24 nov 15, 17:52:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 281 282 [283] 284 285 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1338965 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4230 Dátum: 08 aug 25, 23:08:29 »

Hát ahhoz az űbertáp technikához Sasukének előbb össze kéne szednie magát és normálisan kéne használnia az MS-t, de egyenlőre nyílt torokkal és mellkassal nem sokat tud tenni, úgyhogy valami külső beavatkozás lesz a vége gyanítom, Tobi fog megint megjelenni szokásos laza stílusában. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 23:19:07 írta Csibe19 » Naplózva

Suvicc
Gennin
*

« Válasz #4231 Dátum: 08 aug 25, 23:16:07 »

Birnám ha megjelenne és beoltaná saskét és aztán 2 perc alatt lenyomná a kis bikát..
De szerintem saszke még fog csinálni dolgokat Nyelvesít Valamit még előhúz a zubonya alól:D
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4232 Dátum: 08 aug 25, 23:32:56 »

Hát nekem van egy olyan érzésem, hogy Tobi pontosan tudta, hogy Sasuke nem bír el a hachibivel, de mégis őt küldte valamiért, lehet, hogy azért, mert meg akarta mutatni neki, hogy attól, hogy MS használó lett még nem mindenható. Pontosan
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4233 Dátum: 08 aug 26, 11:30:12 »

Vagy csak őt is zavarja Sasuke nagy arca és szeretné, ha valaki kisebbre szabná. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4234 Dátum: 08 aug 26, 16:42:57 »

Engem csak az zavar, hogy amióta Sasuke 'megkapta' a Mangekyou Sharingant egyfolytában azzal nagyképűsködik...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #4235 Dátum: 08 aug 26, 17:24:04 »

A poén az, hogy egyáltalán nem a Mangekyou Sharinganjával menőzik. ^^ Szerintem. ^^
Ő alapból ilyen, csak oldalra fordulva tud bemenni az ajtókon a lepedőnyi arca miatt. Nevet
De persze Hinata magabiztosságával még rosszabb lenne. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4236 Dátum: 08 aug 26, 17:29:55 »

Hát nem tudom, hogy egy ilyen megsemmisítő vereség után vajon mekkora arca lesz, mert a történetben, még csak alig néhány perc telhetett el a harc kezdete óta, de már másodszor kell valakinek összekaparni, szerintem ha ennek vége lesz annyi önbecsülése se lesz mint akkor mikor a part 1-be Itachi beledöngölte a földbe és porig alázta. :/
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 26, 17:31:42 írta Csibe19 » Naplózva

Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #4237 Dátum: 08 aug 26, 22:38:32 »

Az lehet Csibe19! De ne feledjük, hogy az akkori veresége után is hogy összeszedte magát! ( De még hogy! )Pontosan
Sztem leveri a 8farkút és az arca még nagyobb lesz.
Naplózva
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #4238 Dátum: 08 aug 26, 22:58:07 »

szerintem ezután a harc után akár győz Nevet aká veszit Szomorú lejjeb megy az arca Pojén
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4239 Dátum: 08 aug 26, 23:02:32 »

Hát egy ilyen mellkas felszakító saller után, amit a hachibi kiosztott neki muszáj lesz visszavennie az arcából, mert különben nagyon csúnyán fogja végezni, azt meg nem szeretném. :/
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 26, 23:04:51 írta Csibe19 » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4240 Dátum: 08 aug 27, 10:44:01 »

Madara szerintem ezzel teszteli Sasuke erejét hogy mennyire jelent rá veszélyt.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #4241 Dátum: 08 aug 27, 11:21:08 »

szerintem már rég lehetne chunin bár ha megtámadnák a falut és ő nagy szerepet játcana a megmentésébe akkor még szerintem lehetne Gondolkozik
Naplózva

robozsog
Gennin
*

« Válasz #4242 Dátum: 08 aug 27, 13:22:10 »

Micsudinak igaza van de annnyival tér el a véleményem,hogy megnézi,hogy mekkora az ereje a takának.
Mert azért az akatsukiba a felvételi követelmény igen magas. Nevet
Szerintem sasukénak még madar fog tanitani egy-smást,hogy még erösebb legyen hisz madara a sharinganját a legmagasabb pontra vitte és lehet,hogy sasukének is fog segiteni,hogy vigye tökélyre a sharinganját.
Naplózva

Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #4243 Dátum: 08 aug 27, 13:47:02 »

Na majd meglátjátok a vége az lesz hogy Hokage lesz és végül önmagával kell megküzdenie (értsd: Kyuubi) és elkezdődik a végső csata és remélem sokan segítenek majd neki pl. Sasuke. Szerintetek ez lehetséges? Gondolkozik
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4244 Dátum: 08 aug 27, 13:56:35 »

Szerintem a sharingannal kapcsolatos dolgokat Kakashi is segíthetne neki megtanulni, bár igaz hogy ő nem Uchiha, de viszont nagyon jól bánik a sharingannal és valószínűleg legalább olyan jó MS használó lenne mint Itachi ha elég chakrája lenne hozzá, a másik meg az, hogy nála jobban szerintem senki nem ismeri Sasukét és a képességeit a még élő lélegző sharingan használók között. Pontosan
Naplózva

Oldalak: 1 ... 281 282 [283] 284 285 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins