24 nov 15, 22:18:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 279 280 [281] 282 283 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339093 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
kanegu
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

♥I love Konoha♥

« Válasz #4200 Dátum: 08 aug 23, 16:51:20 »

A második Icha Icha Violence. Jól összegyűjtöttük. icha icha paradise - gyere gyere paradicsom; icha icha violence - gyere gyere erőszak; icha icha tactics - gyere gyere taktika
Ezeket felsorolja a Naruto shippuuden 35. anime részének legvégén Jiraiya  >.<#
Naplózva

Nar.7. I won't let anyone on my team die.
N.S.45. I don't let my comrades get killed.

N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage?
N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #4201 Dátum: 08 aug 23, 17:02:24 »

off: hidannak nem okozott túl nagy gondot a  kétfarkú Nyelvesít
A kétfaku sokkal gyengébb mint a 8 farku
Nem hiszem, hogy ez így igaz lenne, mert Itachi azt mondta, hogy Tsukoyomit nem lehet megtörni, szóval az, hogy a hachibi ki bírt törni a Sasuke genjutsujából az annak köszönhető, hogy sasuke még nem tudja úgy használni, mint Itachi
De Sasuke is megtörte a tsukoyomit,igaz ő Uchiha.

De most a szeméhez kapot amikor használta az ms-t és az őrnél meg nem  ,ezt most nem nagyon értem Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 17:03:13 írta ipirike » Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #4202 Dátum: 08 aug 23, 17:15:54 »

hát igenis tisztában van az erejével.... hisz ahogy mondtad az őrnél is ms-t használt és amikor tobi lekötözte akkor pedig az ameterasut Nyelvesít szentem csak nem tudja hogy hogy is lehetne legyőzné hisz a genjutsu se müködött, meg gondolom az  ameterasut se akarja használni mert víz is lehet az elem, bár az ameterasu akármit szétéget Technikai KO de azért is nem használja mert nem akarja a testét elégetni Technikai KO mert megölheti(ahogy hidan is tette) de a teste kell
Naplózva

So troublesome....
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #4203 Dátum: 08 aug 23, 17:20:54 »

Az amateretsu automatikusan aktiválodot mert Ita úgy állitotta be ha sharingant lát.
És nem akraja megölni mert akkor semmi haszna nem lenne ,sigy nehezebb harcolni ,de Sasuke belerohant olyan támadásba ami elől el tudot volna futni ,össze lehet zavarodva a hir miatt és nem ismeri az erejét.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 17:25:17 írta ipirike » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4204 Dátum: 08 aug 23, 17:49:00 »

Ez félig OFF lesz, de már nem bírom tovább olvasni az itt összehordott "okosságokat"... -.-"

Akármennyire is tápok, a Tsukuyomi, az Amaterasu és a Susanoo is csak jutsuk. És nem elég megtanulni őket, be is kell gyakorolni és ki is kell ismerni őket.
Pl. attól, hogy ismered a karate fogásait, de még senkivel sem gyakoroltál és nem próbáltad ki a gyakorlatban, nem ismerted meg az egyes fogások előnyeit/hátrányait, nem leszel jó ebben a küzdősportban.
Ez itt is így van. Megvan a Mangekyou Sharingan, de Sasuke szinte még ki sem próbálta, hogy mi a gány is ez és mit is tud.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #4205 Dátum: 08 aug 23, 17:56:01 »

Nem akarok vitatkozni Chakra, de annál az őrnél akit vallattak egész jól használta!
de igazad van, a Tsukoyomi t most próbálta először használni
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4206 Dátum: 08 aug 23, 18:02:05 »

Válaszomat lást a Kekkei Genkai témában.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #4207 Dátum: 08 aug 24, 15:55:38 »

A pecsét feloldása szerintem nem azt eredményezné, hogy Naruto megkapná a Kyuubi erejét. Mint ezt már sokszor tárgyaltuk (s ez kissé a Bijuu és Jinchuuriki témába húz, ezért elnézést), ennek a bestiának végtelen mennyiségű csakrája van, ez teszi őt a bijuuk királyává. Na már most, az ember még felfogni sem képtelen a végtelen fogalmát, nemhogy a saját bőrén megtapasztalni. Nekem az a véleményem, hogy a Kyuubi akármennyire életben akarná tartani magát, ha felszabadulna a pecsét alól, abba Naruto belehalna. Másik elgondolásom az, hogy ha pecsét feltörik, a bijuu függetlenedik a hordozójától, ergo a kiszabadult démon bármit megtehet, nem kell betartania az egyezséget.

A Kyuubi szerepe távolról sem ért véget, már csak azért sem, mert Naruto életében ő a bonyodalmak fő okozója, és egészen biztosan lesz vele dolga az ifjú ninjának, ha az Akatsuki keze eléri őt. Plusz még, hogy őszinte legyek, valamilyen mértékben ő képviseli a pozitív személyiségben megbúvó indulatot és gonoszságot, amely minden emberi lényben jelen van, ő maga Lucifer, aki a könnyebb útra csábít, és aztán kábultan otthagy a gödör alján.

S akkor elindul a fejemben a gondolat: ki is akkor a főgonosz? Az, aki megalomániás, vagy az, aki elcsábít? Végülis kiben lakozik a legtöbb gonoszság? A démonban vagy a felhasználójában? Érdekes paradoxon: Uzumaki Naruto, az érzelgős hős és a kegyetlen, lángoló Kyuubi, s a rideg, elérzéstelenedett Pein, vagy a titkoztatos Tobi. (Fú, ahogy így leírtam már értem miért szeretem olvasni ezt a mangát).

A lényeg, a lényeg: lesznek még érdekes pillanataik mindkettejüknek.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #4208 Dátum: 08 aug 24, 16:04:41 »

Szerintem nem mindegy, hogy kin használja a Mangekyou-t. Egy gyengébb akaratú személyen, mint az őr, eléggé könnyedén alkalmazhatta, de a Hachibinél (akinek, ahogy mondta, ott volt önmagában a szörnyeteg, akinek a segítségével feloldotta a jutsut) ez másként állt, neki volt "partnere". Mint tudjuk, a genjutsu feloldásának két módszere van: a teljes csakraáramlás leállítása majd újra áramoltatása, vagy pedig az, ha idegen csakrát vezetnek a szervezetbe. A Hachibi Jinchuuriki valószínűleg az utóbbi megoldást alkalmazta.

Elnézést az offért! Hozzáteszem, hogy Sasuke szerintem sincs tisztában az erejével. Az egy dolog, hogy nagyon jól tudta, mire alkalmazta ezeket a bátyja, de, mint tudjuk, Itachi nem a teljes megsemmisítés szellemében alkalmazta őket ellene, így a valódi erejükről és azok előhozataláról nincs tapasztalata. Nagy hiba a részéről, hogy pusztán a birtoklásuk miatt ennyire magabiztos lett, és igazi Uzumaki-módra fejjel ment a falnak.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Sakti
Újonc
*

« Válasz #4209 Dátum: 08 aug 24, 16:46:37 »

Látom nagyon sok rajongoja van Sasukenak hát nem csodálom hissz nagyon jól nézz ki Nyelvesít
De az akarom meg kérdezni mindenkitöl,ha Sasuke igazi lenne mit csinálnak? Pontosan

Sakti Nevet
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #4210 Dátum: 08 aug 24, 17:11:28 »

Na, akkor most én kijelentem, hogy NEM VAGYOK SASUKE - FAN. Én csak elemzem a helyzetét és a viselkedését. Kikérem magamnak Nyelvesít
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
zole
Akadémiai tanár
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #4211 Dátum: 08 aug 24, 18:30:51 »

én sasue fanvok és szerintem jó haverja lennék Nyelvesít
Naplózva

jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4212 Dátum: 08 aug 24, 18:55:53 »

pff jól néz ki:D omg szerelmet nem akartok neki vallani?:/ küldjetek levelet kishinek majd átadja neki:D:D óemgéé
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4213 Dátum: 08 aug 24, 19:42:54 »

Nem mondod Nevet.Postacímet tudsz adni? Mosolyog

Énis nagy fanja vagyok,imádom a stílusát,a harcmodorát,ajellemét és bármit csinál én kitartok mellete.
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #4214 Dátum: 08 aug 24, 19:48:09 »

én még most sem értem honann veszitek azt hogy a KYuubinak végtelen a Chakrája...
de a többivel egyet értek. NArutonak kampec lenne ha a pecsét eltüne.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 279 280 [281] 282 283 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins