24 nov 16, 06:26:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 271 272 [273] 274 275 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339635 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
rocklee
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4080 Dátum: 08 aug 20, 07:08:45 »

Sztem biztos látni fogjuk, de csak legfeljebb a történet végén. Addig is minden fant felcsigáznak.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4081 Dátum: 08 aug 20, 08:26:59 »

Én azt jegyezném meg,hogy Madara miután elmondta neki az"igazat" ,ha Ő ugy reagál,hogy "szegény testvérem ,hogy kihasználták ezt mindenkinekm meg kel tudnia" akkor az nem tetszett volna Madarának(vagy akárhogy másképp ami nem tetszik neki akkor lehet ,hogy Madara nekimegy.(lehet,hogy tévedek)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4082 Dátum: 08 aug 20, 09:49:50 »

Szerintem meg mi, olvasók nem fogjuk látni az arcát. De a többi szereplő közül páran talán igen.
Valami olyasmit képzelek el, hogy: Kakashiról valahogy lekerül a maszk. Kakashi háttal áll nekünk vele szemben a többiek. Ők látják az arcát, mi nem. És mi csak a többiek arcára kiülő különféle arckifejezésekben gyönyörködhetünk. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #4083 Dátum: 08 aug 20, 11:25:58 »

Azért pár dolgot vegyünk figyelembe mielőtt elássuk Narutót:

Ő mindig olyan shinobikkal kerül szembe, akik nagyon jók valamiből vagy mindenből.
Pl.:
- Naruto taijutsuja nem rossz, de ne Leeével, Gaiéval, Nejiével vagy Kakashiéval hasonlítsuk már össze. Az első három eleve taijutsu beállítottságú, a 4. meg univerzális emberke.
- Ninjutsuban sincs szégyenkezni valója, hisz' ott a Kage Bunshin no Jutsu. Ha még megtanulni nem is olyan nehéz, de élni vele és használni már nem annyira (oké, ehhez testi adottság is kell [chakra]). Egy hónap alatt megtanulta a Rasengant. A Szél elem - Rasen Shurikent meg már nem is említem, ez még a Negyediknek sem sikerült. És a vízen járás is szinte azonnal ment volna, ha Orochimaru nem babrálja meg a pecsétjét. Vagyis nem rossz a chakra-kontrollja sem (és a ninjutsuhoz ez kell). De itt se olyanokhoz hasonlítsuk mint Sakura, Tsunade, Kurenai vagy Shizine, akik eleve genjutsu beállítottságúak, tökéletes chakra-kontrollal.
- Genjutsu: hát ez nem megy, de ennek okát lásd az előző pont utolsó soraiban, ill. a genjutsu-beállítottság eleve nem tűnik túl sűrű tulajdonságnak. Kivédeni ki tudja, de persze itt is van egy határ. Ha egy olyannal akad össze mint Itachi (lásd manga, anime), akkor nem sok esélye van. De Itachi még Kurenaival is kibabrált, úgyhogy itt sincs szégyenkezni valója Narutónak.

Szerintem Naruto legnagyobb baja, hogy keveset használja a fejét (nem, nem a lefejelésekre gondoltam ikszdé). Ha egy kicsit jobban gyúrna agyra harc közben, akkor nem kapna ennyit az arcába.
De persze itt se várjunk olyan szintű taktikát mint Shikamarutól vagy Kakashitól, hiszen ők agyilag elég pengék és még a saját kategóriájukból is kitűnnek ezzel.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 20, 11:29:38 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #4084 Dátum: 08 aug 20, 11:48:22 »

nem mindig nem használja a fejét.. engem szinte minden harcnál meglap vmivel.... hihetetlenül kiszámíthatatlan.. egyszer fejjel megy neki a falnak, másszor meg egy nagyon kidolgozott technikát talál ki pillanatok alatt.. sose tudok kiigazodni rajta   Gondolkozik
Naplózva
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #4085 Dátum: 08 aug 20, 14:26:23 »

Szerintem se maradhatott sasuke ennyire vak, azok után, h megtudta h mennyire nem látott át Itachin.  csak látszat h segít az akatsukin, de egyenlőre egyikünk se tudhatja mi jár a fejében...de biztos vagyok benne h nem dőlt be teljesen madarának
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4086 Dátum: 08 aug 20, 14:41:45 »

Az egy igen csak gonosz húzás lenne kishi-től de nagy poén is lenne egyben.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #4087 Dátum: 08 aug 20, 17:55:21 »

de mikor Kakuzu ellen harcolt már lehetett látni az arcát, legalábbis egy kicsikét
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Kisame12
Chuunin
*

« Válasz #4088 Dátum: 08 aug 20, 18:06:19 »

téll? akkor megyek és utánanézek a mangában Ördögi
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #4089 Dátum: 08 aug 20, 18:25:38 »

hát legalább is a maszkjából egy kis csíkban van egy vágás de csak annyira lehet látni. de kishi  mondta abban az iterjúban vagy miben hogy majd sasuke után lesz kakashi központú részek és azt gondolom hogy majd talán abban lekerül a maszk ikszdé Pojén
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #4090 Dátum: 08 aug 21, 12:32:51 »

>.<# hát igen naruto egy igazi zseni hogy a klónokat előre küldi vagy megbújik valahol és később támad a rasengannal...  meik harcára gondolsz amikor meglepetést okozott? mert idáig a róka démont használta,SPOILER: majd később a rasenshurikent..  meglepetésnek ott van a hakus harc amikor beugrik sasukéhoz Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4091 Dátum: 08 aug 21, 14:45:48 »

Mát bocs valeshika, de hogy érted azt, hogy "idáig a róka démont használta", ezt nem értem ugyanis emlékezetem szerint már nagyon régen nem használta a Kyuubi erejét, egészen pontosan azóta, hogy kis híján megölte Sakurát, azt a tévhitet meg felejtsük már el, hogy Naruto a Kyuubi erejét használja a klónjaihoz, mert nem így van. A klónokhoz csakis a saját chakráját használja ezt misem bizonyítja jobban, minthogy mikor a Deidara elleni harcban elkezdte használni a Kyuubi erejét akkor a klónja egyszerűen elpárologtak, mert egyszerűen nem bírták elviselni ezt a démoni chakrát. Pontosan

Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4092 Dátum: 08 aug 21, 14:51:06 »

tudom Mosolyog és mondtam is hogy naruto csak kakuzu ellen nem használta a róka démon erejét... hakut róka démon chakrával győzte le,nejit róka démon chakrával győzte le, kimimaro ellen is használta valamennyit, sasuke ellen is és a hidas jelenetnél is..... erre mondtam hogy idáig nem nagyon láttuk a saját erejét Nyelvesít rasenshurikent és ennyi, taps neki Nyelvesít!
Naplózva

So troublesome....
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4093 Dátum: 08 aug 21, 14:57:08 »

Hát mikor Hidanék megjelentek már régen nem használta, és mikor a rasen shurikent gyakorolta, akkor is csak azért jött elő, mert az edzése során minden chakráját elhasználta, amúgy abban igazad van, hogy nincs túl sok technikája, de ha megtanulja a senjutsut akkor ez a nem túl sok technika is nagyon táppá fogja tenni. Pontosan
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #4094 Dátum: 08 aug 21, 14:59:40 »

ja ha már csak a remete formát tanulja meg naruto akkor már nem kell aggódni érte Mosolyog nekem nem is az a gondom hogy narutonak ott a kyuubi hanem hogy a kyuubi nélkül nem igen nyert csatát és már jópárszor halott lenne Technikai KO Nyelvesít
Naplózva

So troublesome....
Oldalak: 1 ... 271 272 [273] 274 275 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins