Saphira
|
|
« Válasz #510 Dátum: 07 júl 19, 15:48:02 » |
|
Lehetséges... ??? De hamár a Ms-nál tartunk: Nemrég voltam egy honlapon, ahol azt találgatták, hogy ki is az az Uchiha Madara. : És ott hozták fel azt a témát, hogy ha valaki sokszor használja az MS-t, akkor egy idő után megvakul. Nos, ez igaz? vagy csak azért gondolták, mert Kakshi azt kérdezte Itachitól, hogy rossz e a szeme? Húú... ezt még nem tisztáztam magamban. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #511 Dátum: 07 júl 19, 16:04:23 » |
|
Lehetséges... ??? De hamár a Ms-nál tartunk: Nemrég voltam egy honlapon, ahol azt találgatták, hogy ki is az az Uchiha Madara. : És ott hozták fel azt a témát, hogy ha valaki sokszor használja az MS-t, akkor egy idő után megvakul. Nos, ez igaz? vagy csak azért gondolták, mert Kakshi azt kérdezte Itachitól, hogy rossz e a szeme? Húú... ezt még nem tisztáztam magamban. :-X ez egy tény...aki sokat használja az ms-t, megvakul... ms...msn...felvettelek msnre de nem igazoltál vissza bocsi az offért modik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #512 Dátum: 07 júl 19, 16:07:07 » |
|
Madara az Uchiha klán vezére volt..olyan mit 1 hokage csak az Uchihák klánján bellül....(szerintem:D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #513 Dátum: 07 júl 19, 16:10:40 » |
|
eszembe jutott valami.....lehet hogy mivel Kakshi nem Uchiha és a sharingant utólag kapta meg...lehet hogy ezért tudta valahogy máshogy megszerezni a MS -t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #514 Dátum: 07 júl 19, 16:12:31 » |
|
Szerintem is valami vezér volt. Habár amikor a kyuubi megemlített Sasukénak, én úgy vettem észre, hogy nem nagyon örült neki. ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #515 Dátum: 07 júl 19, 16:15:40 » |
|
Most mivan Madara az annak a nem tom mien kiralynak a fia, ezt jol meg aszondtam . Chakre te jobban tudod ezt azt leirhatnad ide .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 07 júl 19, 16:17:48 » |
|
a Tengu királyra gondoltál? nincs mit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #517 Dátum: 07 júl 19, 16:24:29 » |
|
ez egy tény...aki sokat használja az ms-t, megvakul...
ezt honnan veszed? kakashi mondja itachinak hogy mennyit romlott azóta a szeme...és gondolom a romlás nem áll meg jah és nézed az FWA-t? :-X > Moderátor: Nem duplapost, csak töröltem közülük. - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 19, 17:40:06 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #518 Dátum: 07 júl 19, 16:24:40 » |
|
a Tengu királyra gondoltál? nincs mit Azaz köszi, nem tom megjegyezuni a nevet annak a Tnegunak . Na szal ha ismeritek ezt a legendat vagy mit akkor tudjatok honnan van a Sharingan és Madara.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #519 Dátum: 07 júl 19, 16:28:45 » |
|
De a tengus dolgok csak fikciók. ??? Igaz sok minden alátámasztja. A furulya, vagy mi a szösz az. A madár. A Nakano temlomban lévő festmények, a holló, amivé Itachi változik....stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #520 Dátum: 07 júl 19, 16:32:48 » |
|
Amúgy ha Kakashi is sokszor használja az MS-t elvileg ő is megvakul. DE gondolom ő csak a bal szemére. ??? Vagy... tévedek ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #521 Dátum: 07 júl 19, 16:57:03 » |
|
Meg az a hely, ahol Sasuke és Naruto harcol, ott is Madara és Shodaime szobrai vannak, sőt, ha jól emlékszek, ők is ott harcoltak, nem? Mondjuk a Tengus sztoriban ez is le van írva... Meg az is, h Madara a rendőrség feje volt, vagy mi, amikor Shodaime Hokage lett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #522 Dátum: 07 júl 19, 16:58:44 » |
|
Hát igen, a másik szemére végül is miért vakulna meg...? Am meg sztem ez annyira nem döntő, h Uchiha-e vagy sem... Mert elvégre az Uchiháknak több idejük volt tanulmányozni a Sharingant... Vagy ez kezd off lenni... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #523 Dátum: 07 júl 19, 17:00:26 » |
|
Aha. Valami olyasmi, hogy Madara alapította a konohai redőrséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #524 Dátum: 07 júl 19, 17:38:56 » |
|
Moderátor:
1 hsz törölve th-tól, mert nem volt meg a 4 szó.
Az MS-t a Technikák > Vérvonalbeli képességek c. témában tárgyaljuk inkább.
Az Uchihák történetének, a Tengu király és Uchiha Madara történetének pedig nyitottam egy külön témát Az Uchiha-klán eredete és története, avagy a Tengu király és Uchiha Madara címen az Általános Naruto témák c. topicban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 21, 11:01:20 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|