24 nov 15, 22:45:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339119 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4215 Dátum: 08 aug 24, 21:32:35 »

Ööö... a ki a kedvenc szereplőd téma nem itt van. ^^
Maradjunk csak Sasuke személyiségének és képességeinek boncolgatásánál. A Hachibinek meg hagyjuk meg Sasuke testének boncolgatását ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4216 Dátum: 08 aug 25, 01:32:57 »

Húú ezt nevezem én okfejtésnek Hekate, látom a Narutoval kapcsolatban te is sok mindenen szoktál filózni, egyébként egyetértek veled, de ez nem csak Narutora jellemző, mert sok olyan ismert anime és manga van, aminek a főhősében valamilyen formában jelen van a gonosz, de az is igaz, hogy valamilyen formában mindegyik legyőzte a testében rejtőző gonoszt, szóval valószínű, hogy előbb utóbb Narutonak is szembe kell néznie a Kyuubival. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 18:14:38 írta Csibe19 » Naplózva

sayami
Újonc
*

« Válasz #4217 Dátum: 08 aug 25, 08:25:24 »

Hello! Most postolok itt először, de lenne egy pár feltevésem Sakurával kapcsolatban (mellesleg ő a kedvencem).Tehát mostanában keveseltem a mangában a Sakurával foglalkozó részeket, jó tudom hogy nem róla szól ez az anime, de mégiscsak ő az egyik főszereplő. Viszont a Sasorival folytatott küzdelme után úgy gondoltam több szerepet kap majd. De nem kapott. Szerintem azonban a Sasori elleni harcban Sakura erejének csak egy kis szeletét láthattuk. Gondoljatok csak bele...genjutsu beállítottság, magas fokú medical ninjutsu használat, taijutsu. Szerintem Kishimoto kezdeni fog ezzel valamit. De van itt még valami. Sasuke a falu ellen fordult, ugye, és a sharinganja lehetővé teszi számára a genjutsu alkalmazását. Nem ez lenne Sakura legfőbb oka, hogy fejlessze ezt a képességét? Tegyen úgy, mint Naruto, aki Asumához fordult, és keresse fel Kurenait. Vagy ez nem logikus? Ez az én személyes véleményem.
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #4218 Dátum: 08 aug 25, 09:11:10 »

Érdekeset mondasz sayami. Jó is lenne! Nem bánnám ha kicsit megerősödne már..
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4219 Dátum: 08 aug 25, 11:00:26 »

Hát most eléggé sz*rul áll a szénája úgy legyapták mint annak a rendje és az a cserkészcsapat amit magával vitt nem könnyíti meg a dolgát.
Sasuke MS ide vagy oda még nem elég erős. Itachit sem az ereje miatt tudta megölni.
A Hachabi még túl nagy falat neki. szerintem
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4220 Dátum: 08 aug 25, 11:51:07 »

Szerintem is sokkal erősebb mint azt anno Sasori ellen láttuk és nem kell Agódni fog ő még szerepelni ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 25, 11:52:07 írta Dave90 » Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4221 Dátum: 08 aug 25, 13:17:49 »

Dave már többször is le lett írva hogy a Kyuubi-nak végtelen a chakra-ja...
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
sayami
Újonc
*

« Válasz #4222 Dátum: 08 aug 25, 13:19:51 »

Örülök, hogy tudtam mondani valami hasznosat is. Nevet
Azért arra kíváncsi leszek mi fog kisülni a végén. Remélem bombaként robban majd és akkorát pancsol be Karinnak meg a többinek, hogy...
Naplózva
Suvicc
Gennin
*

« Válasz #4223 Dátum: 08 aug 25, 13:40:50 »

OFF: de ezt én sem értem...én nem emlékszem hogy valahol is ez emlitve lett volna..valoszinüleg én nem figyeltem eléggé..de akkor valaki mondja le hogy hol van ez leirva/elmondva köszi

és hogy legyen egy kicsiit a téma is elöl..:az lehet hogy naruto véletlenül vagy direkt fel fogja használni a Kyuubi chakráját hogy megtanulja a senjutsut?
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #4224 Dátum: 08 aug 25, 14:52:44 »

most lehet, hoyg nem ide illő kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy Narutoból Chunnin lesz valamikor vagy marad örökre genin??
Naplózva
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #4225 Dátum: 08 aug 25, 15:33:34 »

Ejjj dee magyaros mondat...És nem marad örökké genin hisz hokage lesz ^^
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4226 Dátum: 08 aug 25, 17:06:26 »

Szerintem meg várjuk ki a végét.Letudják nyomni,a Hachibi már teljesen átváltozott szerintem most jön az hogy Sasuke valami übertáp technikát bedob szokás szerint Mosolyog.
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4227 Dátum: 08 aug 25, 20:37:31 »

Dave már többször is le lett írva hogy a Kyuubi-nak végtelen a chakra-ja...

hát igen észre vettem már más embertől is de nem vette még senki a fáratságot hogy emgmondja hol is van ez a mangában.

És ja nem lessz örökké Genin. ez egyértelmű.
és hogy használja a KYuubit azért hogy ne változzon békává? Miben tudna az segíteni?  Hmm?  Gondolkozik
Naplózva
Suvicc
Gennin
*

« Válasz #4228 Dátum: 08 aug 25, 20:57:20 »

szerintem se marad genin..

talán azért kellhet neki a chakrája mert neki nem lesz elég..mivel beleugrott a medencébe
de hülye ötlet..átgondolva nincs nagyon értelme, hizs neki is sok chakrája van...jól elgondolkodom itt magammal Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4229 Dátum: 08 aug 25, 23:01:00 »

Szerintem Naruto nem fog békává változni, mert a saját chakrája alapból is nagy és ott van neki a még a Kyuubi szinte végtelen chakrája, szóval simán ellensúlyozni tudja azt a nagy természeti energia mennyiséget amit most felszív.

Egyébként szerintem se marad Genin, egyébként meg ha genin maradna akkor szerintetek hogy lehetne hokage, mert szerintem sehogy lévén, hogy genin rangú ninját nem fognak ilyen posztra kinevezni. Pontosan 
Naplózva

Oldalak: 1 ... 280 281 [282] 283 284 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins