24 nov 16, 04:45:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339495 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4125 Dátum: 08 aug 22, 14:59:21 »

Hekaténál a pont. Attól hogy Naruto meghal a Kyubinak nem lesz jobb sőt ő is meghal. Emlékezzetek pl. a Tsunadés részekre amikor Naruto nem lélegzett a Kyuubi is elvesztette az erejét és sötétséget a véget érezte. Aztán meggyógyultak mindketten. Csak úgy tudna kitőrni ha a pecsétet feltörik teljesen.  Technikai KO
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4126 Dátum: 08 aug 22, 15:02:32 »

Olvasol te mangát? spoiler Madara halhatatlan és ő az aka vezére de ez itt off.
Az utóbbi részekben nagyon elverte Sasuket a hachibi ,de most arra lennék kíváncsi ,hogy milyen támadást indít.Mivel az ms nem nagyon hatott rá ,Sasuke elég szorult helyzetbe került és a "vakságát" illetően Sasuke jól leplezi az érzéseit ,mert amikor még a sima Narutoban Gaara ellen harcoltak (nem tom szóról szóra) akkor mondta ,hogy nem szeretné elveszíteni a barátai (vagy mit is mondott ,de az érzés a lényeg xD) és egy ember véleménye nem változhat olyan hamar ,Naruto Sasuke harcra értem ott elég hideg vérű volt.

Egyetértek, én se hiszem, hogy Sasuke megváltozott volna, szerintem pontosan azért hagyta el a barátait, hogy megvédje őket, viszont az én se tudom hogyan kászálódik ki ebből a helyzetből, de az biztos, hogy nem úgy, hogy a susanot használja(mint ahogy sokan gondolják), mert a susano egy örök genjutsuba zárná a hachibit és akkor az egész harcuk értelmetlen lenne. Pontosan

Azt viszont nem értem, hogy Sasuke miért bénázik ennyit, mikor Itachival harcolt sokkal határozottabb és óvatosabb volt és azért akkor is egy nagyon tápos ellenféllel állt szemben, szóval most nem értem mi történt vele, de az lehetséges, hogy az átokpecsét elvesztése vett ki ennyit belőle, mert kb. úgy harcol a hachibi ellen mint aki nincs tisztában a saját erejével és képességeivel és ez eddig nem volt rá jellemző. :/
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 22, 15:04:23 írta Csibe19 » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4127 Dátum: 08 aug 22, 15:18:07 »

Igen valamiért nem ad bele mindent.Off Én azt is el tudom képzelni hogy a Taka tagjait bajtársként (Talán barátként? :/)kezeli majd.
Sorry az offért.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #4128 Dátum: 08 aug 22, 16:07:36 »

Igen, nekem is szemet szúrt ez a tétovázás.. Sasuke nem ilyen! azok után h eddig szinte félisten szinten tartották ez nagy pofára esés... >.<# meg az az írtózatos nagy sérülés Neeem rossz volt látni egy fangörlnek ezt... Szomorú

na de majd megoldja vhogy.. ha nem is ő, vki majd biztos besegít (remélem  :/)
Naplózva
jennybaba
ANBU újonc
*

« Válasz #4129 Dátum: 08 aug 22, 16:11:00 »

ez valahol le is volt írva.! az tény, hogyha naruto meghal akk a Kyuubi is!
de attól még h nem fogja használni nwem hiszem, h itt lejárt volna a Kyuubi szerepe! :/
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4130 Dátum: 08 aug 22, 16:28:04 »

Na igen az egy elég horrorisztikus sérülés volt, még én is megijedtem, hogy itt most tényleg vége van, de úgy tűnik Juugo meg tudja menteni, viszont annak én is örültem, hogy végre nem szemellenzősen gondolkodott mint régen, hogy nem érdekli mi történik másokkal amíg ő bosszút nem áll, hanem a csapattársai életét féltette, szóval végre kezd olyan lenni mint régen. Pontosan
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #4131 Dátum: 08 aug 22, 16:44:57 »

sasuke már ha csak az ameterasut használja már azzal legyengítheti vagy mondjuk a kirinnel...  nagy szerencséjük van hogy 4-en vannak a hachibi ellen mert nem bírnak elkapni egy jinchurikit holott madara nagyon biztos volt benne... off: hidannak nem okozott túl nagy gondot a  kétfarkú Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4132 Dátum: 08 aug 22, 16:47:04 »

hát a kyuubi már nem biztos hogy fog szerepet kapni mert ugye ha kijön narutóból akkor naruto hal meg >.<#
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4133 Dátum: 08 aug 22, 16:55:40 »

mert kakashi nem szeret olyanokat tanítani akik nem "zsenik" például naruto Nyelvesít jiraya is megmondja neki Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Kakashi-senpai
Gennin
*

« Válasz #4134 Dátum: 08 aug 22, 16:58:16 »

Hehe Nevet ez is igaz mer Kakashi olyan Sikamaru féle (1kicsit) szal nem szereti a problémás eseteket ikszdé
Naplózva

..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT,
SZEMÉTNEK HÍVJÁK....
..........AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL,  ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
jennybaba
ANBU újonc
*

« Válasz #4135 Dátum: 08 aug 22, 17:05:14 »

de nem csak az lehet a szerepe hogy kijön! pl. találkozhat Madarával, és ugye a Kyuubinak van egy lezáratlan ügye vele.. nem hiszem hogy a Kyuubi innentől kezdve jelentéktelen lenne! Pontosan
Naplózva
jennybaba
ANBU újonc
*

« Válasz #4136 Dátum: 08 aug 22, 17:13:21 »

viszont annak én is örültem, hogy végre nem szemellenzősen gondolkodott mint régen, hogy nem érdekli mi történik másokkal amíg ő bosszút nem áll, hanem a csapattársai életét féltette, szóval végre kezd olyan lenni mint régen. Pontosan

Jaja, most hogy Itachi meghalt, kezd visszatérni a régi énje ( azon kívül, hogy el akarja pusztítani Konohát  >.<#)
de azt nem értem, hogyan tudott egyáltalán egy másodpecig is életben maradni tovább ekkora sebbel? (hálistennek)
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4137 Dátum: 08 aug 22, 17:25:38 »

Hát gondolom testi adotság,még Itachi is mondta régebben hogy az Uchiák álóképessége nagyobb az átlagnál,ezért is tudják sokáig használni a sharingant namegamugy sincs gyenge fizikumba tehát enyit kibírmertha nem.. >.<#.De erre még gondolni is rossz szal remélem mutat mostmár valamit.
Naplózva

jennybaba
ANBU újonc
*

« Válasz #4138 Dátum: 08 aug 22, 17:29:32 »

hiába az álló képesség ilyen helyzetben:D a legtöbb ember egy mellkasba eresztett golyótól is azonnal meghal, de még ha az egész mellkasodtad széttrancsírozzák... >.<#  de hálistennek túléli!  Pontosan
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4139 Dátum: 08 aug 22, 17:30:57 »

oké értjük hogy örülsz >.<# sasuke tuti nem így fog meghalni Nyelvesít még narutoval találkozni fog
Naplózva

So troublesome....
Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins