Olvasol te mangát? spoiler Madara halhatatlan és ő az aka vezére de ez itt off.
Az utóbbi részekben nagyon elverte Sasuket a hachibi ,de most arra lennék kíváncsi ,hogy milyen támadást indít.Mivel az ms nem nagyon hatott rá ,Sasuke elég szorult helyzetbe került és a "vakságát" illetően Sasuke jól leplezi az érzéseit ,mert amikor még a sima Narutoban Gaara ellen harcoltak (nem tom szóról szóra) akkor mondta ,hogy nem szeretné elveszíteni a barátai (vagy mit is mondott ,de az érzés a lényeg xD) és egy ember véleménye nem változhat olyan hamar ,Naruto Sasuke harcra értem ott elég hideg vérű volt.
Egyetértek, én se hiszem, hogy Sasuke megváltozott volna, szerintem pontosan azért hagyta el a barátait, hogy megvédje őket, viszont az én se tudom hogyan kászálódik ki ebből a helyzetből, de az biztos, hogy nem úgy, hogy a susanot használja(mint ahogy sokan gondolják), mert a susano egy örök genjutsuba zárná a hachibit és akkor az egész harcuk értelmetlen lenne.
Azt viszont nem értem, hogy Sasuke miért bénázik ennyit, mikor Itachival harcolt sokkal határozottabb és óvatosabb volt és azért akkor is egy nagyon tápos ellenféllel állt szemben, szóval most nem értem mi történt vele, de az lehetséges, hogy az átokpecsét elvesztése vett ki ennyit belőle, mert kb. úgy harcol a hachibi ellen mint aki nincs tisztában a saját erejével és képességeivel és ez eddig nem volt rá jellemző.