjának is, mert a gyógyításhoz is nagyon sok chakra kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 03, 20:19:22 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4474 Dátum: 08 nov 03, 19:31:54 » |
|
Arról viszont biztos szó volt, hogy Sakurának ugyanahhoz a technikához negyedannyi chakrára van szükség, mint a zseni Sasukének! Ugyanis ő percízebben képes használni a chakráját, mint a legtöbb ninja... Ezért is lehet alkalmas orvosi ninjának... Hogy érthetőbb legyek, ő ugyanannyi chakrával lezavar egy egész csatát, mint amivel más csak egy technikát alkalmaz... Volt egy rész a Part 1 anime elején, ahol Kakashi a chakra használatát magyarázza... Ott még ábrákkal is szemléltetik, hogy ugyanahhoz a technikához Sakurának, Sasukének, és Narutonak mennyi chakra kell... És az említett technika a Kage-Bunshin... Ez asszem minden megmagyaráz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4475 Dátum: 08 nov 03, 19:58:35 » |
|
Nem találom, pedig végignéztem az összes részt, amit nem láttam Pedig olyan jó lett volna egy a "csaljuk le Kakashi maszkját" címet viselő újabb retardált részt látni Asszem a Shippuden anime elején, mikor visszatérnek a Homok földjéről és Kakashi a kórházban van, csak a takaró fedi az arcát és mikor fel akar ülni, majdnem látni lehet az arcát o.O Azt hittem frászt kapok az izgalomtól, vártam, vártam, hogy tovább csússzon a takaró, aztán... ná igen, már megint benéztem X'D Ez van, sose fogjuk látni az arcát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #4476 Dátum: 08 nov 03, 21:06:19 » |
|
nem baj Kakashinak ez a varázsa nagy csalódás lenne sokunknak, ha kiderülne milyen az arca szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4477 Dátum: 08 nov 03, 21:32:54 » |
|
Ki tudja.. lehet tényleg nyúlszája van vagy lapátfoga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #4478 Dátum: 08 nov 03, 21:47:46 » |
|
így igaz Sakura Specialitása a precizitás és ezt gyógyításon kívűl is nagyon jól tudja kamatoztatni. és azt az előadást ha jól emlékszem nem Kakashi Tartotta hanem Ebisu amikor ő edzette Narutot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 03, 21:48:37 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4479 Dátum: 08 nov 03, 23:45:45 » |
|
Az meglehet.... A Kakashit úgy írtam, hogy nem voltam biztos hogy ő e mondta Narutonak... Na igen tévedni emberi dolog... Ám kszi a kiigazítást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4480 Dátum: 08 nov 04, 06:25:18 » |
|
Nah de ott tarottunk h Sakura végülis simán megtanulhatná a Rasengant Vagy nem? Mert sztem neki még egykézzel is menne. De lehet h sokkal tovább tartana mint Narutonak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4481 Dátum: 08 nov 04, 19:00:56 » |
|
Sakura jó sokat fejlődött az idő során. Kiváló gyógyító ninja, remek közel harchos lett.
Már csak a genjutsu-t kéne neki tanulnia, mert ha jól emlékszem Kakashi azt mondta jó érzéke van hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #4482 Dátum: 08 nov 05, 16:19:14 » |
|
RASENGANT? ez lehetetlenség.. ha képes lenne rá akkorse... a rasengan a főhős szupertámadása.. most ennyi erővel fél konoha rasengannak mászkálhatna szal ezt haggyuk meg Narutonak.. am meg... szerintem nem olyan könnyű megtanulni a rasengant,mint ahogy gondolod..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4483 Dátum: 08 nov 05, 16:49:17 » |
|
Hát nem akarok elkeseríteni senkit, de valószínűleg Sakurának néhány napos edzés lehet a rasengan elsajátítsa, mivel nagyon precízen tudja kezelni a chakráját, ami az ilyen technikáknál jól jön és valószínűleg ennek köszönhetően neki sokkal kevesebb chakrájába kerülne használni mint Narutonak. Egyébként meg semmi probléma nem lenne azzal ha megtanulná, szerintem egyáltalán nem előirás, hogy egy ilyen erős technikát csak a főhős használjon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #4484 Dátum: 08 nov 05, 16:52:48 » |
|
és azt sem mondta senki hogy akarjuk hogy használja. Nem illik hozzá de minden kétséget kizáróan el tudná sajátítani.
Egek xD most elképzeltem Sakurát egy Rasenganal a kezében xD uhhh xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|