24 nov 15, 20:45:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339047 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Hekate
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Filozófus Kunoichi

« Válasz #4245 Dátum: 08 aug 27, 14:33:38 »

Nagyon is lehetséges az, hogy a végső csatát magával kell majd megvívnia.

Ami a Kyuubi senjutsuban való részvételét illeti, kissé kételkedem benne. Nem lehet kizárni, hogy Naruto fel fogja használni, de biztos vagyok benne, hogy nem szabad akaratából. Másrészről viszont, azért lenne jó, ha ebből kimaradna a Kyuubi, mert akkor végre magát NARUTO-t látnánk fejlődni, nem pedig csak azt, hogy ejj megint benne van a bajban, de persze a démon kimenti... Szóljon ez már kicsit arról, hogy hogyan tud ez a srác felülkerekedni a saját hiányosságain..!
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4246 Dátum: 08 aug 27, 15:16:25 »

Szerintem Sasuke közelében nem jár Itachi valódi erejéhez. És ha ilyen marad, akkor nem is fog. Amíg el nem fogadja végre, hogy mi az igazság és, hogy Itachinak mi volt a célja az egésszel. Ha elfogadja, és úgy cslekszik, akkor tényleg nagyon erős lesz. De Madara Itachitól tartott és tudja jól, hogy Sasuke még a nyomába sem ér. Még úgy sem, hogy át adta neki az ereje egy részét és még a MS-t is előhozta neki (vagy hogy is kell ezt írni??? mindegy remélem értitek Mosolyog ). Madara nem fog Sasukétól sosem annyira tartani, mint Itachitól. Abból gondolom, hogy tartott tőle, mert szerintem madara nem akkor 'úriember', hogy az igéreteihez kötődhessen. Mármint egy igen fontos az Akatsuki terveiben Konoha, és nem hiszem, hogy csak azért nem ment eddig oda, mert megígérte Itachinak. Valószínüleg félt attól, hogy szembe kerülne vele, és mint tudjuk Madarának már akkora az ereje, mint anno...
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4247 Dátum: 08 aug 27, 17:32:05 »

Hát nem tudom én sem hiszem, hogy a Kyuubi részt vesz a dologban, valami hasonló mozdulatot várok Naruto-tól mint a Gaara elleni csatában mikor megidézte a klónokat.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Oxygene
ANBU újonc
*

« Válasz #4248 Dátum: 08 aug 27, 18:29:01 »

Még szép, hogy nem tart még ott, ahol Itachi... Mosolyog
Igazad van, Madara télleg nem tart annyira, Sasuketól, de pont ez lehet a veszte.
Az Itachi vs Sasuke harcok alatt, Sasuke tett egy olyan kijelentést, hogy meg fogja ölni, azt a személyt is aki segített Itachinak ki irtani a klánt...szóval nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy Madara-t is meg fogja próbálni megölni. Bár Madara azt mondta, ha elárulja az Akatsukit akkor meghal...szóval teljesen nem bizík Sasukeban sem...mindenesetre lesznek itt még érdekes dolgok.
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #4249 Dátum: 08 aug 28, 09:37:14 »

mért lenne a veszte madara semmit nem tett sasukéval
akik tettek valamit azok
Itachi és Obito 
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #4250 Dátum: 08 aug 28, 10:59:30 »

Én mostmár csak arra vagyok kíváncsi, hogy Narutó mikor lesz Chunnin és így tovább, igaz makacs    és néha idegesítőis tud lenni, de szerintem neki van a legnagyobb szíve, és a ő a legmegértőbb.
Naplózva
Korina
Chuunin
*

« Válasz #4251 Dátum: 08 aug 28, 12:26:19 »

Obito? Mi köze van ehhez Obitonak? Tobi Uchiha Madara szerintem ezt már elégszer tisztáztuk..
ááá nem tett semmit sasukéval, dehogy, csak segített kiírtani a családját Itachinak  >.<# bár annak már ugye megtudtuk az okát.. na de h ne legyek OFF:

Sasuke..hmm.. véleményem szerint ő a legjobban eltalált karakter az egész sorozatban..
Hívhatnánk egy igazi barátnak, de ez nem lenne igaz,  gondolom nem kell részetezni mért.. Hívhatnánk elhidegült hazaárulónak, de ez sem lenne igaz, mert nem tudta elvágni a kötelékeit, bármennyire is próbálta, emellett többször is bizonyította, h az életét adná narutoért, igaz ez csak a part 1 ben volt így..
egyszer végezni akar a barátaival, egyszer meg meghalna értük (lásd Haku v Gaara elleni harc)
Az egyik kedvenc szereplőm, de mégis közben ki vagyok ábrándulva azokon amiket csinált..

rengeteg kérdést vet föl, a legérdekesebb, és ezért is a kedvenc szereplőm  kacsint
Naplózva

Tsunade Growing Up Wallpaper[/url]

"Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #4252 Dátum: 08 aug 28, 14:15:38 »

Még egy dologra kiváncsi lennék bár ez inkább a családi múltra vonatkozik. Vajon Naruto képes lenne-e használni az apja (Yondaime)  különleges képességeit (Teleportálás, Kunai-ok iráníítása az elméjével), hiszen ha tudományosan nézzük a génjei által valamicskét örökölnie kellett Narutonak és nem csak a haj, kinézetet meg ilyesmit. Na erre mit mondtok?
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 13:15:24 írta Chakra » Naplózva
Korina
Chuunin
*

« Válasz #4253 Dátum: 08 aug 28, 15:12:10 »

hát erre még nem is gondoltam...! de ha figyelembe vesszük, h a Rasengant is megtanulta, ráadásul sokkal rövidebb idő alatt mint az apja, sőt még a szél elemet is belevitte, amire Yondaime képtelen volt akkor az az érzésem nem csak h megtanulhatja Minato technikáit, de felül is múlhatja őt (ahogy ezt Kakashi is megmondta)
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 15:45:13 írta Korina » Naplózva

Korina
Chuunin
*

« Válasz #4254 Dátum: 08 aug 28, 15:18:10 »

Sakurát nagyon nagyon nem állhattam a part1ben, hisztis volt és idegesítő.. érdekes megfigyelni mennyit változott a Shippuudenben... nagyon szép lett, egy kissé kevésbé hisztis , erős magabiztos és elszánt! végre nem csak másonak könyörög, hanem tesz is végre.. hisz ez volt az álma! mostanság ő a kedvencem a fiatalabb lányok között!

amúgy csak nekem furcsa, h vmikor nagyon csinosra rajzolják Sakurát vmikor meg szörnyen rondára..?  :/
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 15:42:18 írta Korina » Naplózva

Suvicc
Gennin
*

« Válasz #4255 Dátum: 08 aug 28, 15:19:05 »

lehet de mivel valoszinüleg ezt csak a negyedik tudta és ő már meghalt ezért nincs aki megtanitsa narutonak...és hogy magától ki tudja-e fejleszteni...hát é nem gondolnám legalábbis egy jó ideig
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #4256 Dátum: 08 aug 28, 20:59:45 »

Sayami, vígasztaljon a tudat, hogyha olvasol mangát, Kishimoto ígérete szerint idén Sakura is terítékre kerül, Kakashival és Sasuke-val együtt. Lesz róla még szó, az biztos.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #4257 Dátum: 08 aug 28, 21:01:11 »

Sztem Sakura ruhája a Shippuuban elég ronda,de amikor másba van akkor nekem is tetszik..
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4258 Dátum: 08 aug 28, 21:12:50 »

Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen okból fog Sakura középpontba kerülni a mangában, habár Kishimoto-sensei nyilatkozatából arra lehet következtetni, hogy a nagy finálé előtt még sorban foglalkozik a régi hetes csapat minden tagjával, szóval Sakurának is nyilván fontos szerepet szán. Pontosan
Naplózva

Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #4259 Dátum: 08 aug 29, 09:02:17 »

de mért zavarta az a 2 öreget az UCHIHA KLÁN  mért kellett félretenni ezt nem értem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins